N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Dis 2009

Mirul Jd Driver ??

Salam Semua..

Selamat hari Selasa..
Selasa yg biasa2 je...bagi aku la..
walllaaa... hari ni dah pun memasuki bulan baru..
Disember datang lagi...
ish..ish.. kejap je masa berlalu kan..
dah nak akhir tahun dah...
whislist yg thn ni pun tak semua tercapai tau..
dah nak masuk utk whislist thn baru.. camne tu.. ahhhaaakkss...
so hari ni kan nak story mory pasal dak Mirul lagi..
jgn bosan ya korang.. blk2 citer budak Mirul ni je..
(ate ni kan blog aku.. skkee la kan nak citer apa.. tgh byk citer pasal Mirul ni.. )

Sekarang ni kemain eksen tau dak Mirul ni..
dah pandai bergaya tau...
meh tgk gelagat dia bawa keta..
bukan keta mainan ya.. ni keta betul2 keta...

tin..tin.. pon..pon..tepi2 Mirul nak lalu ni..
yeeehhaaaa... mari kita drift.. ahaakkss...
tgk la korang.. gaya seorang pemandu berhemah..
(kebetulan kan ada contest baby with transport tu.. so salah satu aksi gambo ni adalah tuk contest tu. yg telah pun di publishkan.. )



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



16 ulasan:

Nurhayati berkata...

tgk Mirul suka betul dia nak bawak kete tu.. pe lagi cepat2 la ibu belikan dia kete mainan.. nanti leh dia ronda2x keliling umah hihi

mummy_ayu berkata...

good luck mirul!!

MRS. K berkata...

suke la mama die pasni
nak soping je ada driver leh bawak...ahakss

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

waaa senang la mama mirul pasni ader driver....ekekekekek

Mak Su berkata...

maksu tak kisah cerita anak2, mmg anak2 ni adalah sesuatu pengalaman menarik terindah :)

eezah berkata...

seronok dgr citer mirul ni..lagipun geram tang pipi montel tu..vroom..vroom..mama jom kita gi shopping..!

Izza berkata...

ala mirul..laju nyer bawak keta..kekeke

miemiey berkata...

pas ni kirul leh laa amik lesen kete yee...jadi pemandu berhemAH..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
aaahhaaaaksss.. keta mainan yg sedia ado pun.. dah tak termain dah tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
oppsss.. ni bukan n3 contest..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. K~
waaalllaa... meh bershopping

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
heh..heh..heh.. yolah tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
betul la mak su.. tu la kenangan yg tak mungkin berulang lagi..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
aahhhaakkkss... jom..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
keh..keh..keh.. ate drift kan

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
heh...heh.. tunggu cukup umur dulu tau