N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Dis 2009

Syukur Alhamdulilah. !!!

Salam Semua...

Ni nak beritahu ni..
aku duk tersengih2 tau..
sebab apa tau..
tadi terbaca la komen dari Mama Danish & Sarah
wish congrate pada aku sebabnya.
*
*
*
*

see Mirul tersenarai dlm top 25

contest Simanja Berkaca Mata anjuran ummu Mishkah tu..
terus aku terjah blog ummumishkah..utk kepastian..
dan tu la buktinya.. gambo Mirul memang tersenarai..
yg aku bulat kan kaler merah tu..
syukur alhamdulilah..
dlm ramai2 peserta tu.. Mirul terpilih gak as top 25
mekacih pada ummu Mishkah dan hubby dia..yg telah memilih gambo Mirul tu..
eemm pas ni nantikan pengumuman sapa pemenang nya...
p/s: semua peserta cute2 belaka... harap2 ada harapan la utk Mirul.. insyallah..
ni dah tersenarai as top 25 pun aku dah duk tersenyum2 je... ibu plak yg hover okey.. ;)






10 ulasan:

zh-ena berkata...

tahniah kak rina dan amirul..pas nie tak sbr nak tggu result keluar plak..

gud luck :D

umminabilah berkata...

congrate kak...nabilah xder pun kt ctu..huuhu...xpelh xder rezeki

Mama-Danish & Sarah berkata...

sume cute2 kan.... jenuh ler baba mishkah nak pilih pemenang nanti...

sarah pun join jugak, tapi melalui blog ibu dia....

takde rezeki sarah ngan ibu menang nampaknya....

gud luck utk rina nanti....

umi_e berkata...

semoga mirul akan berjaya!

i z z a berkata...

tahniah mirul..budak kaca mata..ekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
eemmm akak pun tak sabar plak rasanya nak tau keputusan..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
mekacih.. takpe.. insyallah ada rezeki lain utk nabilah

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
eemmm memang kan.. semuanya cute2.. memang fening la pala.. nak memilih...
insyallah ada rezeki lain tuk ain ngan anak2..

CuTeMiUt78 berkata...

~umi_e~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
aahhaakkkss...