N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Dis 2009

Koleksi Menan Mirul

Salam Semua...


Ahhhaakkksss... hari ni keja tak berapa nak byk..
makanya blh la aku jenjalan kat blog kengkawan + menghapdet blog
(tapi kena dlm keadaa terkawal la ya.. mana yg sempat la aku singgah..nak singgah semua.. tak termampu weeeiiii )
eemmmm kali ni nak story mory pasal menan dak Mirul plak..
cuba korang tgk gambo ni...



tau kan apa ni...


aahhaakkss... ni la koleksi menan YoYo Mirul
hah... tgk bykkan.. YoYo dia..
ada pelbagai warna tau...
eemmm ni semua adalah hasil belian jajan TORA
ala jajan ni klu beli mesti ada menan dlm dia tu kan..
ingat tak korang... sesapa yg sezaman ngan aku pastinya tau kan..
jajan TORA ni kira dah lama gak la kan..
lagi satu yg seangkatannya.. DENDANG..
ahaakksss... eemmm sekarang ni zaman anak2 kita plak yg beli jajan gini..
rega sekarang ni sekotak dah RM 1.20 kan..
melampau betul.. dah la coklatnya skit je sekarang ni..
kadang tu.. dah lemau pun..
cam tak blh nak makan gitu..
la ni byk dah koleksi2 menan yg Mirul dpt dari jajan Tora ni..
salah satunya Yoyo yg pelbagai warna tu la..
tapi bukannya dia main pun.. buat sepah je..
ibu la yg kutip simpan kat bakul dia...
pas ni.. takmo aaar beli jajan tu lagi k Mirul..
beli jajan lain plak tau..



p/s: hari ni bersedia la korang ngan n3 hapdet dari aku... time free skit ni blh la nak hapdet byk skit.. sok aku dah bz.. ada tak berhapdet...






15 ulasan:

mummy_ayu berkata...

banyaknya yoyo mirulll....pandai mian tak? kalu Ian, puas la dia heret yoyo tu merata rata...macam tu ke main yoyo? he he he

Tanpa Nama berkata...

Banyaknya menan yoyo mirul...Anak akak selalu merengek nak beli Yoyo...akak malas nak belikan sebab 1-2 kali main yoyo dah pecah sebab terhentak kat lantai...

kak anie berkata...

Larrr....kak anie tu...camaner boleh jadi anonymous plak tu

Nana berkata...

wah banyaknye pandai ke mirul main tu hehe

emy/mamasuri berkata...

eii..byknya yoyo mirul..
lepas ni kena panggil mirul..
yo mirul!...whats up?...
hehehe..

p/s:gurau2 je mirul...jgn majuk lak

eezah berkata...

banyaknya yoyo mirul..pinjam boleh? hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
eemmmm tak pandai main pun.. setakat dibaling2 nya aje..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
hik..hik..ingatkan sapa la td tu

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
ahaksss.. tak de maknanya pandai main

CuTeMiUt78 berkata...

~mamasuri~
aahhaakkss.. yo..yo.... check it out..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
blh.. nak kaler apa...

nza berkata...

2 yg xthn nk kemas....xpelh, dh besar nnti tolong mama kemas ye mirul...

i z z a berkata...

ingt lg la ngan menan zmn bebudak dlu..sllu beli..asal nmpk iklan kt tv esoknyer trus cari kt kedai..rindunyer zmn budak2..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
harap cenggitu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
a'ah kan...