N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Dis 2009

Citer Ahad plak.. !!

Salam Semua....

Sambungan lagi citer wikend kami..
panjang bebenor story mory wikend kami kan..
ahhhaakkss.. dulik aarr... skkee la kan.. nak buat n3 bersambung2 gitu...
karang klu aku buat story mory panjang berjela..
mau juling plak korang baca...
(eh.. ke takde yg nak baca.. )
okies la.. ni kisah pada hari Ahad plak...
hari Ahad... pun kami tak kemana2..
dah sememangnya.. klu kami blk JB.. hanya Mirul yg sakan berjalan..
kejap2.. ikut opah.. kejap2.. ikut atuk.. kejap2.. ikut pokcik..
sib baik pak cu tak pandai bawa keta lagi kan..
klu tak.. ikut pak cu plak... aahhhaakkss..
so ibu ngan ayah.. duk relaks santai kat umah...
Mirul klu blk Jb... for sure atuk ngan opah bawa g kat sini...


hah.. tgk la.. main moto ni.. RM 3 = 1/2 jam tau.. pastu.. bukan nak naik sekali.. klu blh berkali2.. masak la atuk ngan opah ko mirul ooooiiii

pastu main plak kat gelungsur ni... ngan menan yg masuk token tu ha.. RM 1 = satu menan..al2 cam main menan yg masuk RM 0.50 tu..
eemmm gambo agak blur la korang..ate opah yg snap kan..ibu hanya pas kan kamera kat opah...ate ibukan kat umah.. tak ikut okey
emmm tgk la anak bujang aku tu..
kemain eksen main menan2 kat playland TESCO..
ahhhakkss... semalam (Sabtu) dah ke GIANT kan..
ni ke TESCO plak...
for sure sebelum blk semula ke BP kena g gak ketmpt2 playland ni..
eemmmm takpe.. atuk ngan opah yg sanggup nak layan dia kan..
berjam2 kat situ pun takpe tau...
skkeee la dia kan... ahhaakkss...
dah puas main... baru blk.. tu pun jenuh tau duk pujuk bagai...
blk je.. dah terbongkang.. kepenatan.. tido lor...
lama gak dia tido... dkt kul 3 baru bgn... penat sgt la tu..

* 3 gambo atas tu.. baru lepas mandi.. siap pakai baju baru tu.. yg opah belikan
* gambo pegang raket tu.. baru smpi umah kat BP
* gambo satu lagi tu.. baru bgn tido..

dah lepas bgn.. baru dia nak mkn bagai..
siap2 mandikan dia semua...
akupun siap2 kemas la nak blk BP kan...
sebelum blk BP, satu lagi tmpt yg harus atuk bawa Mirul adalah
taman permainan kat tmn umah mak ayah aku tu..
tak jauh pun.. belakang umah je pun tmptnya..
so sementara ayah ngan ibu berkemas bagai
Mirul dah sibuk ajak atuk g main buai plak..
dah satu keja plak.. kami duk tunggu dia
dah puas main... baru nak blk..
tu pun puas atuk pujuk bagai tau..
so gitu gini.. dekat kul 6 ptg gak baru kami gerak blk ke BP..
sampai umah pun dah lepas maghrib dah...
so tu je la.. story mory panjang wikend kami...






9 ulasan:

[-suziey-] berkata...

mmg kopak ler ko rina..ekekek:p seb bek aQeel xextreme sgt camni..kalu x..adeiii peningg

ezzati berkata...

sesuai gila mirul bwk motor tu..hehe

ikiqzana berkata...

seronok tul mirul main motor tu.. sama la gan anak2 zana pantang nmpk harus merengek kt ayah dorang nk naik..

seronok negok anak2 hapi..

AzuanBudakPandai berkata...

wah dah naek moto dah hihi

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemmm tu la pasal... sib baik gak.. opah atuk dia rajin melayan .. klu tak memang haru la

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
aahhhaakkss...

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
eemmm budak2.. memang skee kan

CuTeMiUt78 berkata...

~azuan budak pandai~
eemmm tu la..

nza berkata...

ank2 mmg suka tmpt2 cam ni...mcm2 dia org nk cuba.....