N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Dis 2009

Merajuknya Seorang Anak !!

Salam Semua..

Ahhhaakkkss... n3 kali ni nak story mory pasal dak Mirul..
eemmm pasal apa lagi kan.. biasa la gelagat2 Mirul..
ni semua ku coretkan di blog cutemiut ni..
biar esok2 bila Mirul dah beso.. blh baca blk segala apa yg berlaku..
dan macam mana.. gelagat2 dia masa kecik...
insyallah... harapnya camtu la kan.. dan tu la tujuan blog cutemiut ni..
okies.. kali ni kan.. meh tgk camne Mirul merajuk..

see memang camtu la dia klu merajuk..
duk tutup muka ngan tangan camtu..
(dlm pada merajuk tu.. nampak gak ibu dia pegang kamera.. tu yg dia duk toleh skit.. )
ni kira ok la duk merajuk kat atas keta menan dia tu..
klu tak.. mau dia meniarap ngan gaya tangan tutup muka tu..
aahaaaksss.. lawak je aku tgk..


emmm muka budak merajuk
sebab kena marah ngan ibu dia..
dah tu.. sapa suruh sibuk nak lipat baju..
eemm kejadian ni masa hari Ahad yg lepas..
aku blk dari jemputan tu..
makanya sambil tgk TV duk melipat kain la kan..
budak Mirul ni pun sibuk gak nak tolong kononnya..
tapi bukan tolong.. menyepah kan lagi ada la..
ada ke.. baju yg dah dilipat.. dikirainya blk..
sapa yg tak hangin kan..
tu yg dia merajuk tu..
heh..heh..heh.. apa la budak laki merajuk kan..
lawak tau Mirul...



21 ulasan:

Ena Qalinsya berkata...

mak aiii...monyok giler mirul nye muka.. mesti ko marah tahap gabannyekan, kalo idak takkan semonyok ni mirul hehehhe

umminabilah berkata...

hik hik hik...ala cian nye mirul...emm sama ah mcm nabilah...kalau time lipat kain cbuk nk lembang balik

ZIANA ♥ FARREL berkata...

samala kite kak..farrel pn suke mengirai baju yg dh dilipat..las2 terpaksa sy lipat baju dulu..then simpan..pas2 baju boy plak..then simpan..pas2 suar plak..simpan..macam tu la..klu x abis sume dia kirai! geram..

mummy_ayu berkata...

ala...ciannya merajuk yer mirull..! bebudak nie apa yang seronok sangat kacau kita lipat bajukan..sama aje la yang kat umah tu pun.

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
ha'ah.. memang pun..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
emm tu la.. agak la kan.. bebudak ni memang skee menambah keja ibu2 dia kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
aaahhaaksss.. lagi dasyat tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
a'ah kan.

[-suziey-] berkata...

hhaahha comel jek bdk mirul ni majuk..ekeke:p sempat lagi posing pndang kamera..mmg giler bergambo nih..

p/s: congrates finalist im urs..good luck to ur huby..n congrates gk mirul top 5 baby in transport

Mrs. Adz berkata...

ala kesiannya mirul merajuk macam tu..tapi sempat lagi jeling kamera ye..jeling manja lagi..hihi..

tak pe,nanti dah besar mirul tolong mama ye..tu practice dulu

nza berkata...

walah, kesian kena marah kt mama...xpe, sskali merajuk ok le tuuuu...

i z z a berkata...

walla mirul..cian nyer nengok..

nza berkata...

kesiannya kena marah dh mama....hi...comel lak muka org merajuk tu...

eezah berkata...

siannya kat dia tu..merajuk pun sempat pandang camera lagi..

zh-ena berkata...

bebudak memang suka kacau bila kita tengah lipat bajukan..sam ajea gelagat mirul dgn umairah

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
tu la.. dlm pada merajuk tu.. blh plak toleh tgk kamera
thanks ya.. harap2 kedua2nya menang la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. adz~
heh..heh..heh.. tu la pasal.. insyallah harap2 gitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
aaahaaakss.. bukan setakat sekali dua.. dah berkali2 dah dia merajuk tu

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
emmm tu la

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
emm tu la kan.. budak2 cenggitu la