N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Dis 2009

Thanks KtyFir

Salam Semua...

EEEmmmmm... hujan dah mula turun dah..
tapi tak berapa lebat la...
bila hujan turun.. makanya aku cam duk kat snow tau..
sejuk giler...budak2 cino ni bukan kira sejuk ke tak..
tetap air cond tu.. nak kuat.. bagi lagi sejuk..
Hamppeehhh je aku rasa
eemmm actually aku bukan nak story mory pasal hujan ke apa ke..
tapi aku nak story mory pasal surprise yg aku dpt hari ni..
heh..heh..heh.. ni pun duk tersengih2 lagi ni...
korang nak tau tak apa yg surprise tu..
aku dpt parcel ni..


eemmmm.. mula aku cam blur2 tau.. bila accaount dept tipon
suruh ambil parcel dari pos laju ni..
aku tak tau dari sapa tau..
suspen gak la.. sapa la beri
disebabkan office boy tu.. nak keluar tghari tadi
makanya aku suruh dia drop kan kat office aku..
(malas nak g belakang la ni.. malas nak berjalan okey..)
bila dpt je parcel tu kat tgn aku
terus tgk nama pengirim....
oh... dari
kty rupanya...
ni memang very2 surprise okey...
terus aku call kty (yg tgh mc sebab sakit mata)
cakap dah dpt dah.. parcel hadiah dari dia..
dan..dan tu gak aku buka..

see kotak cantik siap bereben bagai...
sekali bila tgk isinya..
*
*
*

waaalllllaaaa....byk nya kty...
mekacih sesangat...terharu ni...
meh tgk apa yg aku dpt..

hah.. tgk ada purse coin , hp case , body lotion, hand wash , brocch dan

frame gambo.. kaca lagi..
addooi la hai.. susah je kty ni..
kty kata.. tu sekali ngan hadiah besday aku + hadiah contest capture 55555 dari blog kty
eemmm korang ingat tak.. aku pernah menang contest ni.. dari blog kty..
aku sendiri pun ingat2 lupa dah.. dah lama tu...
cari2 blk.. tak jumpa plak pasal n3 tu...
apapun.. kira aku la pemenang capture tu..
ahhhaakkss...
bukan aku je tau.. dpt prezent... dak bulat Mirul pun dpt gak..


hadiah besday Mirul dari kty..
mesti skeeee la budak bulat tu..
dpt bag transformer + color ben10 + buku color...
tu yg aku duk tersengih2 je ni..
apapun.. bebanyak terima kasih ya kty..
sebab beri gift2 tu... byk bebetul tu...
skkkeee dpt gift2 yg cute2 tu...


p/s: kty, hp no yg tertera tu kat form parcel tu.. bukan kita punya no tau... sib baik selamat smpi








8 ulasan:

★ Nu♥ℜul ★ berkata...

dah smpai ye hdiah tu .
ouh , salah eyh .. hehe
sory mama suh akk cri no.tpon tu.
salah upenye.ingt betol . hehhee.

mama ckp sudilah terima hadiah tu ye.

ZIANA ♥ FARREL berkata...

bestnye dapat hadiah!!
P/S: kak..amoi tu xsejuk sbb diorang xmandi pagi!kekekkeke..

cHeRyNa PiReS berkata...

baiknya hati kty..Alhamdulillah:)

CuTeMiUt78 berkata...

~nurul~
oh... kakak yg cari ya.. ahhhaakkss.. ha'ah salah tu.. takpe la.. dah selamat smpi pun.. mekacih sesangat.. memang skkee pun.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
ahhhaakksss... bukan sebab tak mandi pagi.. sebab makan b*** tu.. tu yg kepanasan ajork...

CuTeMiUt78 berkata...

~cheryna~
heh..heh..heh... dpt hadiah sebab menang contest + hadiah besday skali..

nza berkata...

jelousnya tgk adiah yg bnyk n meriah tu...apapn tu le namanya rezeki ank branak....

ct rahani berkata...

sonoknya dpt byk adiah.. hiks..

akak, kiter pun utang akak adiah gak.. dh lama stanby.. bila nk kasi ader je halangannya.. nti free kiter post k.. sori ye kak..