N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Dis 2009

Bercerainya Stereng Keta !!

Salam Semua...
N3 berikutnya utk hari ni..
(ahaaaksss.. hover rajin hapdet hari ni.. idea tgh dtg mencurah ni.. )
hah.. klu n3 sebelum ni aku ada citer pasal keta menan Mirul kan..
korang nak tau apa dah jd ngan kete menan tu
cuba tgk gambo2 ni..
eemmm nampak tak yg aku bulat kan tu..
aaahhakkkss.. anak aku punya la ganas kan..
sampai patah dah stereng keta tu tau...
keta menan tak berstereng..
actually patahnya skit je la.. tak la teruk sgt..
tapi tau je la Mirul yg main..
buat up la.. buat dfrit la..
at last patah terus stereng tu..
ahaaaksss.. stereng yg dah tercabut dari badannya...
tak pe la.. sib baik ada lagi satu keta menan dia..
kira lama gak usia keta ni..
dari umur dia setahun.. smpi la ni..
klu tak patah.. masih dlm keadaan baik.
(ala.. takde stereng pun Mirul duk main lagi keta ni.. )
nak dibuang sayang plak..
so ayah.. apa lagi.. g tampal kan blk stereng anak awak tu ya...
aaahhhaaakssss....
p/s: kan keta ni yg masuk dlm contest baby with transport tu.. eemmm agak dah tau kalah kan.. tu yg patah tu.. aaahhaakksss..



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


14 ulasan:

MRS. K berkata...

uih.. ganas mu mirul!

Mak Su berkata...

dah jadik keta manual giteww.. ahaks

eezah berkata...

ganasnya mirul bawak keta.hehehe.siap tercabut stereng keta..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs.K~
memang ganas gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
aahaaakks.. keta manual tanpa sterengnya

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
aaahhaakkkss... gitu la

umminabilah berkata...

wahh ganas mirul...frust x mnang contest baby with transport ke? jgn gitu lain kali try lg k..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
eemmm memang ada rasa skit frust la kan.. tapi tak pe la.. adat pertandingan ada menang ada kalah.. eemmm mungkin Mirul dah tak sesuai tuk join contest akan dtg..

nza berkata...

gitu la ank lelaki...tringat farouk masa besar mirul...suka cabut 1 tayar setiap kete n dikumpul wat koleksi...tah pe2...

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
aaahaakkss.. siap buat koleksi tu..

i z z a berkata...

mmg tahap ganas btl2 dh nih..protes ek x menang contest..mcm2 mirul ni

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
aahhhaakksss.. yelah tu

izan ishak berkata...

mirul..mirul...
sama je ngan beskal twin kat umaah ni. dah patah roda depannya...
cannot sambung2 laa...

CuTeMiUt78 berkata...

~izan ishak~
anak laki agak memang camtu kot