N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Dis 2009

Renungan Hari Jumaat !!

Salam Semua..


Jumaat datang lagi...
penghulu segala hari...
serta penghujung minggu bagi yg berkerja...
sempena Jumaat ni nak kongsi ngan korang
satu email yg aku terima...
meh tengok , baca, dan hayati..


WANITA - kerana diri mu itu sungguh berharga










tak nampak.. sila klik image tu.. tuk tumbesaran..
so renung2kan la..
Syukur alhamdulilah.. ku menjadi seorang wanita...





14 ulasan:

ninie's corner berkata...

bagussss la email tu.....
Alhamdulillah.....kite wanita.....

Kak anie berkata...

Salam jumaat dari akak juga...terima kasih kerana berkongsi...

e_ja berkata...

bersyukur juga kerana saya wanita tulen..tulen bang!!..hehehe..

nza berkata...

WAH BAGUS N3 NI...

JIVEBUMZ berkata...

info yg sangat berfaedah!
kak lama tak jalan2 kat blog akak makin hari makin banyak contest yg akak masuk yer.. gud luck taw kak!

CuTeMiUt78 berkata...

~ninie's corner~
ha'ah.. memang pun.. syukur alhamdulilah kan

eezah berkata...

renung2 kan bersama..aku wanita punya cita2...la..la...lupa lirik pulak..hehehe..(teringat lagu datuk ct..)

CuTeMiUt78 berkata...

~kak Anie~
sama2 kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
aahhhaakksss.. betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
hik.hik..hik.. meh sama2 kongsi

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
ha'ah la dik.. akak pun lama tak menyinggah blog ko... mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
hik..hik..hik.. terlupa gak lirik lagu tu

Izza berkata...

hurm..renungan yg wajib d renung & d hayati

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
renung2.. jgn tak renung..