N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Dis 2009

Contest : Black & White Photography

Salam Semua...

Jgn terkejut n jgn tertanya2 napa masih ada n3 utk contest..
sedangkan aku dah war2 kan hari tu.. contest yg terakhir yg aku join adalah
dari blog ibu Rifqi contest Baby muka serius tu..
aaahhaaksss...
ntah napa kali ni aku terpanggil dan menarik2 utk menjoin contest ni plak..



(actually aku jumpa contest ni masa aku duk jengah umah kengkawan.. nampak contest ni cam menarik utk dijoin.. tgk syaratnya pun mudah sgt.. terus aku check folder tgk ada tak gambo yg dikehendaki.. makanya berdesup aku buat n3 contest ni.. aahhaakksss..)

okey meh tgk syarat contest..

ingin sertai contest ini?
syarat-syaratnya adalah...
~ create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)

~ upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post.

~ copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!)

~ this contest ends on 25th December 2009

Just a simple note : please please please read the whole entry ye so that it'll be easier for you to understand.
*updated : di sini ingin saya terangkan kenapa saya meminta hanya GAMBAR DIRI ANDA sendiri saja.

1) let say A dan B ni berkawan. and they both masuk contest ni. and both of them submit the same photos (kira ni gambar ramai-ramai diorang ada sekali). si A edit gambar tu dan si B tu tak buat editing. kalau A menang, it's not fair to B because gambar dorang sama. faham tak situasi i ni noks...hehehe!

2) kalau gambar diri anda sendiri bermaksud hadiah tu untuk anda seorang sahajalah. kalau gambar ramai-ramai mahu kah anda berkongsi hadiah? heheh. terkejam pula. ;p

3) yes, orang boleh kata kenapa tak credit to photographer sebab dia yang snapped gambar tu kan. i have my own reasons. one of which is how can we know gambar tu adalah you personally yang shot? boleh je kan if i ambil je gambar mana-mana model cun kat internet tu and then i claimed yang i yang shot the photo. do you get what i mean tak? sorry...sometimes i memang susah nak explain...hehehe!

hah tu dia segala pesanan dari pihak penaja..
nak tau lebih lanjut blh klik sini..
utk contest black & white ni..
kupertaruhkan gambo ni


taaarrraaa.. cutemiut in black & white action..
gambo masa kawin aku...
gambo yg ala2 zaman2 dulu kala kan..
time takde kamera canggih gitu..
kan dulu2 gambonya semua in black & white..
memang aku la tu.. bukan org lain ya...aaahhaakksss...
so harap pihak penganjur berpuas hati dan harap memenuhi syarat la ya..

p/s: harap2 ni la contest yg paling last k.. hik..hik.hik.. tgk la klu aku masih berminat nak join contest2 yg lain.. akan berdesup aku buat n3 ya.. aahhaakksss

16 ulasan:

Mrs. Adz berkata...

good luck..

Mawar_berduri berkata...

wa..kali ni akak mempertaruhkan gambar di hari bahagia...nampak ayu je ..hihi

Good Luck Sis

ezzati berkata...

hehe..yeke ni last?

gud luck yerk..cantek gamba tu..mmg klasik :)

Mak Su berkata...

pada satu hari nanti, maksu berazam nak join gaks contest2. tapi nantiku ketepikan pasu bunga, ahaks

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. adz~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
ahaaaksss..

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
heh..heh..ntah la..

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
heh..heh.heh.. kena la kan

[-suziey-] berkata...

waa mcm zmn dolu2..ekeke;p good luck..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
aahhaakkss

Tihara berkata...

gigih kau masuk contest..chaiyok! ;)

zh-ena berkata...

gud luck kak rina

i z z a berkata...

cute pic tu kak..sy suka tgk tiap kali msuk sini..gudluck

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
saja suka... heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
thanks dik

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
aaahaaakksss.. skkee ya