N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Dis 2009

Oh Dunia !!!

Salam Semua..

Wah.. Khamis dah kan..
kejap je masa berlalu..
rasanya cam baru je masuk minggu senin kan..
dah khamis dah...
ish..ish..
hari ni cocer pun ala2 suam2 kuku...
nak kata panas pun tak berapa... mendung je.. tapi cam tak hujan..
eemmm tgk je la nanti..
hik..hik..hik.. dah jd cam ramalan kaji cocer la plak aku ni kan..
Okies la.. ni nak kongsi ngan korang pasal satu email yg aku dpt..
meh baca apa email tu..

Pondan Malaysia / MELAYU disunting warga Britain

LONDON - Seorang lelaki Britain, Ian Young menyunting seorang mak nyah warga Malaysiayang dikenali sebagai Fatine untuk menjadi 'isterinya', lapor sebuah akhbar semalam. Ian, 30, yang memiliki sebuah syarikat penyelenggaraan hartanah berkahwin dengan Fatine, 36, dalam satu majlis sivil di sini Mei lepas. Dia berkenalan dengan Fatine di sebuah kafe Starbucks di Menara Berkembar Petronas, Kuala Lumpur pada Ogos 2006 ketika dia bekerja sebagai pegawai keselamatan di Malaysia. Terpegun dengan kejelitaan mak nyah tersebut, Ian yang pada mulanya menyangka Fatine seorang wanita, cuba memikatnya. Lelaki itu berkata, keserasian antara mereka menimbulkan bibit cinta dandia berasa bertuah dapat bertemu dengan kekasih yang mengambil berat dan pandai menjaga hatinya. "Saya tidak peduli sama ada dia seorang mak nyah. Saya mencintai keperibadiannya. Bagi saya Fatine seorang wanita yang cantik dan menawan," kata Ian yang sebelum ini mempunyai seorang teman wanita berbangsa Inggeris. Fatine atau nama sebenarnya Mohammed Fazdil Min Bahari mengambil hormon wanita sejak berusia 17 tahun. Jurusolek itu tidak mahu melakukan pembedahan penukaran jantina kerana takut pada risiko di samping gembira dengan keadaan dirinya yang sedia ada. Pada Disember 2008, Ian membawa Fatine ke Britain dengan menggunakan visa pelawat tetapi 'isterinya' itu kini bakal dihantar pulang Malaysia kerana tinggal di negara itu melebihi tempoh enam bulan.


MOHAMMED FAZDIL MIN BAHARI (kiri) bersama Ian Young

pada satu majlis sivil di London Mei lalu


ish..ish.. kusangkakan ferempuan tulen..
rupanya tiruan bang... aaauuuuwwww..
eemmmm macam2 kan sekarang ni...
dunia..dunia..









24 ulasan:

chugie berkata...

mak ai.. memang betul2 macam pompuan.. ish.. dunia oh dunia.. macam2.. tp yg tak beh nye, nama die fatine lah pullok.. same like my daughter name.. alahai.. simpang malaikat 44.. heheh

Miela77 berkata...

Adui...ape nak jadi ngan dunia skrg nie..macam..macam tul...

honeylanz berkata...

pelik tp benar kan... mcm²

e_ja berkata...

tak kuasa mak nyah!!..tp nyah mmg cun mcm fomfuan tulen lah..hehehe..dunia2..huhu..

Izza berkata...

comel dia tuh..ingtkn btol2 pompuan..rupanya nyah..eeee..
baca gak kt paper smlm

ZIANA ♥ FARREL berkata...

cantek!!! jeles i sbg kaum wanita yang "SEBENAR"..huhuhu...

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
ahaakkss... sama namanya ya...

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
emmm tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
yup..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
ha'ah..betul tu kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
heh..heh..heh.. tiruan u..

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
ha'ah kan... ish..ish

Nana berkata...

dunia akhir zaman ginila...laki nk jadi pompuan, pompuan lak nak jadi laki

mama suri berkata...

hahaha..
kdg2 aku kesian kat nyah2 ni
iyelah nafsu masing2
tp bl pk agama..salah tu..
bwk2 bertaubat nasuha..

p/s:dulu aku penari..so mmg berkwn ngan makyah2

Diarihatiku1976 berkata...

omputih bukan kira ekk.. sesapa pun boleh bedal... tapikan... yg sy geram.. malaysia ni memang baik hati... bila dah terdesak baru tu nak minta tolong kerajaan malaysia.. masa memula tak fikir.. buang warganegara pun sanggup...

eezah berkata...

macam2 sekarang..kesian kat family dia kalau terbaca kisah ni..

zura@iwan berkata...

mmg cepat ms blalu kak dh kamis...sok jumaat..

haizz..mcm2 manusia tul..mat saleh kenan kt pondan...tp dia dh tukar jantina tuh kan..

armouris berkata...

info tentang pertukaran jantina kat sini - Kekeliruan Identiti Jantina

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
ha'ah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama suri~
eemm tul tu kan... dari segi agama plak.. payah gitu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~diarihatiku~
ha'ah.. betul bagai dikata..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
yelah kan.. mseti sedih je.. cam kes pengarah yasmeed hamid dulu tu.. disangka lelaki..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
dia tak tukar jantina.. cuma ambil hormon je

CuTeMiUt78 berkata...

~armouris~
oh.. thanks for the info