N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Dis 2009

Cutemiut Ranking

Salam Semua...


Tadi ni duk saja la menggodek kat Free Counter and Web Stats
ala yg ada view kat bawah blog aku di sidebar kiri tu..
eemmm korang perasan tak..
klu tak perasan takpe..
actually widget ni ala2 lebih kurang cam nuffnag gak kot..
kita blh tgk sapa yg rajin masuk baca blog kita..
blh tau berapa kali ; blh tau apa keyword yg digunakan..
eemmm dan yg paling aku tak sangka skali..
kita blh check kita di ranking yg keberapa utk top 1000 website tu..
ahhaaaa.. bila story mory pasal ranking ni kan..
aku memang tak menjangka kan ranking blog cutemiut ni akan berada ditahap ni..


sila enlarge kan utk tumbesaran

eemmm see blog aku berada di ranking ke 52 dari 1000 website for all categori..chayork... la... memang diluar jangkaan betul..

aku tak pasti kiraannya ranking ni camne..
eemmm mungkin arrow hijau tu.. peningkatan kot... arrow merah tu penurunan
no yg lain2 tu.. aku still cam blur2 gitu...
pastu kan.. aku try la tgk keyword yg digunakan utk smpi ke blog aku ni..


sila enlarge kan tuk tumbersaran k
hah.. see nama DATO FADHILAH KAMSAH pun ada tu.. ahaaksss.
glames la cutemiut jap..(rasa cam ada vangga kat situ..)
tapi kebayanyakkannya.. more tu pengalaman bersalin..
atau bersalin.. eemmm ada gak yg mencari perkataan "Meneran" ahhaakss..
rasa cam lawak la plak...
tu dari web Motigo ni..
nak tau lebih lanjut blh klik sini
pastu aku try tgk dari nuffnag plak..


eemmm key word yg ada masa aku tgk tu..
"Pengalaman Bersalin"
eemmmm agak blog aku ni fofular ngan keyword bab bersalin2 ni kot..
ahaaaksss... perasan lagi..
see ramai gak yg mencari pasal keyword bersalin ni..
apapun terima kasih pada korang yg sudi dtg menjengah ke blog cutemiut ni...
sokongan korang menguatkan lagi semangat utk menghapdet2 citer2 kami..
ahhhaaakksss.. cam buat ucapan la plak kan..
ok la korang.. tu je utk kali ni..




15 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku kadang2 baca blog kat rmh ko nih..hanya sekadar baca je...maklumlah byk sgt ko post N3 dlm sehari! tak mcm aku....heheh!!

bila dah ralit membaca..aku terlupa nak komen...Bila dah logout nak login terasa segan plk...kang ko tgk kat Traffic Feed, asek itissmile je yg kuo! hahahahhaha

sampah di situ! xD

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
ahaaaksss... takpe.. janji dtg jenguk. aku skeee tau.. ramai2 org dtg membaca.. tak tinggal komen pun tak pe.. tak de hal punya

uuiistt... mana ada sampah..

IdaShah berkata...

ok lah tu. makna nya ramai yg baca blog nie. terus kan berblog..

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
emmm betul tu... thanks ya

umminabilah berkata...

wah...bestnye...blog akak mmg ptut msuk ranking kak...

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
alhamdulilah

umi_e berkata...

salam... kak e pulak memang tak tau menahu tentang benda ni semua... blog pun tak ada benda kira2 ni :D

nza berkata...

tahniah n bravo....kelas gitu....

CuTeMiUt78 berkata...

~umi_e~
aahaakkss.. kita pun baru tau ni kak

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
aaahhaakss.. malu gitu.. mekacih ya kak

i z z a berkata...

wahh..gelemes gituh..x puas baca blog akak..n3 pn best2..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
aahhaakkss....

Tihara berkata...

engko rajin hapdet yer cute..ke anak ko tolong hapdet sekali..hihi..

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
aahaakksss.. anak aku tolong tambahkan idea utk aku hapdet

Mama-Danish & Sarah berkata...

rina rajin update dgn pelbagai citer menarik sbb tu agaknya ramai yg suka masuk blog rina...

ain ni kadang tak terkejar nak baca sume n3....nak nak kalau tak bukak blog 2-3 hari....