N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Dis 2009

Karok versi Mirul !!

Salam Semua...
Aahhaakkss... ni nak story mory pasal dak Mirul..
alkisahnya citer mlam tadi..
korang masih ingat tak aku ada story mory pasal Mirul & Lagu
ala... lagu dari kumpl AXL tu la..
apa ke tajuknya tu..
Akulah kekasih mu kot...
eemmm yg aku ada tepekkan senikatanya tu..
semalam baru aku sempat rakam kan dak Mirul nyanyikan lagu tu..
meh kita layan ...
video
aahhaaksss... lawak kan..
nyayi siap masuk tgn kat mulut..
konon ala2 pegang michorophne tu ha..
dia siap suruh kita nyanyi..
(abaikan sore ibu yg tak berapa nak merdu tu ya..)
pastu siap nyanyi lagu hepi besday to you..
yg tak blh thn tu.. last skali...
" jd cam lembu.. mmmmmmbbbbook"
aahhakksss...
nak ke jd lembu Mirul ooi... minta dijauhkan la...
korang tau.. sapa yg duk ajar lagu besday tu..
eemmm kakak sepupu dia yg duk nyayi lagu besday tu camtu..
senang2 je dia ikut...
sorry ya.. ntah napa gambonya gelap..
padahal masa rakam.. gambonya terang tau...
So tu je la n3 utk hari ni..utk korang
SELAMAT BERHUJUNG MINGGU..
SELAMAT BERSANTAI2 BERSAMA KELUARGA TERSAYANG OR ORG2 TERSAYANG
SELAMAT MENGHADIRI JEMPUTAN2




18 ulasan:

kak anie berkata...

Cutemiut...anak2 memang cepat meniru...seronok tgk gelagat diorang...kadang tak sangka diorang boleh buat apa yang kita tak jangkakan...

♥ QaseH ♥ berkata...

hahaahah kak lawak nyer mirul nieyh,,,memang gelak kak tgok vdo akk rakam nieyh....

U-jin berkata...

cute sungguhlar..mirul ni...hehe...geliati tgk gelagatnye

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
ha'ah kan.. memang pun..

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
lawak kan..

Wanie berkata...

ekehkehkeh..lawak la mirul nih...
ada bakat terpendam nih...hehhehe

ezzati berkata...

hehe..mcm2 mirul nye gaya.. :)

Tihara berkata...

dah pandai nyanyi dah budak ni haa..

NurShahFamily berkata...

pandainya hehehe pasni leh isi borang idola kecil hikhik ...

jemput la join giveaway irfanku sayang hehehehe last 26dec09 tau

i z z a berkata...

lawak mirul nih..Andai aje yg kuat yg lain slow ajer..hehe

p/s:merdu jga suara ibunya..hehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

dua-dua ada bakat terpendam ya...

asah jangan tak asah....hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
ahaakkss.. bakat terpendam lagi tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
gitu la gelagat dia

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
he...heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurshahfamily~
waallaaa... isi borang idola kecil ya.. heh..heh..heh.. insyallah.. kot la satu hari nanti kan..

eemmm insyallah.. tgk la klu sempat kita join k.. thanks for invite

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
ahhhaakkss.... tetiba ibu plak yg terbabit yo

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
heh..heh..heh..