N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Dis 2009

Contest : Lady In Red Giveaway

Salam Semua...


Ahhaaksss.. kan aku dah kata.. n3 contest aku dah buat schedule..
so korang jgn pelik la bila tgk ada lagi contest2 ya..
memandangkan tadi korang dah tgk model memperagakan tudung
utk contest gaya tudung menawan..
la ni.. aku sibuk gak nak menjoin contest ni..



ahaaaksss... memandangkan puan penganjur adalah org yg sama
ngan contest gaya tudung menawan tu..
so aku join sekaligus tuk contest ni..
kebetulan aku ada gambo yg memenuhi syarat2 yg diperlukan
sebelum aku memperagakan model lady in red ni.. meh tgk syarat dari puan penganjur

caranya upload gambar pakai baju merah! ..
tak kisah la baju apa pon , t-shirt , baju kurung , jubah , tudung , skirt or baju kawen ...
janji merah.kenapa merah?? .. coz tema wedding diorang is RED!

Syarat2..

1. Buat entry bertajuk Lady In Red Giveaway
2. Buat entry Pasal Giveaway nie and upload gamba yg nk dipertandingkan.
Cuma 1 gamba jer taw...
3. Be my Follower . nie wajib , senang kalau ade ape2 update .. and jgn lupa add me dalam bloglist anda - dah di add ke cute-miut78link.blogspot.com
4 . Letakkan banner kat entry ngan side bar berserta linknya sekali
5. Jangan lupa Mention about the contest in your entry with links back to this entry
rase senang je kot giveaway nie...
Contest bermula hari nie sehingga 9 January 2010 , esoknya 10 Jan 2010, keputusan akan diumumkan...
Pemenang akan dipilih oleh si penggantin sendiri... berdasarkan 3 ketegori

1. ketegori paling menyerlah
2. kategori paling sweet
3. kategori paling menarik

lagi ramai yg join , hadiah saguhati mungkin dipertimbangkan..
So .. join .. jgn tak join.. coz my bakal SIL is so Generous
!!

eemm.. selama ni kan korang asyik tgk aku in blue je kan..
byk baju2 aku adalah blues clues ate aku adalah penggemar biru yg tegar..
so kali ni.. meh tgk aku in red plak...
*
*
*
*
*
taraaaa.. cutemiut lady in red...
ahaaaksss.. perasan vogue lagi...



ni gambo sampingan ya.. takde kena mengena ngan contest ni..
dah alang2 kan.. aku publishkan skali
so harap pihak penganjur dan juri berpuas hati ngan model yg tak seberapa ini..


p/s: ni pun saja je.. nak publishkan penampilan ku dlm kaler tema yg lain plak.. ;)








5 ulasan:

ezzati berkata...

phewittt..merah mak ngah...gud luck :)

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
malu uuu..

Ena Qalinsya berkata...

waaaaaaaa... comei plak ko ngan berbaju merah.. hopefully ko menang heheheh

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
aahaaksss... yolah tu.. mekacih mendoakan ku.. tapi cam takde harapan je.. sebabnya org lain skit punya vogue. aku gak yg sempoi..

firahadifa berkata...

ok.. da review.. good luck ye