N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Dis 2009

Thank You So Much !!!!

Salam Semua...


Actually kan korang hari Senin tu aku ada terima satu surat dri pej Pos
suruh ambil bungkusan gitu..

eemmm ni surat meminta aku ambil barang
dlm masa 15 hari..
aku cam blur2 gak tau.. barang pe plak ni..
sebabnya selalu klu parcel2 pos laju ke apa ke.. semua direct ke guard house office aku ni ha..
tak pun diaorg akan hantar ke bhgn act..
tapi kali ni bila aku g tanya kat guard yg beri surat ni..
napa kena ambil kat pej. pos..
guard kata apa tau.. masa posmen ni dtg.. dia bawa moto..
so tak blh nak hangkut barang aku tu skali..
sebabnya hover besso...
jd nya posmen tu hanya bawa surat ni ajork..
aayyyyoooo.. aku terfikir gak.. besa gabak mana la barang tu erk..
takkan la tak blh hantar pakai van ke apa kan..
ke memang dasar malas tau si posmen ni..
setahu aku la aku tak de la order barang beso2 ni..
so aku decide.. nanti2 la baru aku ambil..
semalam dlm duk blur2 tu.. aku dpt msg dari dia
(member blogger yg dekat sgt ngan aku tau.. sedaerah gitu.. )
tanya.. dia ada hantar parcel kat aku.. ada dpt tak..
aku ckp la.. takde dpt.. memang aku lupa la bab surat pos tu..
bila aku tanya dia, hantar pakai apa..
baru aku teringat pasal surat tu..
dan aku tak sangka la kan.. rupanya surat pos tu.. adalah parcel dari dia ni..
aahhhhaaaa.. makanya terjawab la kan.. parcel dari sapa..
so hari ni dgn gigihnya aku ajak cik abg aku g ambil parcel tu kat pej. Pos Sri Gading tu..
kami g naik moto je.. ate malas nak parking2 keta bagai..
memandangkan pej pos ni.. sibuk memanjang..
dan tak sangka la kan.. memang beso rupa parcel tu..
besar skit parcel tu dari bakul moto tau..
ate dah naik moto kan.. makanya.. pegang je la.. sib baik ringan..ahhaaksss..
cik abg aku siap tanya.. aku ada beli barang online ke..
barang apa yg aku beli beso gabak ni..
aku cakap la.. bukan aku beli barang..
tapi barang org kasi..heh..heh..heh..

sampai office je.. apa lagi sesi membuka kotak beso ni..


hah.. ni la dia parcel dari dia



buka bungkusan.. hah... see kotak A4 tu..patut la beso kan
buka kotaknya.. alamak.. byknya surat khabar lama..
(heh..heh..heh.. ko nak suruh aku selongkar ya za.. penuh bakul sampah aku tau.. )
aku pun selongkar punya selongkar
nampak la ni...

pemandangan selepas habis aku keluar kan segala surat khabar lama..
(eh tak.. baru separuh je keluar.. )
dan ini la hasilnya..

aku dpt lampu tido ala2 hello kityy yg very the cutemiut + bekas mengkuang tu hah
pastu Mirul pun dpt gak tau..set stationery POOH tu..

dlm bekas tecit mekuang ni aku dpt brooch cantik dan juga key chain colmar ahhhaakkss..
bertambah koleksi keychain aku...
kad yg very the pink gitu...
korang nak tau napa aku dpt hadiah2 ni...
sebabnya ni..
*
*
*
*
korang ingat tak.. aku pernah menang hit capture no ni kat blog neeza
ala.. lama dah dulu... aku pun tak hingat bila.. ahakkss..
dan aku menang la kan..
makanya ni la dia gift yg aku dpt...

so terima kasih tak terhingga pada cik puan neeza diatas hadiah2 ni..
for sure kami (aku ngan Mirul ) skeeee sgt tau..
sebabnya kami yg dpt hadiah kan..
very the cute gift...
(sapa yg tak skkee terima hadiah kan.. ) ;)



18 ulasan:

ezzati berkata...

wahwah...bestnye dia dpt adiah :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

seronoknya dapat hadiah...

tahniah sbb mirul terpilih top 25 kat blog ummumishkah....

ikiqzana berkata...

wah taniah rina.. seronok nyer dpt adiah lampu tido tu.. comel.

aku tahu neeza mesti tunai kan janji.

maslinamansor berkata...

nak gakkk....

[-suziey-] berkata...

akhirnyaaaa...smpai gk ye hadiah ko...tomei hadiah2nya..alhamdulillah rejekki..

zh-ena berkata...

ena mmg suka terima hadiah hehehehehe

umminabilah berkata...

wah kak...best nyer dpt banyak hadiah...nk gak

neezareef berkata...

alhamdulillah..lega aku dh smpai..seb baik dia taruk kt PO sri gading je..ade ke reason naik moto x leh bwk..ape la posmen nih..

skali lg aku mntk maaf sbb lmbt..tp atas kesabaran dan kesusilaan ko aku ucapkan jutaan terima kasih..janji tetap janji....so no heart feeling yah.. ;D

p/s : sorry battery x provide lmpu tu x provide hehe

i z z a berkata...

bestnyer dpt hadiah nih..

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
mesti la best.. dpt hadiah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
seronok sgt..
mekacih infom pasal top 25 tu

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
aahhaaakkss.. memang tomey..
eemmm memang aku pun tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~maslinamansor~
eemm nak gak ya.. meh join contest

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
a'ah.. smpi dah.. tapi masih ada lagi hadiah yg aku tak received...

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
sama la.. akak pun skee.. sapa yg tak skee dpt hadiah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
aahhhaakkss..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
a'ah.. blh gitu plak alasan dia.. bila ko ckp no ref tu.. memang dari ko. berdesup aku g ambil tau.. aahhakkss..
takpe la.. aku tak kisah.. lambat ke cepat ke.. asal kan tertunai janji kan.. yup memang takde terasa2 hati ke apa ke.. aahhaakkss..

p/s: tak pe.. blh simpan dulu.. klu tak.. nanti mirul asyik nak buat main je..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang best..