N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Dis 2009

Top 50 Green Followers

Salam Semua..

Okies kali ni nak beri sikit penghargaan pada kepada top 50 followers cutemiut
tak sangka gak.. semakin bertambah followers cutemiut..
(aku tak kisah.. bukan kata nak cari glamor.. terpulang pada pengikut2 cutemiut blog ni sama ada followers memang nak tau citer kami or saja skee2 ikut tapi tak mengikuti.. aku tak marah.. terpulang pada hak masing2.. tiada paksaan)


so dengan ni tahniah kepada top 50 Green cutemiut followers.
(cam yg lepas2 gak la kan.. cuma membezakan color tu ha.. )


terima la award yg tak seberapa ni..dari cutemiut blog
tanda penghargaan dan terima kasih kerana sudi memfollower blog cutemiut yg sederhana ini..
dan ini adalah nama2 yg tersenarai as top 50 Green followers

klik gambo tu.. utk enlarge kan k..
terima kasih ku ucapkan pada semua yg sudi masuk blog cutemiut
tak kira la silent reader ke.. yg memang mengikuti setiap story mory ni ke..
terima kasih sesangat...
sayang korang semuaa... mmmmuuaahhhh.. !!!!

p/s: ni nak minta tolong pada puan eezah...
klu terbaca n3 ni.. sila tinggalkan link blog
supaya dpt sy membalas segala komen di blog puan eezah..

p/s: sekarang ni tgh nak clear kan segala hutang2 ku..
tak kira la hutang apa pun.. hadiah ke.. duit ke.. pose ke.. bak kata yg terbabit ngan hutang la..
klu blh nak settle kan sebelum masuk nya thn baru..harap terlaksana.. insyallah..

14 ulasan:

MRS. K berkata...

wahhaaaa... tersenarai jugak.. tenkiu...

zai kulim berkata...

thanks kasi award akan zai tempek kat blog zai..

ZIANA ♥ FARREL berkata...

heheheheh..thanks akak!!
akan ku post entry ini.. weeee!!!

Ena Qalinsya berkata...

hahaha amai gak org nak langsai utang pezen ni termasuk la aku ekekeke...

Izza berkata...

thnks ye kak..nnt sy tepek kt blog.

eezah berkata...

tak sngka ada jugak..baru je join blog ni..tak tau la nak buat link tu..lagipun takda blog..baru je join dunia blogging ni..dah jadi syok pulak..

miemiey berkata...

ramainya follower nya...dapat penghargaan lagik

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs.K~
sila2.. ambil ya.. jgn malu2..

CuTeMiUt78 berkata...

~zai kulim~
sama2.. sila la ambil

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
heh..heh..heh.. sila..sila

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
ha'ah la.. takut jd cam member tu kan.. tak pasal2 jd perang blog..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
heh..heh..heh.. tepek.. jgn tak tepek ya

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
lor ya ke.. eemmm nama blog apa ya.. selalunya kan mesti ada blog..

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
tak sangka gak la.. blh seramai itu..