N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Dis 2009

Contest : "Baby With Car "

Salam Semua..

Emmm kejap je kan.. dah nak masuk bulan 12
ni dah kira akhir minggu utk bulan 11
minggu depan dah masuk bulan 12
cakap pasal bulan 12 kan..
aku tgk kat draft tadi.. berderet2 tau contest bulan 12 yg bakal kami join..
so ni adalah salah satu n3 dari contest2 bulan 12
contes ni dah nak dekat ngan tarikh tutup

Contest Baby with the car..

Contest nih terbuka pada 2 kategori
dan setiap kategori ada pemenang untuk baby boy and girl
untuk 1st Place, 2nd Place and 3rd Place.

So akan ada 12 PEMENANG
Kategori 1
..: Baby Boy With Car :..
Kategori 2
..: Baby Girl With Car :..
1 Hadiah untuk 1 Pemenang

.. : APA YANG NAK KENA WAT? :..
Buat N3 di blog anda berkenaan contest ini
dan letakkan gambo anak anda ngah berposing baik punyer kat keta.
Keta hendaklah yang telah diluluskan oleh puspakom dan mempunyai no. enjin.
[Keta sorong, keta tolak, keta control, keta yg msk wit 50 sen dua keping kat shopping complex tuh atau len2 keta sejenis dengannyer tak leh ek]
Anak anda leh berposing dimana2 bahagian keta
mengikut kreativiti anda dan kebrutalan anak anda
[Atas keta leh.. kat bonet leh.. kat bahagian enjin leh.. kat seat belakang leh.. kat seat depan leh.. kat tepi keta.. depan.. belakang.. sumer leh.. bwh keta pon leh.. erk!
Time keta tak gerak leh.. time keta tgh bergerak pada kelajuan 120km/j pon leh.. erk!]
Anda leh gunakan keta sendiri atau keta sesapa jek
untuk dijadikan latar posing gambo anak anda.
[Jenis keta tidak akan memberi apa2 efek pada sesi pengadilan.
Nak amik gambo ngan keta keta kancil pon leh ngan BMW 3 series pon leh]
Jarak antara model dan keta mestilah tidak lebih 1cm.
Maknanyer kena la bersentuhan ngan keta tuh.
Ok! Itu jek yang perlu ada dalam gambo anda.
Yer la slalu baby asik ngan keta sorong, walker, katil baby so kita advance skit hehehe~

.. : TERMA DAN SYARAT :..
Terbuka kepada semua pem'blog'2 sekalian
[yer la mesti la ada blog kalo tak camner nak wat N3 kan? erk!]
Of kos anda kena memenuhkan bahagian Follower blog kami hehehe
[Jadi follower la tuh] dan Add blog kami dalam blog list anda -dah follow dan dah add list blog kat cute-miut78link.blogspot.com
Letak banner contest di sidebar blog anda.
Banner mestilah di'link'kan terus pada contest nih
Letak gambo anak anda beserta nama,
umo, jenis kereta dan kalo anda ahli kelab memana keta letak la skali ek
[Jenis keta dan samada anda ahli kelab atau tak, x ada kena mengena ngan pemilihan pemenang.. cuma kami sesaja nak tau hehehe]
Dan jangan lupa anak anda dicalonkan untuk kategori mana.

Terbuka pada kekanak yang berumur 5 tahun kebawah pada tahun 2009
Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak
di bahagian komen supaya kami leh menjengah N3 anda
Pemenang akan dipilih berdasarkan of kos kecomelan
[sumer baby comel kan] dan gaya posing [mengikut kategori]
Juri-Juri jemputan khas adalah terdiri dari ahli kelab PROSBOC.
So adil pada sumer sbb dorang tak kenal anda dan anda pon tak kenal dorang.
So diorang 100% akan pilih berdasarkan pada gambar.

Tarikh tutup penyertaan adalah pada

1 Disember 2009 pukul 11.59 mlm.


Top 5 bagi each kategori akan diumumkan pada 5 Disember 2009 dan
Pemenang akan diumumkan pada7 Disember 2009 bersempena AGM Prosboc
So gud luck to all!!

Kalo ada sebarang pertanyaan.. kaunter pertanyaan dibuka 24/7 tapi kerani yang nak menjawabnyer lak bergantung pada keadaan hehehe
~ Tapi yang pasti setiap persoalan akan dijawab dengan kadar segera

hah.. tu dia segala syarat2 dan pesanan2 dari penganjur contest..
so utk kali ni aku nak try join utk kategori 1
dan gambo yg dipertaruhkan contest ni adalah..


Kategori 1
taaaraaa..tin..tin.. Mirul nak bawa keta ni...

gambo2 yg ni actually secara kebetulan adalah dlm aksi yg sama..
cuma yg membezakan gambo ni masa Mirul umur setahun..
harap penganjur tak marah la ya.. terlebih2 gambo la plak..
(tapi klu penganjur lebih berminat ngan salah satu gambo ni.. blh aje kot.. )

Hah.. ni la gambo Mirul yg paling sopan klu kat dlm keta..
tmpt peveret dia ni..
kat celah2 kusi tu...

Nama Anak : Mohammad Amirul Hisham B. Mohammad Rizal

Umur : 2 thn 7 bulan
Jenis Keta : Myvi
so rasanya dah memenuhi semua syarat2 dan peraturan..
nak ketahui lebih lanjut mengenai contest ni klik sini
harap pihak penganjur berpuas hati... :D
p/s: sib baik terperasan kan kategori dah berubah.. sebab tu terlebih2 plak gambo mirul..
cam biasa la kan.. klu dah nama pun n3 contest.. wajib la ia tergantung or melekat kat sini smpi tamat tempoh contest.. :D



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



31 ulasan:

Mak Su berkata...

ada contest baby with car? tapi baby w tak perenah amik gamba kat keta... huhuhu :(

all the best to amirul :)

mamamiera berkata...

good luck mirul..
laf laf u..

Izza berkata...

kt celah2 tu suka duk ye mirul..
isk3..comel
gudluck ya

alia berkata...

byk nya contest...good luck kepada semua peserta...

cik EPAL berkata...

comelnyaaa ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
ha'ah.. meh la join..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
thank you.. hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang tmpt feveret dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~alia~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~cik epal~
hik..hik..hik..

eezah berkata...

banyak mirul join contest..comel mirul dgn baju hijau tu..semoga berjaya!

Mr and Mrs Faez berkata...

Salam

Dah jenguk.. memang kiut miut sungguh mirul nih

heheheh.. gud luck ek

Dilla Ady berkata...

gud luck ye tuk mirul..leh join F1 pasni la...caya la..

zh-ena berkata...

comelnya mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
hik..hik..hik.. tomey ya.. saja skee memeriahkan contest..

CuTeMiUt78 berkata...

~mr and mrs Faez~
oh.. terima kasih sudi menjenguk.. harap2 berpuas hati..

CuTeMiUt78 berkata...

~dilla ady~
walla join F1.. heh..heh..heh.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
ahakss..

Al Quds Travel berkata...

Al Quds Travel Welcome You :-

"AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
Date : 10,11,12 December 2009
Time : 10.30 am - 10.00 pm
Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
Official Radio : THR Gegar FM
Tel No : 609-747 9999

Diskaun hebat untuk semua
pakej pelancongan!!!

nza berkata...

gud luck utk bam-bam mirul...umuah!!

reena berkata...

cubit sket pipi dia... hihi... anyway gud luck mirul...

kak anie berkata...

Kecit2 dah pandai bawak keta dak mirul ni...hehehe

Comel...good luck mirul...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
mekacih kak.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
cubit..jgn tak cubit ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
hik..hik..hik..

neezareef berkata...

mengjoin contest lg..good luck

miemiey berkata...

good luck mirul....semoga berjaya yee

[-suziey-] berkata...

yezza..dtg sini lagi..good luck mirul..hehe..nk gk komen dlm komen box..ekek:p berkomenan dr umah...

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
thank you

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
insyallah.. thank..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
puas kan klu dpt komen kat sini.. blh komen berjela2..