N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Dis 2009

Baru nampak cahaya.. ???

Salam Semua...


Tajuk tak hingat punya.. ahaakkss..
jgn suspen ya korang..
Office aku baru je ada karen ni tau...
tadi dlm kul 10 lebih.. black out..
gelap gelita... bila dah cam tu..
masing2 duk melangu je la...
habis tak blh buat apa2 kan...
tu yg tajuk jd camtu...
aku plak.. pagi tadi dtg kejap..
pastu keluar blk g hantar kakak ipar aku jap..
urus kan pasal KWSP arwah somi dia..


Eemmm so ni nak story mory pasal wikend yg baru lepas..
camne ngan wikend korang..
aku pack ngan jemputan + rewang ajork..
penat tau... poket pun penat gak..
aahhhaakkss....


Hari Sabtu, aku kan keja..
makanya tghari tu.. sempat la g jemputan berkhatan 2 tmpt..
dekat ngan office kan.. makanya sempat la g..
yg jauh2 tu... tak dan nak g dah...


Pastu hari Ahadnya plak..
aku rewang kat kg... dekat ngan umah kan...
panas terik tau cocer hari Ahad semalam ni..
kami yg duk rewang2 ni.. berpeluh2 gak.. naik basah baju dah..
maklum la.. cam aku ni.. duk rewang kat belakang je..
duk tlg bungkus berkat kan.. makanya berpeluh2 la..
klu duk dpn jd org kendarat or pakatan..
lain la.. blh duk kat dpn kipas beso tu...
cik abg aku pun kat belakang gak.. tlg masak.. aahhaakss..
dak Mirul bebas lorr.. blh lari sana sini...
ramai kawan2 kan...
pastu dlm tghari tu.. lari jap g jemputan satu lagi..
tapi kira masih sekampung lor.. cuma lain bahagian...
dlm kul 2 gitu.. dak Mirul dah ngamuk nak blk umah..
yg bebenornya dia penat main je kan.. so nak tido la..
makanya takdan la nak tunggu pengantin bagai..
salam2 terus blk umah...
tido2 kan Mirul ngan aku skali lelap...
aahhaakksss.... penat kan..


gambo pengantin tak sempat nak snap..
snap gambo pelamin ajork la ya...
pelamin yg blues clues lagi tu...
(kaler temanya lebih kurang cam kaler masa aku kawin )

pastu ptgnya dlm kul 5 lebih.. gerak plak ke rumah kakak ipar aku kat Pt. Yusof..
nak kena ambil dia sebabnya hari ni la kan.. nak bawa dia ke KWSP tu..

so ni muka anak beranak dlm keta masa dlm perjalanan nak ke umah kakak ipar aku tu...
eemmm Mirul tu yg bebenornya baru bgn tido okey...
see ngan botol susu lagi tu...
pas Maghrib baru gerak blk kerumah...
so tu je la aktiviti wikend kami...

p/s: sebenarnya kan korang ada satu kejadian yg tak di sangka2 tau... berlaku mlm minggu tu..
nanti aku story mory ya.. apa dia...
p/s: hari ni dpt hadiah dari salah satu contest yg aku join.. next n3 k..





14 ulasan:

honeylanz berkata...

cantikla pelamin tuh..biru gitu

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ohh! ko rewang duduk dlm erk...
klu aku mmg bhgn depan..dok layan melayan! tp semlam aku jd tokey Taufu fa kat jemputan kawin org kg aku...wpon cuma isi taufu fa + gula merah & hantar kat para jemputan...tapi krem juga kaki aku nih..maklumlah berdiri jerk....

**eh! tn rumah yg buat kenduri kawin ni..sabtu smlmnye pon anak dia terima tanda tau, dpt dgn org Pt. Sempadan. Bulan 6 ni kawin....
agak2 ko kenal ke?

atty's berkata...

cantek pelamin kaler biru .

[-suziey-] berkata...

ms tgk pelamin tu ade x ko teringat kisah silam mase ko kawen..ekekek:p tema nkan smaa":p

ct rahani berkata...

cuti sklh mmg musim kenduri kendara.. penat x penat la nk pegi.. hehehe..

wah tetiba rasa suspen lak.. apa la citernya ye kak..

umminabilah berkata...

kita pun busy ngan kduri kdara kak...penat kan...

i z z a berkata...

waa..mirul minum susu pkai spek mata
tomey2..kita dh abis dh knduri kndara nih.leh relak..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
ha'ah memang cantik sgt....

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
oh ko jd tokey tau fu fa ya.. aku mls nak duk dpn.. ate dah ramai sgt kan.. duk belakang je la..
eemmm org pt. sempadan, sapa ya..
bulan 6 erk.. eemmm nanti tgk sapa..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
heh..heh..heh.. memang tantek

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
aahhaakkss... ada gak skit2..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
heh..heh..heh.. ada la citernya.. tunggu n3nya k

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
heh..heh..heh.. biasa la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
heh..heh..heh.. senang skit kat bila dah settle