N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Dis 2009

Contest : Baby With Transport

Salam Semua...

Walllaaa.. n3 contest lagi..
(eemmm selagi ada contest yg bersesuaian... makanya blog aku ni akan penuh la ngan segala contest montest ni yo..)
ada rezeki menang dpt la hadiah.. tak de rezeki nak menang.. memeriahkan contest ajork..ahhhaakkkss...
Okies contest kali berkenaan ngan permainan keta utk budak2

contest

BABY WITH TRANSPORT

anjuran UmmiNabilah

contest dibuat kerana si Nabilah skee kan naik menan ni.. bukan kata Nabilah..
budak2 yg sebaya Nabilah.. pasti skee kan naik menan keta ni..
eemmm jom tgk syarat utk menyertai contest ni

syarat2 nk join contest ni:
1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang.... okies dah memang jd followers dan dah terlist pun kat cute-miut78link.blogspot.com
2.copy banner kt atas and ltk kan link contest ni...no link no qualified...
3. upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang,
letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....
transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...
4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...
kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...
5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload
kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih...
tajuk kat atas je dterima
6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...
kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport,
korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh?
7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09



dan akan berakhir tepat pada pukul



12 tghari 15 Dis 09.
selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...
8. terbuka kepada boy n girl k...
9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k...
haaa...syarat2 nye cukup mudah...
so ape lagi jomlah join...opps hadiah??
emm dirahsiakan dulu k...
akan di publish kan pade next n3....
pemenang akan dipilih seramai 3 org...
dan dipilih oleh juri professional...hehe...professional ke?
top ten akan dipilih oleh kawan baik aku....sape?
adelah....top five akan ditapis oleh hubby aku...
and top 3 akan dipilih aku sendiri....so ape lagi....join

hah.. tu dia segala syarat dan pesanan dari pihak penganjur.
so utk contest ni.. gambo yg kupertaruhkan
*
*
*
*

Nama : Mohammad Amirul Hisham B. Mohammad Rizal
Umur : 2 thn 7 Bulan

citer skit pasal gambo ni..
hah.. ini lah aksi merempit Mirul bersama keta menan kesayangan..
tgk je la cara dia main..
org lain main.. elok je kan..
ni siap duk terjungkit kat kusi tu..
siap kata.. Ayul buat up ni tau..aaahhaakkkss...
gitu la anak bujang sorang ni..
heh..heh..heh..heh..
harap pihak penganjur berpuas hati ngan segala persembahan utk contest ni ya..

***************************

Emmm dah alang2 kan citer pasal Mirul ngan keta menan ni..
meh layan gambo2 Mirul bersama keta menan dia..
(gambo ni takde kena mengena ngan contest ni ya..dah alang2 kan.. aku publishkan sekali citer pasal dak mirul ngan menan keta dia.. )

kesinambungan dari aksi merempit (gambo contest tu..)

ni pun kira sambungan or citer belakang tabir contest.. ahhhaakkss.. (gambo menceritakan semuanya.. )

yg ni plak...adalah aksi yg ala2 cam mekanik... see keta dah pun diterbalik kan.. rosak katanya..

gambo ni plak menceritakan first time Mirul dpt hadiah keta menan ni. Masa tu besday dia yg pertama...



segala aksi2 Mirul bersama keta2 kesayangan..




http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78

http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


















10 ulasan:

nza berkata...

wa..la..kete mirul naik sofa la...mirul naik kete, kete naik mirul..klakar sungguh budk sorg nih..

Byk nya koleksi kete mirul...bagi aunty satu bolh???

Izza berkata...

muahahaha..
mirul nih mmg klakar la..hadoii la

gudluck ya utk contest..

eezah berkata...

cam nak gi rempit je mirul?? hehehe..mirul buat aksi yg menyeramkanlah..

umminabilah berkata...

salam...kak dtg jguk n3...ok all done...gud luck kak...wahh mirul...bahaya btul aksi dia ye..

Nurhayati berkata...

amboi.. mirul bawak kete sampai naik atas sofa hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
aahhhhaakksss.. keta naik sofa.. mirul naik keta.. blh gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
heh..heh..heh.. ada je kan budak akal budak ni

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
lebih kurang rempit gak la.. ahhaakkss...

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
oh... dah review ya... mekacih ya..
heh..heh..heh.. bahaya kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
emm tu la pasal