N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Dis 2009

Story Mory Pagi ni ???

Salam Semua...


Sssyyyyiioookkk tau pagi ni g keja..
aku jd mem beso lagi ahhhaakksss...
biasa la kan klu dah jd mem beso tu ertinya my cik abg coti lor..
aku siap jd mem beso duk belakang tau..
aahaaaksss.... layan kan je.. sengal pagi2 ni..
actually hari ni memang cik abg aku coti hari ni..
kira last coti utk thn 2009 coti yg penghabisan..
so tak la rugi kan.. bila coti tak habis.. bukannya co nak bayar pun..
kebetulan kakak ipar aku yg kat Moakil tu nak kena g checkup kat spital hari ni..
dah alang2 cik abg aku hantar aku g keja.. makanya dia hantar la skali kakak dia kan..
tu yg aku duk belakang jd mem beso... ahhhaaksss..
pas dah check up nanti.. dia hantar terus kakak dia blk Moakil lor...
wah.. skee la dak Mirul tu.. jenjalan erk...
jeles ni.. aku kena keja... :(
ahaaaakksss.. ngades kan...
Ok la korang actually hari ni nak kongsi ngan korang
berkenaan satu email yg aku terima..
(asyik la paste dari email je kan.. cam dah takde idea sgt la plak.. dulik... )
eemmmm cuba korang tgk gambo2 ni...
cantik kan... bestnya klu dpt masuk kat sini.. indah dan nyaman..
korang tau kat dlm mana ni..
eemmm

tau tak.. ini adalah
*
*
*
*
*
*
*
*
*

sebuah bas yg very2 eksklusif tau...
tak sangka kan.. pergghhh klu la ada bas yg macam bunglow ni..
tak payah sibuk2 buat rumah bagai kan.. seronok gitu...





http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277




12 ulasan:

[-suziey-] berkata...

hohoho jadi mem beso yek..hehe..pergh heaven btl kalu dpt naik bas tu..xnak turun dh:p

umminabilah berkata...

wahh...bestnyer kalu dpt bas mcm tu...xnak turun lah...duk kt ctu xpe...hehehe

mummy_ayu berkata...

cantina...bestnya kalu dapat..takyah beli umah...nak gie holiday pun tak yah sewa hotelll

eezah berkata...

bestnya dapat naik bas tu..rasanya tak nak turun kalau dah naik bas tu.

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
a'ah.. tak yah nak sibuk2 drive tuk hari ni.. ahhaakkss

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
yup betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
a'ah kan.. klu ada bas camni.. takyah fening2 nak cari tmpt bermalam.. berenti tepi jalan je pun dah ok kan

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
memang pun..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ha'ah lawoo...

jgn tergolek macam SANI Exspress udah ler..rugi woo!!!

Takziah pd kuarge si mati!

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
ish.. minta dijauh kan la ya...
eemmm kesian kan..
salam takziah buat keluarga yg terlibat

i z z a berkata...

comel nyer..mewah kn..kalu la dpt duk situ best giler2 la..huhu

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
a'ah.. memang pun.. rasa takmo turun dah