N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Dis 2009

Apa Citer ni??

Salam Semua...


Hari ni kan.. aku g keja.. jalan lengang yg amat..
tgk jln lengang.. aku confuse dah..
eh.. hari ni ada coti apa erk..
nak kata krismas.. esok bukan hari ni..
eh.. ke hari ni dah krismas...
terus aku tgk tarikh kat hp..
eemmm betul la.. aku tak silap tarikh..
tapi napa jalan lengang...
???????
agak la kan.. ada yg dah mula coti2 kot...
tu pasal jln lengang kot.. aahhaakss...
cam aku.. krismas ke tak.. tetap keja yo..
sebabnya co aku ni kedekut.. tak ambil public holiday utk krismas pun..
so aku as a kuli.. kena la keja gak kan... :)


okies la.. takmo citer pasal keja...
ni nak kongsi ngan korang pasal satu pasangan bahagia..
eemmm bahagia di atas penderitaan blh gitu..
pasangan ni memang bahagia la..
yg deritanya.. bekas pada pasangan ni..
eh.. apa aku merepek ni kan..
lantak diaorg la kan..
nak tau sapa pasangan bahagia tu..
meh tgk gambo2 yg aku terima dari email ni..
eemmm korang tentu kenal kan..




eemmmmm aku tak mo komen apa2..
tgk gambo je.. dah tau kebenarannya kan..
memang dulu aku skeee tgk lakonan2 dia ni..
tapi bila kes dia ngan pompuan tu.. terus aku rasa cam..
hampeh je lakonan2 nya tu..
aahhaakkss.. sapa aku nak judge dia kan..
eemmm apa pun kita doakan je.. kebahagian diaorg ni kekal bahagia kan..
dan jgn lupa setiap pembalasan dari tuhan.. ;)



34 ulasan:

[-suziey-] berkata...

amboih pasangan bahagia btl..sedangkan ada hati yg sednag teluka..xpe la kalu kali ni dia amik laki org..nnti org plak jadi cam dia ..dia plak rs..hdp umpama roda..balasan Allah ttp ade..wallahua'lam...

huhu.hr2 kena tgk lakonan dia dlm cinta balqis..pn laki org gk:p

maslinamansor berkata...

mesra anak N ngan si M kan....

MRS. K berkata...

macam2 hal la dorang ni.. benci la tengok..bajet bagus

ZIANA ♥ FARREL berkata...

hmm...tahla..kan ckp lebih2 takut kena kt diri sendiri plak!cuma yg i boleh cakap..what goes around,comes around..what goes up..must come down..tuhan bayar cash skrg ni..no installment..
*tp skrg tgk abby pn ade gedik skit la..MJ mmg gedik kot ek?hehehhehe...

i z z a berkata...

lo..ingtkn psgan mn..
bahagia ats penderitaan org..geli nengok..huhu

Mrs. Adz berkata...

tula,dia merasai kebahagian atas kesakitan orang lain..setiap perbuatan tu kan ade pembalasannya..tunggu je la..

tapi rasanya,cepat-cepat kawen lagi bagus kan..dah macam suami isteri dah ni..ish..ish..

Nurhayati berkata...

hal umah tanggan orang tak nak masuk campur... jaga family sendiri udah hihihi

yati admire kat kulit memey.. cantik giler.. halus dan licin.. jeles2x

Tukang cerita berkata...

doa saja yg baik2 tuk dorang....

~macam norhayati gak....
tak nak masuk cmpur hal umah tangga org.... :)

mamarempit berkata...

ala..tu belum dapat lempengnye...esk2 dh dapat....belom tentu...


sori la ter"emo" di sini... :P

zh-ena berkata...

kita amik hak org lain nnti hak kita plak akan di ambil oleh org plak

mummy_ayu berkata...

minta dijauhkan terjadi kat kita sudah..amin! apa pun memang tak berkenan tengok menda menda nie...

Yan berkata...

hahaha kadng yanpun camtu kak... bile kuar uma tgk lengang jek... pastu masuk opis.. kite sorang jek datang.. terus tgk kalendar.. aku salah tarikh ke ape.. hahaha

pg tadi bangun tido.. sempat pk.. arini krismas ke?? halamak.. arini baru kamisla.. kene p keje lagik... adui sedey..

nasazfrog... berkata...

uhh mintak2 la dijauhkan hal sebegini terhadap ku,, amin.

umminabilah berkata...

berbulu mata tgk kak....menyampah pun ade...hrp2 x trjadi kat kita...hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eeemmm betul tu.. aku jd cam malas nak tgk citer klu ada diaorg2 ni.. kadang tu.. cam hover plak..
ish.. minta dijauhkan la jd camni..

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
ha'ah kan.. baru2 mesra kot.. sok2 klu dah jd mak tiri.. rasanya tak sama kot

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. K~
emmmm tu la.. takpe.. doakan yg terbaik utk diaorg..

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
yup..betul tu... eemmmm tu la agak MJ mcm tu kot.. ish.. minta dijauhkan la

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
emmmm tu la.. tapi nak buat camne kan.. dah takdir diaorg kot

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. Adz~
ha'ah kan../ tu je la cara terbaik..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
eemmm bukan kata nak masuk campur.. tapi utk dijadikan renungan diatas perbuatan2 yg menyakitkan..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
memang pun.. doa kan yg terbaik..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamarempit~
aaahhaakkss.. emping lagi tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~zh -ena~
yup..betul tu.. ish minta dijauhkan la

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
yup..betul tu.. minta dijauhkan la

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
tu la... akak pun jd confuse gak pagi tadi..

CuTeMiUt78 berkata...

~nasazfrog~
amin..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
yup... minta dijauhkan la dari perkara camni

Ena Qalinsya berkata...

cilakak toll!!!
tp akhirnye pdn muka pompuan tu sbb si laki tu tak ngaku pun nak kawen ngn dia atau pape, dia jek yg terhegeh2.. biasala pepatah menyatakan 'abis madu sepah dibuang'.. tu balasan bg org yg meruntuh idop kaum sejenis nye sendiri..huh! emo dh plak aku ni

Dee berkata...

dh baik2 ngan mak tiri eloklah tu...kahwin jelah..apa tgu lg..ye x?

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
oh.. gitu ke.. emmm si femfuan tu aje yg duk terhegeh2 rupanya ya.. ish..ish..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
a'ah kan.. pe lagi yg dia duk tunggu

nza berkata...

bina bahagia atas penderitaan org lain.....xpe, Allah Maha Adilkn...

zue @ annaleeya berkata...

tak tau nak komen ape dah... slmt mjadi mak tiri yg baik la... jgn skrg jer baik, pas kawen lain plak...