N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Dis 2009

Citer Wikend yg Tertinggal !!

Salam Semua...

Tadi dlm pada duk belek2 folder..
skali terpandangkan beberapa gambo yg belum di publishkan..
tapi dah edit.. aahhaakkss..
eemm ni nak story mory pasal
menu hari Ahad lepas..
(heh..heh..heh.. gambo tak basi ya.. )
eemm Ahad lepas masa kat umah mak aku..
aku selongkar la peti ais umah mak aku..kononya nak memasak la kan..
ate mak aku kan.. duk bawa cucu dia jenjalan..
makanya aku la yg duk masak kat umah..ahhhaakss..
dlm pada selongkar2 tu..skali jumpa la ikan siakap..
eemmmmm dlm pala masa tu.. masak 3 rasa ni sodap ni..
ahhaakss.. makanya.. aku pun masak la siakap tu..

so menu Ahad tu adalah SIAKAP 3 RASA.
aku tambah kan nenas + carrot + timun
(ate tu je bhn yg ado kat umah mak aku kan. )
aku pun main campak2 je masaknya...
aahhaaakkss.. sib baik menjadi la gak..
jd tghari masa lunch Ahad tu kami kekenyangan ngan siakap.. ;)
(eemmm napa ntah.. beberapa hari ni.. kerajinan plak nak hapdet gambo masakan ku yg tak seberapa.. ;) )

===============================

ni story mory pasal dak Mirul plak..
biasa la kan.. dak Mirul ni klu blk JB..
kemain manja + ngadesnya..
ngan pak ucu dia.. mana2 ucu..skit2.. ucu..
klu blh mandi semua ucu la...
ibu.. ????hanya la..la..la..la... skit2 g la kat ucu sana..skit2 minta ngan ucu..
aahhhaakksss.. ibu jd tuan puteri okey...


eemmm tgk la dak Mirul ni..
siap landing kat atas belakang badan ucu dia..
time ni kan.. dia duk kenen ngan ucu nak main game kat lappy..
cam pandai.. nyibuk je lebih.. aahhhaakkss...
tu la story mory yg tertinggal masa wikend lepas..
sorry la korang.. terlupa plak..







18 ulasan:

[-suziey-] berkata...

wakaakak..bole plak tertinggal story..lawak la ko rina..ok la ko kira byk story nk share..aku ni ha kadang smpai xde stori..hahhaaL:p

sedap aku tgk siakap 3 rasa tu..

Ena Qalinsya berkata...

wahh pandai gak ko masak ek cute...
sedap jek aku tgk

~~ciklinn~~ berkata...

rinaaaaaa sihat ker.. ya allah lamanya aku tak gomol2 budak bambam nie... alhamdulilah aku dah semakin sihat skrg..so bolehlah ku gomol2 kembali budak bambam nie.... sedappnyer siakapp tu.. smlm gi pasar nampak ikan siakap.. ingat nak masak 3 rasa lah gak.. tapi duk pikir byk lagi stokk ikan tak jadi nak beli.. hehehehhe

adoiii taklehh tahan tgokkk bdn mirull tu... insyallah kalu takde apa2 bulan jan nanti nak gi batu pahat.... dekat ker yerk batu pahat dgn tmpt kamo?

honeylanz berkata...

main campak² aja msk pun nmpk mcm sedapp..

Tihara berkata...

mirul ni..ucu dah laa slimm..nye landing plak kt blakang,hehe..tp ucu mesti sayang sgt2 kat mirul ni kan..

Mak Su berkata...

wahhh, mcm kat kedai tomyam tu... marvellous! :)

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ahhaaaksss... tu la pasal.. actually takde story gak.. tu yg cari story tuk hapdet..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
aahaaakkss.. aku memang hari2 memasak gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~cik linn~
lama dah tak mai sini ya.. emmm dah sihat sikit.. syukur alhamdulilah.. meh gomol budak bulat tu.. ahaakkss...
oh nak g bp ye.. blh la gather2 kita memang kat bp pun

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
ahaaakss.. ha'ah.. ikut selera sendri je.. apa yg ada la

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
a'ah.. tu la pasal... memang kesayangan semua dia ni

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
aaahaakss.. idak la cam kat kedai tom yam.. cukup setakat ikut selera sendiri je..

i z z a berkata...

wlaupn mskan x seberapa jnji ia sedap n kenyang perut kita..hehe
sedap je nengok siakap 3 rasa tuh..
bkn main mirul landing blkg ucu..mnja nyer

nza berkata...

wah, kak long yg penyayang nie...bagusx3....sodap tuuuu...

zh-ena berkata...

msk campak2 la plg sedapppppppp sekali kan kak rina

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
emmm memang pun dik.. janji perut2 yg tersayang kenyang..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
aaahhaaakkss.. penyayang gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
a'ah kadang masak ikut resipi pun bukan ok sgt kan