N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Dis 2009

Muka2 yg Menerima Bonus !!

Salam Semua...


Hehehehehe.. tadi ni check email cam biasa la kan..
sambil tgk keja2 yg patut dibuat...
terbaca la satu email ni berkenaan ngan
muka2 yg terima dan tak terima intensif or bonus..
eemmm memandangkan sekarang ni pun dah hujung tahun kan..
makanya.. byk gak company2 yg bermurah hati beri bonus or intensif2 ni kat staff2
tapi idak la cam co aku ni...
jgn la harap dpt hujung2 tahun ni...
klu ada pun thn dpn... time nak raya cino aje..
tu pun klu dpt la... klu tak.. jgn mimpi la kan...
klu citer bab bonus2 ni.. buat sakit hati tau...
so meh kita tgk muka2 ni
(jangan terkejut plak tau korang..)
*
*
*
*
*









aahhhaaaksss... sorry ya korang bila tgk gambo monyet2 ni..
ni kira sebagai gambaran je tau..
jgn plak korang ingat aku saja skeee tepek kan gambo monyet2 ni kat blog aku plak..
so pada yg terima bonus for sure syukur alhamdulilah kan.. dpt rezeki lebih..
pada yg tak terima bonus cam aku.. pun bersyukur gak ngan apa yg ada
even ada rasa cam keciwa gak.. tapi tak pe la kan.. tu kan hak majikan..
ada lebih.. dpt la kan...yg pasti gaji tetap masyukkk.. ;)
p/s: eeemmm tunggu je duit dividen ASB.. kan ada bonus gak utk thn ni.. walaupun 8%.. duit gak kan.. sapa nak beri... aaahhaaakkss... !!!



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


32 ulasan:

[-suziey-] berkata...

waakakak lawak la..sumenye muka menanti bonus..ekekek:p

honeylanz berkata...

compnay kami byr bonus tgh tahun..hjg thn cam ni tggu bonus asb je la... hehehe

ZIANA ♥ FARREL berkata...

hahahhaha....sy adalah monyet yg pegang pistol tu..huhuhu..

neezareef berkata...

sape byk simpan kt asb untung masyukkk

Tukang cerita berkata...

dapat bonus....tp bukan monyet ek...
:))

ikiqzana berkata...

smlm dh dpt email ni.. kelakar gilozz tul.

Nana berkata...

hahahah!! kita punye happy mcm gambo no 3 kot?hahahaha

mummYaeesh berkata...

oklah tu ada gak..tahun ni ke tahun depan ke?? mcm weols ni...seumur idup tak pernah dpt bonus tau..uwargghhh!

Mrs. Adz berkata...

lawak tul la..boleh lak kena dengan setiap adegan tu..muka bonus ye..hihii

~Zetty84~ berkata...

hihi..lawak laa...
pandai g edit erk...!!!
suma dok tggu bonus akhir2 tahun nih...hihi ;p

Mawar_berduri berkata...

alhamdulillah ade gak bonus walaupun cket..huhu

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

alhamdulillah...ada jugak walau pun cikit....lepaih dah nak beli baju baru untuk tahun depan...

nza berkata...

muka monyet yg mana satu jd pilihan kalbu...wa..laaa...

@>--ummi zahra--<@ berkata...

utk yg keje gomen cam kite ni, dapat lah skit..Alhamdulillah..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh.. smpi merah padam kan.. duk tunggu bonus tak keluar2

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
heh..heh..heh.. ada gak kan.. dari kami ni.. jgn kata separuh.. bayang langsung takde

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
heh...heh..heh.. akak pun lebih kurang gak la.. tapi bukan monyet.. aaahhaakkss

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
yup..betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
ada la gak kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
ha'ah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
ohh.. nak g shopping erk

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaessh~
eemmm takpe blh minta ngan ah kau bonusnya kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs. adz~
hik..hik..hik.. tu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~zetty~
a'ah.. ahaaaakkss..

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
ada gak.. dari takde

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi zahra~
syukur alhamdulilah

zh-ena berkata...

ena pun sama la cam kak rina..tunggu la time raya cino nnti..klu ader, ader la, klu takder confirm takdo la

i z z a berkata...

muahaha..harus gelak gila2..klakor tol la..

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
emmm tu la kan.. nasib2 je la

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
lawak kan