N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Dis 2009

Meh Join CatchEye !!

Salam semua...

Emmmm tadi masa tgk yahoo email ku..
terbaca la pasal ni..

CATCH EYE ..PAID TO CLICK MALAYSIA

sure ramai yg dah tahu kan pasal ni..
takpe.. klu dah tau pun ni aku nak beritahu dan nak ajak join..

FREE REZEKI TANPA MODAL
SEMBANG SEMBANG, CARI DUIT SIKIT

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
tahu tak, awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan,
kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110
jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu ..tak nak ke?
marilah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat anda,keahlian catcheye telah mencecah 12000 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan..

Cara nak register.
1.klik http://www.catcheye.com.my/?r=14493
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A. (jika anda jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Anda blh lihat akaun anda ada RM1 (bonus) dan link anda.
4.Copy link anda dan gantikan link saya ini dengan link anda.
5.postkan risalah saya ni ni buletin myspace ; blog ; facebook dan emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan anda dah ade 10 orang di level 1.percayalah!sebab benda ni 100% percuma
mari cepat2 sertai sebelum terlambat...

hah.. sure ramai yg nak join sebab nya dia free ni kira cam kita klik2 nuffnag tu gak la..
lebih kurang je caranya.. cuma yg ni kita kena cari org utk join..
senang sgt.. ikut je.. cara2 yg telah aku tuliskan...
apa lagi.. klik






sambil2 tu.. meh klik sini gak.. tuk penambahan pendapatan korang..


6 ulasan:

Ena Qalinsya berkata...

ni mcm nuffnang gak ke?
ko percaya ke?
aku tingin gak ni tapi takut la plak huhuhu

neezareef berkata...

mcm2 iklan ade skang ha

CuTeMiUt78 berkata...

~ena Qalinsya~
eemm nak kata tak percaya tu.. rasanya biasa2 je kot... lagipun bukan nya kena bayar apa2.. 100% free.. so tak de risiko utk rugi..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ha'ah..memang betul tu

miemiey berkata...

percaya tak percaya ase nak cuba pasal tak yah kuar modal...kl ttipu yg rugi hya penat jemari je menaip..kl untung fulussssssssss mari....

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
yup..betul tu.. yg penting cuba dulu.. tgk hasilnya..