N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Dis 2009

Contest : "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B

Salam Semua..

Emmmm ni n3 contest lagi..
(hik..hik..hik..tak habis2 ngan contest je blog aku ni kan..tgh rajin menjoin contes ni.. )
kali ni join contest ni plak

" Seindah Butterfly " GiveawayKategori B
sambungan dari contest Seindah Butterfly tu..

contest ni semperna besday kak ecah anak tuan penganjur contest
pada 1 November yg lepas..


Happy belated besday to Ecah..
semoga menjadi anak yg solehah... dan membanggakan keluarga

...SYARAT2 SAH PENYERTAAN...
Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor - ok dah jd followers
Masukkan kami lam BLOGLIST kowang - dah ada kat cute-miut78link.blogspot.com
Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan
sidebar blog kowang dan link ke entry ni
Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk
"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B
Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan...
Jangan luper letak name & umur so comey yer
Anak kowang perlulah berusia diantara
1 HARI - 12 TAHUN
(biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh )
Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload
tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje..
mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!!
Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan
PERINGATAN!! TLG JGN PHOTOSHOPkan GAMBAR ANAK KOWANG, OK
Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt
Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda
nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat.
Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang
Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.
Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..
Tarikh luput : 06 / 12 / 2009
Hadiah disponsor oleh :
CUDA
hadiah misteri dari Abu Dhabi
unta kah??
GOOD LUCK!!


hah.. tu dia.. pesanan dari penaja hik..hik..hik
okies utk contest kali ni ku pertaruhkan gambo Mirul yg ni
*
*
*
*




oooppss terlebih dari satu plak.. karang ada plak ingat gila kose kan aku ni..harap pihak penganjur tak marah sebab melebihi dari satu
(actually aku rasa semua gambo Mirul adalah tercomel.. tak tau dah nak letak yg mana)
harap pihak pengnjur blh la pilih yg mana berkenan tuk contest ni .


tomey kan budak bulat ni..
eemmm semua anak2 kita adalah permata hati..
apa jua keadaan pun.. mereka tetap comel dimata kita kan..

Nama : Mohammad Amirul Hisham Bin Mohammad Rizal
Umur : 2 Thn 7 bulan

Okies ni nak citer skit pasal dak Mirul
Setelah sebulan usia perkahwinan kami
Kami mendapat berita yg aku mengandung
Masa tu memang besyukur sesangat..
sebab kami tak menjangka kan akan mendapat rezeki secepat ini
(emm ni kira cam bunting pelamin gak la ni..)
memang masa aku ngandung kan.. aku ditatang bagai minyak yg penuh..
itu tak blh buat.. ini tak blh buat..
semua kakak ipar aku yg tolong buat..
keja aku hanya la makan tido je...
Pada 22hb April 2007 lahirlah putera kami Amirul Hisham
Cucu pertama mak ayah aku..
dan beratnya masa lahir adalah 3.2kg secara normal.
Alhamdulilah Mirul adalah anak yg amat senang utk dijaga..
Masa kecik2nya dulu.. Mirul tak byk karenah..
Hanya merengek2 bila nak susu atau masa pampers dah penuh..
Selebihnya.. Mirul byk tido..tu masa dlm pantang la..
Mirul BF sampai usia nya 4 bulan..
pastu ngan sendrinya dia taknak
ate dah sedap ngan susu formula kan..
sekarang ni Mirul membesar bagai johan..
dan berat Mirul sekarang ni dah pun sama berat ngan 2 beg beras 10kg tu = 22kg
perkembangan Mirul alhamdulilah..semuanya cepat.
Mirul mula berjalan ketika usia 9 bulan
bercakap pada usia dia 11 bulan
dan sekarang ni amat la petah berkata2..
(kalah mak nenek tau)
dah pandai mengira.. dan membaca ABC
syukur sesangat ngan perkembangan dia..
keletah Mirul amat menghiburkan semua org..
segala gelagat dia mencuit hati..
Harapan kami bila Mirul besar nanti
Semoga Amirul Hisham menjadi anak yg soleh
Menjadi anak yg baik dan mentaati org tua
serta menjadi harapan dan kebanggaan keluarga..
Insyallah.

Emmm okies tu la serba sikit tentang Mirul..
Harap pihak penganjur berpuas hati ngan segala story mory utk contest ni..

dan sebagai memenuhi syarat terakhir
ni hasil terjahan aku dari blog sponsor


emmm pihak penganjur minta 3 benda yg aku minat dari blog sponsor
tapi bila tgk... rasa cam minat semua.
dan pilihan ku lebih dari 3..
harap pihak penganjur tak marah ya
yg paling aku skee baju tee Transformer tu.. yg ada nama Amirul tu..
klu la dpt utk Mirul..
mesti bestkan..
nak tgk lebih byk design jom terjah
blog cuda ni

so tu je la.. segala syarat2 telah ku penuhi..
harap pihak penganjur berpuas hati..

p/s: n3 yg melekat kat sini smpi la habis dateline ya.. new story mory kat bawah nun..

http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277









18 ulasan:

eezah berkata...

banyak mirul join contest..gud luck!

Ena Qalinsya berkata...

rajin bebeno ko masuk contest ek cute..
chaiyok!!chaiyok!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
saja memeriahkan contest gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
saja beri support

Kak Anie berkata...

Cutemiut...semoga berjaya...rajin sungguh mama Mirul ni tau...

miemiey berkata...

sekarang ni byk sguh contest diadakan...kak rina pun tak terlepas sama yee nk join yeee,,,

gooud luck akak manis yee..
moga2 mirul berjaya,,,

[-suziey-] berkata...

waa lps mak ank plak mask contest..ekeke:p ok cun dh tu..mmg sume comel tu:p

ezzati berkata...

contest lg..gud luck :)

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
saja je kak.. memeriah kan contest yg sedia ada

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
insyallah.. mekacih ya for the support

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik..saja la kan.. memeriah kan contest yg sedia ada

CuTeMiUt78 berkata...

~eezati~
ahhaakkss... boring ya dik.. tgk n3 contest je..

chugie berkata...

akak pun join juga ye.. heheh good luck kak, hope anak kite sama2 menang ye.. :D

Izza berkata...

comelnya mirul dak gebus tuh..
gudluck ya..harap menang lagi

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
yup... insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
hik..hik..hik.. insyallah

:: butterfly :: berkata...

gudlak ye Mirul ;)
rase nk cubit la pipi Mirul hehhe

CuTeMiUt78 berkata...

~butterfly~
hik..hik..hik.. cubit jgn tak cubit