N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Dis 2009

Senin Yg Ceria

Salam Semua...


Pagi Senin di akhir minggu utk bulan 12
aahhhaaksss.. akhir minggu gitu..
yelah hari ni dah 28 hb kan.. tinggal beberapa hari je kita akan masuk ke thn baru..
sebab tu aku ckp senin utk akhir minggu..
aahhhaakkss.. merepek sudah pagi2 ni...
okies la korang.. hari ni memang aku happy2 je..
takde la kena black or blues monday ke...
ntah la.. feel hari ni okey je.. harap smpi kepetang la kan..
(rasa happy sebab keja dah ku selesaikan pada hari Sabtu lepas.. ate kan Sabtu aku keja..)
see muka org happy pagi Senin..
(gambo panas baru keluar oven ya... aku snap pagi tadi... masa tunggu ayah Mirul duk pusing2kan Mirul ronda kg dulu.. )

okies la.. meh baca story mory pasal wikend aku plak..
Wikend yg biasa2 je.. Sabtu keja.. takde citer yg menarik sgt..
Ahad plak.. menghadiri jemputan kat kg..
(sepatutnya kena rewang.. tapi ntah camne.. time dah siap2 nak g rewang tu.. budak bulat Mirul tu.. blh tido plak.. heh..heh..
Mirul plak dijadikan alasan.. blh gitu..tapi rasanya org klu ada anak kecik cam aku ni..
alasan tu blh dipakai kot..jd nya hanya cik abg aku je yg g rewang... )
jdnya aku hanya dtg sebagai jemputan ajork...
masa kami smpi tu.. pengantin pun baru nak diarak..

eemm gambo pemandangan kat khemah pengantin.. dan time pengantin sampai dan time pengantin sanding..
(eemmm pengantinnya.. masam je muka.. atas pelamin.. skit pun takmo senyum)

see dak Mirul ngan kakak sepupu dia yg hover kusyuk
tgk apa tau... ni ha...



Mirul memang skeee tgk kompang..
siap nyanyi lagu potong.. tu ha..
aaahhaaksss.. blh gitu..
org kompang nyanyi lagu lain.. dia tetap kata nyanyi lagu potong tu
(ala lagu yg TM P1 Wimax yg kat tv tu.. )
aku layan kan aje...
dah puas tgk kompang bagai.. makanya blk aarrr..
lepak2 kat umah...
so tu je la citer wikend
eemmm dah naik sekolah ni.. makanya jemputan pun dah berkurangan la...





14 ulasan:

zh-ena berkata...

umairah takut plak bila dgr bunyi kompang..mungkin kuat sgt kot hehehhehee

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam rina....hari minggu mmg sibuk dengan kenduri la ni kan...kami pun cuti macam tak cuti ja....lotih...thanx 4 da gift....

mummy_ayu berkata...

Ian & Iris pun suka tengok org main kompang..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

kat kg ko ke Na jemputan ni? dpt dgn org mana tuh?

aku nak tgk muka pantin nye tak jelas laa...

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
hik..hik..hik.. agak gitu kot..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
a'ah.. betul tu.. eemmm dh dpt ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
emmm budak2 gitu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
a'ah.. kat kg aku.. pengantin femfuan org kg aku.. pengantin lelaki org Tampok Benut.. klu tak silap aku la

[-suziey-] berkata...

rina..ko nmpk chubby la...ala2 peknen gitu:p

pengantin tu kena kawen paksa ke?ahaks:p

Ena Qalinsya berkata...

ko ni mmg ske tol kaler biru kan.. asik blue jek aku tgk tudung ko hehehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh.. tak de maknanya.. pregnant tu.. hik..hik.hik..
aahhaakksss.. agak kot..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
biasa la aku.. cam ko tak tau.. kan memang blues clues gitu..

i z z a berkata...

uitt..x abis lg yerk knduri2 nih..
x comey ar pngantin muka masam ajork..cam x suke je kawin..ekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
emmm rasanya tu yg last kot.. pas ni dah takde dah.. eemm tu la pasal