N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Dis 2009

Yeeeaa!! Dpt Gift !!

Salam Semua...

Okies ni kira story mory yg terhangat..
panas lagi ni.. baru je keluar dari oven..
aahhhaakksss...
tadi kan masa rehat.. dlm pada duk melangu2 di sebabkan takde karen kan..
aku ngan cik abg aku keluar jap lor...
ate lunch kan.. perut bunyi2 minta diisi..
ala lunch yg biasa2 je la.,..
blk dari lunch tu.. guard tahan kami..
aku ingat kan napa.. rupanya ada pos ekspress tuk aku..
tgk nama pengirim.. oh dari Mummy_Ayu..
aku dah blh agak la apa benda kat dlm tu..
hadiah contest utk Mirul okey..

eemmm bukti pos ekpress yg telah selamat terima ke tangan ku..
masuk je office aku buka la kan...


ni dia hadiah yg bersampul cantik.. dari mummy_ Ayu
siap ada kad kecil tanda ucapan terima kasih..
ahhaakkss siap ada gambo Mirul lagi tu..
dan juga ucapan dari pihak juri puan Notti netti...

dan ni la hadiahnya..
aahhhaakkss.. toys apa ke namanya ni..
hilang ingatan jap...
apapun mekacih ya Mummy_ayu dan Notti Netti
kerana sudi memilih gambo MIrul as kategori pilihan Juri..

eemmm korang ingat tak.. aku penah buat n3 pasal hadiah surprise ni..
ala yg aku ada masuk contest Mummy_Ayu tu...
dan juri telah memilih Mirul sebagai penerima hadiah juri..
Terima Kasih sesangat... cute hadiah tu...
pastinya Mirul kesukaan la kan.. ibu dia lebih lagi.. ahhaakss..



27 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

walllahh..cute nyer....
ni yg dlm cerita cina tu kan...
aku pon luper ape ke nama nyer...

Tukang cerita berkata...

Dapat lagi?
tahniah!!!!!
:)

maslinamansor berkata...

cj7... taniah... sesuai ngan mirul, kiut!

mummy_ayu berkata...

dah sampai...harap sudi terima hadiah yang tak seberapa tu..ma acih!!

atty's berkata...

cutenya diah .mesti mirul sukak..

zai kulim berkata...

tahniah..tahniah..dpt hadiah lagi..

zai pun dpt gak bunga mathari dlm pasu kecil letak tepi pc..sweet sgt..thanks..mama mirul..

umi_e berkata...

Tahniah! Rajin2lah join lagi ya...

ct rahani berkata...

cutenya.. congrats mirul..

umminabilah berkata...

wah bestnyer dpt hadiah...tahniah kak...

i z z a berkata...

tomey nya toys tuh..tahniah

ninie's corner berkata...

tahniah.....

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
a'ah.. apa ntah.. aku pun lupa gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
hik..hik..mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~maslinamansor~
aahhaakss.. cute sgt kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
heh..heh..he.. dah selamat smpi dah.. skkee.. cute betul

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah.. memang pun kty.. siap digantungnya kat keta dia

CuTeMiUt78 berkata...

~zai kulim~
heh..heh..heh.. harap skee la hadiah yg tak seberapa tu ya

CuTeMiUt78 berkata...

~umi_e~
aahhaakss.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
heh...heh.. cute kan

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
syukur alhamdulilah..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang tomey sesangat

CuTeMiUt78 berkata...

~nienie's corner~
thanks

Mama-Danish & Sarah berkata...

tahniah rina...

ain pun dapat gift jugak nie, baru jer pagi tadi...

thanks sbb gift tu dr rina actually...suka sesangat...

moga bertambah murah rezeki rina nanti...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
dah terima ya.. harap skee la ngan pemberian yg tak seberapa tu ya

nza berkata...

sronoknya dpt adiah....comel!!!tahniah utk mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
tomey sesangat

zh-ena berkata...

cutenya keychain CJ7 tu