N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Dis 2009

Gift & McD

Salam Semua...


Luch tadi ni.. aku keluar jap..
(hari ni keluar pun sdn bhd..ate kan Jumaat cik abg aku blk umah.. solat Jumaat lor..)
aku keluar nak g pej. pos
sebabnya nak pos kan ni..
*
*
*
*
tau apa tu.. hah tu dia small gift utk pengundi2 Mirul dlm contest SMILEYKIDZ tu..
ingat lagi tak korang...
kan aku ada buat pengumuman pasal 28 org yg telah choose kan gambo Mirul tuk contest tu..
tapi aku hanya dpt feed back dari 25 org ajork...
lagi 3 M.I.A tak pasti la.. samaada diaorg tak perasan ke apa kan..
takpe la.. klu diaorg terperasan nanti.. blh infom back kat aku ya...
so tadi dah selamat di poskan 24 kesemua..
1 = mamatisya dah received dah..
jadi just wait lor... mungkin minggu dpn baru smpi kot..
ate pos biasa je... budget mmaaaa....ahhaakksss..
kepada penerima2 hadiah ni..
harap berpuas hati ngan hadiah yg tak seberapa tu ya...
tanda terima kasih kami...

*************************
eemmmm pas g pej pos tu..
aku berdesup jap ke Care4
bukan pasal apa tau..
dah lama dah.. tekak ni nak mkn ni....
heh..heh..heh.. prosperity Beef Burger from McD
since dah di war2kan hari tu.. ajak gak cik abg aku g
tapi tak sempat ajork..
dan at last dpt gak.. aahhaakkkkss..
dah macam ngidam plak...
ooppsss.... ngidam takde makna yo...

see burger prosperity yg sosnya.. melimpah..yummy2..

kentang goreng nya...
(emmmm cam hover masin plak aku rasa kentangnya ni..)

aku beli tapau je...by thru drive ajork..
ate tak sempat nak turun beli kat kaunter..
kan mudah beli drive thru ni...
(yg bebenornya tak kose okey nak mkn2 sorang2 kat sana.. )
lagipun aku rehat bukannya lama bebenor cam org gomen..
walaupun Jumaat waktu lunch kami tetap sama 1 jam aje tau..
tu yg kena rushing giler2...

so lunch aku hari ni..adalah Prosperity Beef Burger McD
bbuuurrrppp.... alhamdulilah... !!!! :D




28 ulasan:

[-suziey-] berkata...

waaaaa utk aku pn ade kan..hehe..:p

perghh best btl burger ngn fries tu..seb bek br lps mkn..kenyang lg:p

T.u.Y.a berkata...

sedap je burger tu ngan sos melimpah ruah...
hehehehhee..

ZIANA ♥ FARREL berkata...

aritu pn sy makan..tp rasa dh xbestla kak...

honeylanz berkata...

x kuar pun...sbb rehat 1 jam aja jugak...

zai kulim berkata...

best2..tak sabar nak tunggu hadiah..

neezareef berkata...

aku dah mkn aritu prosperity..tp nk mkn lg..still x puas sbb mmg hantu prosperity..

Mak Su berkata...

haaaa, maksu dah makan dah beger tu, sedapppp :)

umi_e berkata...

lain kali kalau takde kawan nak makan - ajak kak e lah :P

antalya berkata...

mkn separuh je burger ni aritu.coz takut baby dlm perut kepedasan terlampau.cian dia

UnGu VioLet berkata...

akak, bg semula email kat mar yer.. mar nak bg semula add mar kat sini.. thanks kak..

rajin tul akak join contest kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ha'ah.. nama ko pun tersenarai gak.. hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
yup.. betul tu.. pergghhh nikmat..

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
eh ya ke.. akak rasa ok je.. sama cam dulu2 gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
sama ya

CuTeMiUt78 berkata...

~zai kulim~
ahhaakkss.. hadiah yg biasa2 je tu..

umminabilah berkata...

oh akak dh poskn ke? waa x sabor rseyer...kita pun dh mkn prosperty brger last week...hehe sodapp

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
aku setakat dpt rasa ok dah.. tapi klu rasa nak mkn lagi.. akan ku beli lagi.. ahhaakkss

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
sodap kan maksu

CuTeMiUt78 berkata...

~umi_e~
hik..hik..akak kat mana ya..klu dkt blh gak

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~
ahhhaakkss.. klu baby kepedasan terlampau.. minum air byk2.. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~
okies nanti akak send back k..

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
dah selesai dah.. segala hutang hadiah.. ahaakkss...

nza berkata...

sodapnya MD!!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
sedap kak..

NurShahFamily berkata...

prosperiti.... yum yum yum mmg sedap hehehehehe...

i z z a berkata...

sedap nyer..haishh..terliur nih

CuTeMiUt78 berkata...

~nurshahfamily~
memang sodap...

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
heh..heh..heh.. sodap dik.. g beli cepat..