N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Dis 2009

Oppppss.. Mana Menan Mirul

Salam Semua...


Okies tadi dah tgk kan koleksi menan Yoyo Mirul..
ni nak story mory pasal menan dia lagi..
hik..hik..hik.. Mirul ni memang hover ngan menan2 dia...
kat umah tu.. berbakul2 menan dia...
eemmmm kadang smpi malas dah aku nak mengemas menan2 dia ni..
eemmm kali ni.. meh tgk kat mana dia simpan menan dia..


korang tau kan ni adalah keta menan dia...
(ada citer tau pasal keta ni.. tu next n3 k.. )
tmpt duduk keta ni blh dibuka2..
ala2 cam blh simpan barang la kat situ..
korang nak tau apa yg dia letak..
*
*
*
*
*
*
*
hah.. game dia ngan kakak dia..
aahaaakssss...
game tu.. memang beli tuk sorang satu.. klu tak mau berebut tau...
nak kaler yg sama gak.. ngades kan budak2 ni..
Mirul ni akalnya memang kreatif tau..
kadang kan.. macam2 benda yg dia simpan kat situ..
bukan setakat menan.. kadang botol susu pun masuk situ gak..
pernah satu hari tu.. aku cari botol susu dia..
satu umah aku duk selongkar.. tak jumpa gak..
bila tanya dia.. blh plak dia cakap.. ntah tak tau..
tapi ngan selamba je dia g kat keta menan ni
cakap.. kat sini la Ma...aaahhhaaakkss..
dlm pada tak tau tu.. blh plak beritahu kat mana kan.,.
so sekarang ni.. klu apa benda dia mainan pastu tak jumpa
tak lain tak bukan.. kat dlm keta ni la tmpt persembunyian barang2 tu..
eemmm Mirul.. Mirul.... macam2 hal kan..


8 ulasan:

eezah berkata...

samlah dgn anak bujang kita..tgh nakal macam2 perangai kan..

[-suziey-] berkata...

hahahh mcm aQeel gk..suka simpan menan kt situ:p

eh mane menan lain?hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
budak2 laki2 memang camtu kot.. ahaaakkss

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemmmm sepesen gitu...
menan lain ada.. malas nak snap bagai

nza berkata...

tang botol susu ilang tu yg wat kita pening pala...Fuh!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
a'ah kak

i z z a berkata...

sama la ngan anak buah kita..suka sorok menan dlm tuh..mcm2 hal kn

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
eemmm..budak2 memang cenggitu kot