N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Nov 2009

Aktiviti Bersama Mirul !!

Salam Semua..
Hari Sabtu hari tu...kan keja 1/2 hari
(even keja smpi kul 3.30 ptg tu.. kira 1/2 hari la kan.. )
so blk keja tu.. duk rehat2 jap sambil layan dak Mirul.

Hari Sabtu tu, aku tak hantar Mirul g umah pengasuh dia..
kebetulan kakak ipar aku yg kat Pt.Yusof tu kan ada kat umah..
so ramai la sepupu dia kat umah tu..
tu yg dia pun takmo g umah pengasuh dia..

Ptg tu.. saja la bawa budak2 ni g main kat taman a.k.a playground
sian plak kan.. duk umah je.. bosan gak kan..
meh layan gambo Mirul main kat playground

permainan wajib klu g kat sini..
main jongkang jongkit + buai
klu naik buai ni.. confirm dia mesti duk nyanyi
buai.. laju2..

pastu main gelongsor la plak.. tgk je la aksi2 Mirul
siap baring2 kat gelongsor yg bulat tu..

penat berlari kesana sini.. main plak itik2 tu..

pastu sibuk duk main pusing2 mainan tu.. emm apa ke namanya.. ala2 cam stereng gak la..
masa tgh duk layan budak2 ni.. aku ternampak la 2 aksi yg agak merbahaya yg dilakukan oleh 2 org budak yg main2 kat situ..


korang nampak tak.. budak2 berdua ni naik gelongsor tu ikut mana..
tgk yg aku bulatkan tu.. sungguh bahaya tau..
buatnya jatuh tak pasal2 je..
bukannya rendah.. tinggi tau gelongsor tu...
melebihi ketinggian org dewasa.. korang blh bayangkan tak..
ish..ish.. budak2 ni kan.. tak fikirkan keselamatan diri langsung..
seronok main je.. aku yg tgk aksi ngeri diaorg tu pun rasa cam seriau je..
buatnya la tergelincir... mau tak gedebuk jatuh kebawah..
ish minta dijauhkan la...

emmm so tu la aktiviti petang bersama Mirul..


tambah2 la pendapatan yg kurang
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


14 ulasan:

nza berkata...

sronok sgt la tu budk bam-bam tu main....hi..

reena berkata...

amboiii hepinye dia... mirul jgn nakal2 mcm bdk itu k...

ikiqzana berkata...

budak2 klu dpt main kt playground ni mmg lupa diri.. tmbh2 lg bdk yg besar tu.. takut la negok dorang ni main.

seronok ye mirul main.. nnti ajak ibu g main lagi ye..

Izza berkata...

sonok mirul main buaian..best2
tingin je nk main cam mirul.muehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
memang seronok la sesangat

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
eemmm tu sebab nak kena pantau cara diaorg ni main kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
ha'ah.. memang betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
blh aja klu nak

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam.....best rrr mirul main kat play park.....

eezah berkata...

seronok mirul ya..bosan duk umh je.sesekali ambil angin luar..

Ena Qalinsya berkata...

kalo tak kena anak2 aku takpe, kalo kena anak2 aku, aku leku jek pala drang muahahaha.. jaat tak aku ihiks

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
memang seronok sgt..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
selalu main kat laman umah je kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
ahaakkss.. betul..betul