N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Dis 2009

Contest : Gaya Tudung Menawan

Salam Semua..

Emmmmm jgn terkejut ngan n3 contest ni..
aahhaaakkkss.. tetiba je semalam cam tertarik2 nak menjoin contest lagi..
(ayat surender dari contest tu.. tak blh pakai la...aahhaakkss..)
ni kira last contest utk thn ni la kot..
sebabnya aku dah schedule kan beberapa cotest lagi yg datelinenya thn dpn tau..
aahhaakkss... ngades je kan.
ok la kali ni aku nak menjoin contest ni plak





ngades gitu.. tetiba rasa cam nak jd model tudung menawan..
actually puan penganjur mengadakan contest ni sebabnya

Saya mencari gaya design tudung yg baru , tak kisah la jenis selendang ke or scarf. sebabnya , Im getting board with my old tudung style . I want new , fresh tudung style.Masalahnya , saya takut nk mencuba, takut tak cantiks pulak nanti .. So i need help from u ols ... Kalau korang ade design /rekaan cara pakai tudung yg menariks dan cantik , meh la join contest nie!!

hah tu dia sebabnya yg aku copy dan pastekan kat sini.. meh tgk syarat2 tuk sertai contest ni..

Syarat2 penyertaan ;
1. Buat entry bertajuk CONTEST GAYA TUDUNG MENAWAN.
Dalam entry tu jgn lupa link to entry contest nie ..
2. Upload Gamba gaya tudung yg menawan kalbu tu.. jenis shawl , scarf , or apa2 jenis pon tak pa. Janji tudung ... Kalau dapat cerita beli kat mana and cara pakai lagi best!.
P/S: design tudung masa tunang or kawen pon diterima...
3. Yg nie wajib . Jadi My follower , and linkkan my blog ke blog list anda .... -ni dah di add kan ke cute-miut78link.blogspot.com
4. Kalau model yg peraga tu bukan tuan punya blog pon diterima( tapi kalau tuan punya blog lagi afdal.. kekeke), bole je letak gamba mak , kakak, adik , kawan , or isteri.. tapi jangan lupa gitau dia.. later terkezut plak dia nanti .. Letak nama model sekali yer.. nama glamer pon tak per..
5. Bole upload seberapa byk gamba yg anda suka ..
6. Jangan lupa pastekan banner contest kat side bar masing masing,
logo kena la link kat entry contest nie..
7. Kalau da complete. tepekkan link contest di ruang comment
8 . Contest bermula pada 3rd December ~ 30th December 2009
9. Pemenang akan dipilih berdasarkan gaya tudung yg menarik , cantik dan kemas oleh juri2 professional . Bukan dari kalangan blogger.. nanti bias plaks!
Hadiahnya ,
1. Satu set lengkap product GOLDEN HORSE COSMETICS bernilai RM 218.00

( produk ni sesuai utk semua jenis kulit)
dan



2. Rak dinding English Rose
Nak lagi??
3. Free Full Treatment Facial Di Kedai Golden Horse Cosmetics worth RM 120 .00
Hadiah untuk top 10 & Saguhati pon ade..
(HADIAH FOR TOP 10)
so.. Apa tunggu lagi.. meh la join contest nie...

hah tu dia.. menarik kan hadiahnya..
klu ada rezeki aku menang bestnya..
so meh tgk model tudung menawan ni memperagakan beberapa jenis tudung.
(ate syarat blh tepek beberapa byk keping gambo bertudung kan)

model tudung awning tu hah.. yg perasan the vogue gitu
tudung ni aku beli kat salah satu kedai tudung di BP ni la..
memang klu pakai tudung ni.. ala2 glamer + perasan vogue gitu
sebabnya.. tudung awning ni.. siap ada permata (permata gitu..)
kat awning dan selendangnya..
nak lagi menyerlah + vogue aku sematkan brooch mutiara yg ala2 rantai gitu..

model tudung awning lagi
tudung ni plak still yg ada awning tu...
tapi kain selendangnya.. adalah dari jenis kain chiffon tu..
memang lembut dan senang je nak pakai..

eemmm yg ni pun still model tudung awning.. sama cam yg hijao tu tapi la ni color hitam dan ni lagi lembut dari yg hijao tu.. just lilit je

yg ni pun still model tudung awning.. tapi yg ni selendangnya keras skit dari kain chiffon.. tapi still senang nak bentuk.. blh dilepaskan camtu je.. ataupun blh sematkan brooch tuk kelihatan lebih cantik.. aahhaakksss


model tudung shawl (hadiah menang salah satu contest yg pernah aku join)

model tudung shawl yg pada mulanya cam tak tau nak pakai camne..aku just lilit2kan kat pala sematkan brooch yg bersesuaian dan tak sangka plak amat sesuai ngan muka aku.. (aahaakkss ayat perasan vogue gitu..)
tapi sekarang ni.. tgh dlm proses mengumpul tudung2 shawl ni.. ate senang sgt pakainya..

model tudung bawal
ahaaa... yg ni rasanya korang pasti lebih tahu camne cara pemakaiannya kan.. ate tudung ni la yg lebih awal digunakan dari tudung2 yg atas tu..
aku byk tudung bawal ni.. dan sekarang ni.. hanya ketempat keja je aku guna tudung2 bawal ni..

okies tu je la tudung2 yg ada dlm simpanan ku..
eemmmm tu la dia model2 yg perasan menawan..
aahaaakksss.. menawan dimata somi ku..
so harap pihak penganjur berpuas hati ...

p/s: eemmm actually tak kisah pun klu tak menang.. sebabnya saja je nak publishkan tudung2 yg sedia ada... pastinya ramai lagi yg ada tudung lebih berfesyen dari aku..
saja kan.. memeriah blog ngan contest.. ;)


21 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

semoga berjaya...

wah! byk koleksi tudung ber awning nampakkkkkk!!

xD

[-suziey-] berkata...

cewah..tu dia model ayu bertudung biru kebanyakkannya:p
goodl uck rina

i z z a berkata...

ekeke..pkai je tdung ape pn..nmpk ssuai je ngan muka kita kiranya comel la tu..gudluck kak

atty's berkata...

kan main anggun lagi rina..gudluck ye

mummy_ayu berkata...

amboi..rajin posing..
apa pun good luck!!!

maslinamansor berkata...

wish you good luck... :)

umminabilah berkata...

gud luck kak...
wah bnyak nye pics dia posing dgn tudung...ade can tu...

honeylanz berkata...

gud luck rina... mcm2 style ada yea.. has tau 2 jenis aja.. bawal & scarf aja skrg..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aahhhaakkss.. ada la 2 ; 3 buat kolesi

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. mekacih.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
ooppss.. tak semua yg sesuai.. ada gak yg tak sesuai langsung

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
kah..kah..kah.. biasa2 je tu kak

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
heh..heh..heh.. kata model.. kena la posing2 gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~maslinamansor~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi nabilah~
ahhhaakkkss.. la tu biasa2 je.. ada yg lagi vogue tau

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
aahhaakss.. kita pun baru je nak belajar ni

Ena Qalinsya berkata...

perghhhhhhhh pelbagai ko pakai tudung ek... rajin tol

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
ala saja skee2 publishkan koleksi yg sedia ada..

eezah berkata...

model tudung pulak ya..! gud luck..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
hik..hik..hik.. a'ah

firahadifa berkata...

ok.. da review... good luck!