N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Dis 2009

Contest : Aksi Ceria Si Comel Bersama Stereng

Salam Semua...

Hah.. n3contest lagi...
(jgn bosan aarr.. saja aku skee menjoin.)
selagi termampu utk menjoin.. selagi tu aku join..
dan selagi Mirul didalam ketegori blh join.. selagi tu aku join...
saja kan.. memeriahkan contest yg sedia ada..
(sekarang ni menang ke kalah ke.. belakang kira.. yg penting enjoy.. )
Okies contest kali ni masih lagi tuk Mirul..
iaitu contest

Aksi Ceria Si Comel Bersama Stereng
(sekarang ni contest2 lebih kurang je kan... bersama transport la.. bersama keta la.. stereng la.. macam2 tapi still utk anak2 yg tomey..
sok2 klu umur Mirul dah melebihi dari syarat.. dah tak blh nak join kan.. )

Contest ni adalah bersempena ngan besday Adam iaitu anak tuan blog yg ke 2 thn..

SELAMAT ULANG TAHUN ADAM
SEMOGA MENJADI ANAK YG SOLEH..

meh kita baca apa kata penganjur contest...

Contest ni senang je...
Bebudak kan suka stereng...
tak kira laa stereng ape pn jnji berbentok stereng.....
Antara syarat2 contest :

*Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. http://yusrynadam.blogspot.com/2009/11/aksi-ceria-si-comel-bersama-stereng.html
Takde link otomatik tak layak... - done
*Jadi follower blog daku...Jangan segan2 eh... - dah follow
*Umur anak antara 0-3yrs.
Terbuka kepada boy & girl.
*Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya.
Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...
Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG..
*Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....
*Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2.
Nnt susah nak wat keputusan..
*Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang daku nak terjah..
DATELINE :18.12.2009 @ 10PM

HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA+3 HADIAH LUCKY
P/S : Pemilihan pemenang akan diadili oleh juri2 jemputan, lucky draw akan dicabut sendiri oleh ADAM...

hah.. tu dia segala pesanan dan syarat2...
dan utk contest ni sudah semestinya la Mirul bersama stereng2nya..
meh kita tgk gambo2 stereng Mirul
(walaupun gambo2 ni adalah gambo ulang tayang.. tapi demi memenuhi syarat penganjur..aku publishkan sekali lagi.. harap dapat diterima penyertaannya.. )


Aksi Mirul bersama stereng yg pertama : Meh bawa keta.. sy nak jd driver ni..

Aksi Mirul bersama stereng 2 : vvrroommmm...vrroommmm kita harus la memandu ngan cara yg berhemah..

Aksi Mirul bersama stereng 3 : Okies pasti kan semua selamat...

Aksi Mirul bersama stereng 4 : Kali ni sy nak pandu keretapi ni plak.. ttoott... ttoott..

Aksi Mirul Bersama stereng 5 : Yeeee haaaa... pemanduan ala2 profesianal.. sambil berdiri2 je blh gak drive keta ni.. awas ya.. jgn tiru aksi sy bagi yg baru nak belajar memandu..

Aksi Mirul Bersama stereng 6 : Emmmm sambil memandu.. sambil padang2 belakang.. oopppss.. jgn pandang belakang.. bahaya...

Aksi Mirul bersama stereng 7 : Okies.. lihat la sy seorang pemandu yg berhemah gitu..

Nama : Mohammad Amirul Hisham Bin Mohammad Rizal
Umur : 2 thn 7 Bulan

aahhhaakkss.. emmm tu la segala gelagat2 Mirul bersama stereng...
tu semua gambo2 semasa dia beraksi dari umur dia setahun smpi la yg terbaru gambo atas tu..
semuanya dlm posisi memegang stereng keta... melainkan gambo ngan keretapi mainan tu..
dan memang klu tgk cara Mirul ngan aksi2 stereng2 tu.. dah cam ala2 budak yg beso gitu..
berangan2 nak bawa keta sendiri..

so tu je segala story mory pasal Mirul dan stereng2nya..
harap pihak pengajur berpuas hati ngan segala nya...



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277




26 ulasan:

[-suziey-] berkata...

aku suka gambo mirul bw stereng ketapi..tut tut!..ekekek:p comel..good luck mirul..kalu menang dpt kepala ketapi tu..hahaaa

Mawar_berduri berkata...

sy plak suke gambar mirul yang pakai baju ijau tu...siap tersenyum lagi sambil pegang stereng ....

umminabilah berkata...

wahh mirul...kan main ekk...gud luck kak

ezzati berkata...

smua contest sy x dpt join sbb xde ank lg..huhu...

gud luck lg :)

Mak Su berkata...

alamak, baby w tak penah ambik gambar ngan stereng...

mama tisya berkata...

wah byk tul aksi mirul kt stereng ye..good luck

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

jgn drive masuk shopping mall tau!!! hehe

Nurhayati berkata...

Mirul mmg suka stering.. leh jadi Driver F1 Malaysia.

cHeRyNa PiReS berkata...

good luck for the contest amirul!
amboi...bila nak bawak f1 nieh?

eezah berkata...

wah! meriah contest ujung thun ni..gud luck mirul..!

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hah..hah..hah... klu betul la dpt kepala ketapi tu.. aku la org yg paling teruja tau... senang.. tak yah masuk duit 50 sen tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi nabilah~
mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
emmm takpe.. carilah contest yg tak berkaitan ngan anak..

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
lor ya ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
ha'ah.. memang hover byk pun

CuTeMiUt78 berkata...

~ct bum bum~
ish.. minta dijauhkan la

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
insyallah.. masih mulut yati.. mana tau kan satu hari nanti..

CuTeMiUt78 berkata...

~cheryna~
aahhhaakkss.. tunggu dah cukup umur baru blh bawa F1

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
ha'ah.. byk due datenya akhir bulan ni..

i z z a berkata...

waa mirul..
hebat ye..bwk keta tp pndang blkang..
uishh..bahaya tuh..ekeke
gud luck

atty's berkata...

kan main lagi mirul..gud luck for amirul..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
ala2 pro la konon... aaahhaakkkss

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
thanks kty..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
thanks kty..

Ryn berkata...

salam ziarah,
sungguh bergaya mirul dgn stereng..

gudluck!