N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Dis 2009

Contest : Si Manja Berkaca Mata

Salam Semua..

Hah..n3 contest lagi..
(selagi ada contest yg rasa nak join.. makanya blog ni akan dipenuhi ngan segala contest2 itu.. )
kali ni teruja tau nak join contest ni..





ni yg aku copy pastekand dari tuan punya blog a.k.a penganjur ummi mishkah


Bismillah al-Rahman al-Rahim
Anda mempunyai anak-anak berusia 1 hari - 4 tahun??
Ikuti langkah berikut dan anda berpeluang memenangi hadiah
yang pastinya digemari oleh kaum ibu!!
Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata
dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda.
Upload gambar simanja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay...
jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik.
Nyatakan nama dan umur si manja anda.
Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.
Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.
Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.
Apa lagi!! Dapatkan gambar terbaik anak anda sekarang dan sertailah contest ini.
Contest ini akan ditutup dengan rasminya pada

10 Disember jam 11.59 malam.

Hadiah yang bakal menanti anda :
Hadiah PertamaTupperware Legacy Floria Microwaveable Serving Set
3 X Hadiah Saguhati

JOM RAMAI-RAMAI MASUK CONTEST NI!!

Nak tau lebih lanjut berkenaan contest ni.. klik sini

wallaa.. korang rasa excited tak.. bila tgk hadiah utk contest ni..
cam aku sure excited gak tau..
syarat2nya pun senang je utk menjoin..


okies utk contest ni gamo yg ku pertaruhkan.
sudah semestinya gambo budak bulat Mirul

*

*

*

gambo Mirul Bercermin mata
(dah cam budak beso je aku tgk )

Nama : Mohammad Amirul Hisham
Umur : 2 thn 7 Bulan

dan ni beberapa keping gambo Mirul beraksi ngan cermin mata


gambo2 ni hanya la gambo sampingan..
kebetulan gambo Mirul bercermin mata ni punya la melambak kat folder kan..
tapi klu pihak penganjur berkenan ngan salah satu gambo ni..
blh gak dipilih utk contest ni ya...
harap pihak penganjur berpuas hati..


http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



14 ulasan:

T.u.Y.a berkata...

salam kak..
kalau anak sedara buleh ke x?
hehehheheh..
nak masukkan anak Tuya dah beso gabak!!!

mamamiera berkata...

fulamaak..
kacak bergaya lah mirul pakai spek..
good luck mirul!

eezah berkata...

wah!! hensemnya mirul..bergaya sakan dgn cermin mata..gud luck!

CuTeMiUt78 berkata...

~t.u.y.a~
eemmmm tak pasti la plak.. mungkin blh kot

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
ahhaakkss...

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
eemmm bergaya kan.. ala2 macam budak beso je eksennya

umminabilah berkata...

wah kak dh bnyk msuk contest tu...gud luck ekk

Izza berkata...

fuh!mirul..si budak kaca mata..ekeke..
gudluck ya

nza berkata...

meriahnya brcontest ni...gud luck mirul...kak nza kena colek ank buat la utk join contest cz farouk dh trlebih sudah....

ummumishkah berkata...

OK sis.. dah review and GOOD LUCK!

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
ahhhaakkss... biasa la memeriahkan contest gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
budak kaca mata lagi tu.. ahhaakkss

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
ahahhaakkkss nak colek anak sapa tu kak

CuTeMiUt78 berkata...

~ummumishkah~
oh dah dtg utk review ya.. mekacih ya