N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Dis 2009

Lagi Berita Gembira itu..

Salam Semua...


Lagi berita yg buatkan aku duk tersengih2 sorang2 kat dpn PC ni..
nak tau sebab apa.. sebab ni ha...

ahhaaaksss.. Mirul tersenarai top 5 plak dlm contes umminabilah
kan hari tu aku ada buat n3 yg Mirul tersenarai as top 10
la ni syukur sesangat Mirul tersenarai lagi as a top 5 plak..
eemmm tak tau la.. sama ada Mirul blh menang as top 3 ke tak..
sebab nya.. yg lain2 pun not bad gak la...
apapun kita nantikan je pengumuman pemenang contest ni..
mekacih pada juri yg telah membuat pilihan..
syukur alhamdulilah..

nak tau lebih lanjut klik sini







26 ulasan:

maslinamansor berkata...

semoga beroleh kemenangan :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

congrats rina...

harap2 mirul menang nanti...

JIVEBUMZ berkata...

mudah-mudahan ada rezeki mirul yer kak

zai kulim berkata...

harap2 mirul menang...zai vote mirul tau kot..mama pos hadiah kat aunty zai lagi..kuii.kuii melampau kan..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

salam kak,

dh lama sy xbertandang ke sini..

insyaallah mirul bleh menang tu...

Nana berkata...

kita penah skali je tersenarai top 5 hehe

ibuayu berkata...

murah betul rezeki..hari ni...Good luck ye

i z z a berkata...

fuyoo..tersenarai lagik..harap dpt top 3 lak..

eezah berkata...

semoga amirul menang!

atty's berkata...

harap mirul menang..amin

ct rahani berkata...

tahniah mirul.. arap2 mirul berjaya jd salah sorang dlm top 3 tuh.. InsyaAllah..

zh-ena berkata...

harap ada berita gembiranya nnti
cha yok cha yok

Nida berkata...

Tahniah Mirul...

Moga berjaya dan sukses.. :-)

CuTeMiUt78 berkata...

~maslinamansor~
insyallah.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
insyallah.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
insyallah.. harap2 gitu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~zai kulim~
aahhaakkss... blh aje. insyallah doakan kemenangan berpihak pada mirul ya

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
insyallah... lama tak menjenguk ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmm kita merasa la top 5 ni kali ke 3

CuTeMiUt78 berkata...

~ibuayu~
eemmmm tu la.. syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~eezah~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
insyallah kak

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
harap2 gitu la.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
harap2 gitu la.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
mekacih.. insyallah