N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Dis 2009

Sabtu ?? Keja Maaaa !!!

Salam Semua...

Yuuhhooooo... ada sesapa yg dtg hari ni...
aku keja ni tau... minggu ni adalah minggu keja...
eemmmm office aku lengang je hari ni...
sebab tak ramai keja..
(ate keja hari Sabtu adalah keja yg mengikut giliran.. ada yg kena keja ada yg tak..)
so hari ni kan... aku masih lagi ada merima jemputan
hari ni aje.. ada 4 tmpt jemputan yg perlu dihadiri...
selagi belum naik sekolah kan.. makanya berderet2 la surat2 saman
tapi tak tahu la sempat g ke tak kesemuanya tu..
sebab time keja kan.. payah skit la nak memenuhi kesemuanya..
mungkin klu g pun 2 tmpt yg berdekatan je kot..
lagi 2 tu.. jauh la plak..
memang tak dan la nak g pun..
apapun insyallah.. tgk la keadaan nanti camne...
aaahhaaakksss....

muka tuan umah kena keja hari ni..

siap berbaju kurung lagi ahaakkss..
senang kan terus g jemputan je nanti..
tak yah nak blk salin2 baju...
(awat muka pucat je tgk.. eemmmm nanti nak g jemputan nak kena touch up la.. )





16 ulasan:

honeylanz berkata...

me tooo..keje jugak. tp hr ni bwk ery jd peneman mama kekdahnye..heheh

nasazfrog... berkata...

den kojo arini.. tapi sekerat hari,, sis cute dah tu,, yer la tak yah nak balik2 lagi nak salin baju bagai ek,, payah... :)

♥ QaseH ♥ berkata...

KAK ADER KEJA KOSONG X????SY TGH CR KIJO NIEYH,,,,

nza berkata...

mmg penuh appoiment jemputan....

umminabilah berkata...

salam...akak kje ke ari ni....hehe....x pe duit masyuk...emm selamat berkenduri...hehe

illa berkata...

pakai lipstik merah2 cikit eh..hehe.. makn nasi minyak jer ek..cuti sekolah nie..he

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
ahhhaakkss.. ery jd peneman mama ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nasazfrog~
sama la kita pun keja 1/2 hari je.. aahhhaakkss..

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
nak keja kosong ya.. eemm kat sini takde la plak.. klu ada pun kita ni berjauhan

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
ha'ah memang betul tu kak

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
duit masyukk kebenda.. dah memang minggu keja.. bukannya OT

CuTeMiUt78 berkata...

~illa~
emmmm karang pakai lipstick merah2..hover la plak kan

Wanie berkata...

byk sungguh jemputan cuti sekolah nih samapai kadang tak sempat nak singgah kesemuanya...

i z z a berkata...

tu la kn selagi x abis cuti skolah selagi tu la penuh ngan jmputan

CuTeMiUt78 berkata...

~wanie~
ha'ah.. memang pun..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
eemmm betul..betul..