N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Sep 2009

Contest : Kenangan Suasana Di Hari Raya

Salam Semua..


Seperti yg aku war2kan sebelum ni
nak adakan satu contestkan..
so ni la masa utk pengumuman contest dari aku..


Contest : Aksi Menarik Di Hari Raya
sebab kan nak raya ni.. hik..hik..hik..

actually aku rasa ni first time aku buat grand contest selain dari contest capture tu.. napa aku buat bertemakan hari raya.. dah alang2 kita pun nak dekat pose dan tak lama lagi kan raya.. so mesti korang2 semua ada gambo2 kenangan yg menarik tuk diabadikan..betul tak.. so klu dah nama pun contestkan.. mesti la ada Peratuan dan syarat2nya.

PERATURANNYA :

  1. Anda mesti la mempunyai blog anda sendiri.. tak blh tumpang blog org lain dan sudah semestinya anda adalah seorang blogger.. (tak kisah tegar ke tak tegar)
  2. Add blog cutemiut ni kat blog list anda. Tak perlu jd followers.. tapi klu nak nak jd followers pun dialu2kan.. gak la.
  3. Uploadkan banner kat atas ni dan MESTI letakkan kat side bar korang berserta back link ni http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html
  4. Selain banner tu kat n3 korang tu mesti ada link ni.. http://cute-miut78.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html klu takde back link ni so penyertaan anda automatik disqualified

SYARAT2 :

  1. Hantarkan satu keping gambo anda yg paling unik bertemakan suasana di hari raya.. tak kisah la nak gambo camne pun.. janji unik dimata anda.
  2. Nyatakan kenapa anda rasa gambo tu paling unik dengan buat satu karangan yg unik lagi kreatif..berapa patah perkataan pun tak kisah la.. janji karangan tu unik dan kreatif.
  3. Buat n3 berkenaan contest ni kat blog anda dan hantar link2 n3 tu ke ruang komen n3 ni.. dan klu blh buat sticky mode lagi senang utk aku terjah nnti..

so tu je la Peraturan dan syarat2nya.. senang je kan.. tak yah jd followers pun blh join gak la. Semua kategori blh masuk.. dewasa ke .. kanak2 ke.. tak kisah.. janji gambo2 korang tu.. mesti la unik dan bertemakan suasana di hari raya..

CONTEST INI AKAN BERLANGSUNG BERKUAT KUASA DARI

HARI ISNIN 10 AUGUST 2009

JAM : 9.00 Pagi

HINGGA

HARI KHAMIS 10 SEPTEMBER 2009

JAM : 12.oo Tghari

Aku yg akan menjadi jurinya dan aku sendiri akan buat pemilihan. Kali ni korang jgn takut, aku takkan buat contest ni dlm bentuk undian.. sebab aku rasa sesi vote2 ni cam tak berapa adil la kot.. klu kena org tu glamer.. for sure vote lebih pada org tu.. tapi klu tak glamer for sure org tu tak dpt vote yg lebih.. (betul tak suziey.. ) sebab aku dah rasa dah camne rasanya kita kena meraih undi.... that's why seboleh mungkin aku taknak buat contest yg ada sesi vote2 ni..

So jom ramai2 memeriahkan contest kali ni..

ooppssss.... hadiah.. korang jgn takut..

hadiah kali ni agak best gak la..

klu penyertaan melebihi dari jangkaan aku,

makanya akan ada hadiah utk 1st prize ; 2nd prize ; 3 rd prize

nak tau apa hadiahnya.. kena la tunggu updated dari aku selanjutnya.. :D



181 ulasan:

Gieyana berkata...

hmmm...huwaaaa...x der pon picca menarik dhari raya..kita jd pemerhati jer la..:)

MiszMama@Haslinda berkata...

dah nak raye ke?huhu sekejap je rasanye dah setahun berlalu..nanti kite cari pics yang menarik untuk kontes, maklumlah...raye semua org bergambar kontrol ayu..hehehe

Na Shari berkata...

Na pun nak jadi pemerhati je...Coz dalam folder lappy ni memang langsung takde piccas hari raya. Raya tahun ni baru nak snap piccas sesakan yang boleh... :)

p/s: Sangat setuju dgn pendapat sis berkenaan dgn contest yang menggunakan undian sbg cara utk cari pemenang. Unfair...

neezareef berkata...

mmg x yah nk wat vote2 ni nyusahkan jek...

korek arr gambo raya kot2 ade yg leh disubmit

adiah nye ape?? kuih raya/mercun/balang kuih raya/ baju raya/ kasut rya ??? hahahahaa

mummy Darin berkata...

Salam cutemiut78, saya dah join dah contest tu, terlebih excited, pepagi lagik bukak e-mail terus update blog.. thanks sebab adakan contest camni...

miela77 berkata...

Salam..daku kena check la dulu..klu ada br join..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

InsyaAllah! Aku try masok....

Lgpon kisah Raya ni mmg byk kenangan buat aku..
mmm..nnt aku bongkar album lama2 aku yek..

heheheh

CT berkata...

menarik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tunggu ya..nak gi korek2 gambar lama....

by d way..saya setuju gak pasal voting tu...tp nak wat camne..salah sendir la kut sbb x glamer..ehehehehe

moMmY miMiL berkata...

ko wat contest ye rina??

WAJIB aku join..
lmbt lgk kn dateline nye..

skrg ni aku xde masa la nk jenguk blog..maklumla single mom for 3 weeks ni..bizi giler beb..cian aku..

nnti aku wat note utk remind myself utk join contest ko nih..hehe..

zura@iwan berkata...

hari raya....hmmm cm gmbr besa2 ada la..kekeke...x per ada ms lg ek...try search...kakaka

Dee berkata...

rina..nti dee korek2 gambar raya yg lama2 eh..hehehe..harap2 adalah..nk gak join ni..

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

kite pun tak ada pic menarik hari raya... kita nak TENGOK org lain punya jer lah...

Mummy Dasy berkata...

best2... sokong undi melalui vote tu yg glamer menang hihihi... sebulan lama tu sempat lagi nak korek2 gambo...

MaMa aYiN_FaSHa berkata...

huhuhuh..sama cam Gie..x der gambar yg menarik la ari raya..tp x per..kita still support dari belakang key...

Mak Su berkata...

excitednyer....

maksu ada gamba berebut makanan ngan baby w... tapi.....

[-suziey-] berkata...

betul betul betul..gaya uoin ipin...ekekek:D
hmmm ade2..nnti aku masuk..xpon snap je raya akn dtg ni..sempat ke ek..ekeke:D syiok ni..

Nurhayati berkata...

gigih betul la uols ni masuk contest.. ada je idea tau.. sangat jeles..

Yan berkata...

kene carik dulu gambar.. klu ade yer kak...

r0ha!Za berkata...

contest yg paling menarik nih..hurm..tp sy xde gmbr yg menarik lg unik..tgk yg org lain punya je la..huhu

mae berkata...

wah cam best je..kna cari dulu..pic sbelum masihi pun ada..

reen berkata...

mcm best jek bunyiny...nk join la..
harus korek mnngorek gmbo lama ni...

mumy berkata...

ala...xde pic menarik la..

mama tisya berkata...

aksi menarik tu..utk ank je ke or mak bpk skali bole join sama..hehehehe..al-maklum ler rs mcm tkde je gmbr unik time ry...

psl contest berdasarkn vote tu mmg tk best...kita pn wt contest tkpyh vote2..100% keputusan dr juri lg best

tp kalo ada contest yg menarik melibatkn vote terpaksa gigih gk la kn

miemiey berkata...

wah bagus punya contest...tapi saya takde memori lepas pasal raya..kene duk diam je laa huhuhu..kl raya akn dtg boley gak amik gambr tuk contest ni..hehehe..laen taun laa...

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

wahh..contest lagikk..kena godek gmbq2 raye yg byk..tp, mslhnye ade ker gmbr raye yg menarik.. uwaaa...!!! cam xde jer.. smua aksi control cun ngn hensem sajork (prasan dah!)..

tp..demi menyupport (e-caR's vocab hokeyy) kngkwn, akn ku usahakn carik gmbq yg sesueiii giteww..

ku pun mmg stuju juri yg b'tauliah or tidak yg m'adili..klu voting neh ku pun x suke sgt coz ku pun x pndai nk raih undi.. huhu..

babyluv_ayang berkata...

alamak...kena korek ler pics raya lepas...hehehehehhee....

watie berkata...

salam.. wah contest yg menarik nie :)

mamamiera berkata...

setuju! vote2 ni xbest ar kan.. sbb xadil.. kengkadang kurase mane yg pat0t menang tp xmenang.. bestnye kontest ari raye nih kal0 x ade gamb0 anak, mak @ ayah nye p0n bleh kan.. ?

ikiqzana berkata...

contest yg bagus ni... tmbh2 lg adiah pun menarik.. tapi kena cari gmbr2 lama klu2 ada... hehehe..

ct rahani berkata...

wah kak.. besh contest camnih.. lepas nih kena cr la gambo raya.. hehehe..

mamazana berkata...

kena cari gambo2 masa raya ni...

KiMiE berkata...

huiii..nak join la..ni mesti hadiah lemang ni..salam perkenalan..1st time singgah..

AKO berkata...

Salam,

ok ni saya letak link k http://anakomak6.blogspot.com/2009/08/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

TQ

ALAF21FC berkata...

Ada peraduan hari raya ... menarik !

CatlinaFly berkata...

wow akak..ade contest ekk..e-ein belum pernah raya lagi so belum ade gmbr dia time raya hehe..akak, jom g tgk sampel photobook kat blog sy :) kot2 nak tempah utk mirul..

PuteriSatu berkata...

yess.. aku setuju sangat contest tak de vote mengevote ni coz aku rasa cam tak adil je... kadang2 gambar tu orang kata tak de value pun nak menang tapi disebabkan seseorang tu glemer ..popular..dan rajin meraih undi... so dia menang. walaupun gambar macam tak layak untuk menang... padahal ada yang lebih layak lagi... so tak adil kan... aku suka bila diadili oleh kita sendiri....kan...bagus..bagus,..

ummuabdullahsyaakir berkata...

Salam kak..wahh ada buat contest yea...selamt maju jaya..

Insya Allah saya cuba2 godek dlul,klu ada gmbarnya blh lah saya join skli.

Luth Textile berkata...

tudiaa.. ramai btol yg nak join

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Rina....

aku dah buat contest sila jengah:

http://itissmile.blogspot.com/2009/08/contest-hari-raya-by-cutemiut78.html

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Salam Rina...

sila amek gambar yg kedua tau...
family aku tu....

mummy_ayu berkata...

nak join gak..tengah pilih pilih gambar..tepek banner dulu buat reminder leh ek??

alimaz berkata...

salam...jelesnyaaa.....

Mamamanja berkata...

x sempat lagi nak join...
sib baik lama lagi...
nanti2 daku akan join la..

Mamamanja berkata...

lupa lak.. gambo beraya ngan family ker??
kalo gambo ngan kengkawan bleh x?

mummYaeesh berkata...

lama giler tak dtg sini..sbb mmg da lama tak blogwalking kekdahnye.. almaklumla skang ni jd maid sepenuh masa..ahaks

terkezutt weols, uols wat contest ni.. harus ku join!woohoo

btw, aritu kan bgtau takleh vote mirul..sebabnye weols jd one of d jury la..sori k!hiks

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
ala.. takkan la takde yg sekeping pun.. tak kisah la camne pun.. janji ko rasa menarik.. dah blh join..

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama@haslinda~
eemmm cari2.. ala tak kisah la.. nak hantar gambo yg kontrol ayu ke tak.. janji blh join kan

CuTeMiUt78 berkata...

~Na Shari~
eemmmm takpe la.. klu ada gambo raya.. jom la join.. mana tau kot blh menang kan..
emmmm betul..betul..betul.. cam tak unfair kan

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ha'ah kan.. ko join dulu baru tau.. apa hadiah nya.. klu ko menang aku beri mercun satu karton ko nak

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy darin~
okies.. good luck k.. kita dh terjah dan dah tgk

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
eemmmm carik..jgn tak carik.. jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
mekacih bebanyak sebab sudi join aku dah terjah dan tgk... good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~ct~
hah.. carik2..jgn tak carik.. jom join k..
eemmm bukan masalah sendiri tak glamer.. ni kan bukannya nak jd artis pun nak glamer ke tak..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
okies.. jom join k

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
hah..search jgn tak search.. jom join k

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
korek..jgn tak korek.. cepat2 join k

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
ala takkan takde sekeping pun.. jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
korek..jgn tak korek.. sempat lagi klu nak join pun

CuTeMiUt78 berkata...

~mama ayin_fasha~
eemmm ya ke.. tak kisah la gambo yg camne pun.. janji menarik.. klu ada jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
hah.. dah tu napa mak su... klu blh jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hheh..heh..heh... hah join tau.. klu ko nak snapkan gambo raya thn ni.. idak la sempat dah weeiii... tarikh tutup contest tu.. 10 lor.. kita raya bila

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik.. ni bukan kita yg join.. tapi kita yg buat contest.. jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
cari..jgn tak cari.. jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~r0ha!za~
eemmmm tak kisah la gambo yg camne pun..asal rasa menarik.. jom join..

CuTeMiUt78 berkata...

~mae~
hik..hik..hik.. gambo sebelum masihi lagi.. klu ada jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
korek..jgn tak korek reen jom join k

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy~
eemmmm ya ke.. klu ada jom join k

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
tak kisah la nak gambo semua ke.. anak je ke.. asalkan menarik di mata.. klu ada jom la join.. emmmm betul..betul..betul...

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
eemmmm tak kisah la ... nak aksi camne pun.. janji menarik.. klu ada jom la join.. nak tunggu taun depan.. tak pasti ada lagi ke tak contest ni

CuTeMiUt78 berkata...

~e-car~
hik..hik..hik.. tak kira la.. nak hantar gambo control ayu ke macho ke.. janji menarik.. klu ada jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
korek kak..jgn tak korek.. klu ada jom join k

CuTeMiUt78 berkata...

~ watie~
jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamiera~
ha'ah kan.. eemmmm tak kisah la.. nak join satu family pun blh.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
hadiah memang menarik.. hah cari la gambo2 nya... klu ada jom join

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
cari jgn tak cari... klu ada jom join

CuTeMiUt78 berkata...

~mamazana~
cari..jgn tak cari.. klu ada jom join k

CuTeMiUt78 berkata...

~kimie~
hik..hik..hik.. idak le dpt lemang.. klu nak tau.. jom join.. kot la blh menang kan

CuTeMiUt78 berkata...

~retna a.k.a ako~
okies.. mekacih sebab sudi join.. dah tgk dah.. good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~alaf21fc~
jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~catlinafly~
tak kisah la.. takde gambo e-in.. gambo family pun blh.. nak hantar gambo sorang pun blh.. janji menarik..

CuTeMiUt78 berkata...

~puterisatu~
betul..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~ummuabdullahsyakir~
okies.. korek jgn tak korek.. klu ada jom join k

CuTeMiUt78 berkata...

~luth~
hang takmo join skali ka.. jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
oh.. blh saja.. janji nak join kan

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
apa yg jeles tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
sempat aje.. tak kisah la gambo ngan sesapa pun janji menarik kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaesh~
hik..hik..hik.. welcome back.. dah agak dah..
by the way.. jom la join..

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

salam ramadhan...

contest yerk...

menarik tu....

JIVEBUMZ berkata...

mana nak korek gambar raya yg best nie?? hurmmmmm

Mamamanja berkata...

nanti dekat2 masanya daku join k
bagi laluan kat contest2 yg dah nak tutup nih

CuTeMiUt78 berkata...

~zana@mamabatrice~
ya.. jom la join.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
korek.. jgn tak korek.. klu ada jom la join

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
okies.. akan ku tunggu :D

MAMADANISH78 berkata...

akan mamaD usahakan jugak nk try join...ekekkeee..

MiszMama@Haslinda berkata...

http://precious-mama.blogspot.com/2009/08/contest-aksi-menarik-hari-raya.html
sila datag tengok ye...bye!

CuTeMiUt78 berkata...

~mamadanish~
jom join.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~miszmama@haslinda~
okies.. nnti kita dtg terjah.. n check k.. mekacih sudi join

shiemz berkata...

Ghajinnyer maiza bat contest... tgk kalu ghajin shiem joi k.... pemalas betul aku... hehe

Mak Su berkata...

wahh, menariknya.. tapi maksu dah belek2, tak dak picture menarik ler... segan ler puloks

CuTeMiUt78 berkata...

~shiemz~
hik..hik..hik.. tetiba terus nama betul gitu.. jom la join.. merajin2 kan diri k :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
ya ke.. eemmm klu ada jom la join k

Mama_Aqish berkata...

wah...rajin tol masuk contest...habis semua contest di terjah

beebkiez berkata...

salam...
dh wat n3 dah ..
sila dan jemput ke blog saya di...
http://beebkiez.blogspot.com/2009/08/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CuTeMiUt78 berkata...

~mama aqish~
ooppss.. ni bukan kita yg masuk contest.. tapi kita yg anjurkan contest

CuTeMiUt78 berkata...

~beebkiez~
okies.. dah terjah dah.. mekacih ya sudi join

beebkiez berkata...

sesama...
hrp sume syarat2 tu ok...
slmt berpuasa...

CuTeMiUt78 berkata...

~ beebkiez~
okies.. memenuhi syarat.. slamat berpuasa

Ummi Salsabila berkata...

slm..satu je ea.ala..xth pilih..letak byk2.juri pilih le? he3.insy..nnt pilih pics dulu ni..

mRsFirdxora berkata...

saya nk join contest ni..silalah terjah blog sy k...salam perkenalan buat cutemiut...

http://mrsfirdxora.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasa-di-hari-raya.html

jgn lupa terjah k...

yantz-yeem berkata...

wahhhh ada contest la...nak masuk le camnie...hehehehe

mae berkata...

kite dah siapkan contest ni..special edition utk cutemiut..7 ari 7 mlm buat menda ni..baru siap ari ni..jngan lupe terjah ye..



http://mae3third.blogspot.com/2009/09/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html

joegrimjow berkata...

backlink tu apa?
ishh
rumit2
tp nak masuk jugak kalau hadiah bestt

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi salsabila~
hik..hik..klu letak byk2 karang takut fening juri nak pilih.. ha'ah.. pilih satu je la ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs firdxora~
okies.. dah terjah dah... good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~yantz-yeem~
jom la join..

CuTeMiUt78 berkata...

~mae~
walla.. 7 hari 7 mlm gitu.. heh..heh..heh.. okies dah terjah dah... good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~joegrimjow~
back link tu.. maknanya kena ada link contest dari blog ni...
jom la join.. hadiah blh dikatakan menarik gak la

ateh... berkata...

ok2....ni nak mengorek balik gambr2 lame ni...tunggu tau...nak join la.selamat beraya

reen berkata...

adoyaiii....
sy pun join gak ni sis..mau patah pinggang..patah tengkuk dok belek2 pic ry ni..
demi sis ku rela..hahaha...1001 mlm wt esei ni..kehkehkeh
jngn lupa terjah sis..klu ad yg kureng&silap bg tau ye..sy bkn reti sngt wt link2 ni..:)


http://reen-permatahatikusayang.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

Mawar_berduri berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mawar_berduri berkata...

Dear akak CuTeMiUt...
Mawar Join eh Contest ni ...mawar dah buat n3 nye ...rase macam dah penuhi syarat penyertaan tu..tapi tak tau la klau ade yang terlepas pandang ... hihhi

http://wwwpinkydinkydoo.blogspot.com/2009/09/contest-bila-raya-datang-lagi.html

Mawar_berduri berkata...

akk..Mawar dah add kat blog list..hihi..tu la terlepas pandang... :) ..

Sitisifir10 berkata...

hiii...nak menyebok sekali :P

http://sitisifir10.blogspot.com/2009/08/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html

selamat beramas mesra...he he

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

iskk kena carik gambo2 la camni

fieza berkata...

Salam kenal dan saya dah joint... sila ler klik kat URL saya..

http://fieza-mamacun.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

miemiey berkata...

dah dekat tarikh abis contest ni..cuma tgl beberapa hari lagi tuuuuu

iqafi berkata...

nk join..:-)
view my blog ye akak..

http://iqafiafiqah.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

Tabib Haji Norjae berkata...

Salam perkenalan buat Tuan rumah. Apakhabar ? Semoga kita mendapat lebih barakah di bulan Ramadan ini. :)


Ada tawaran baik. Bagus !

ZaEr.. berkata...

Salam..hehehe.Zek pun join contest ni.Ni link zek

http://zadiebnufael.blogspot.com/2009/09/contest-cute-miut-kenangan-suasana-di.html.

Terima kasih atas contest ni ye..

CuTeMiUt78 berkata...

~ateh~
korek jgn tak korek.. cepat2 join ya

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik..hik.. sib baik tak patah semua ya reen..

okies.. akak dah terjah dah.. good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar berduri~
okies.. akak dah check semua..
memenuhi syarat.. good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~sitisifir10~
hik..hik..hik..mekacih sudi join dah check dah.. good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~yanadzul~
cari jgn tak cari ya.. cepat2.. tarikh tutup semakin hampir ni

CuTeMiUt78 berkata...

~fieza~
salam kenal.. okies dah terjah dah.. memenuhi syrat... good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
ha'ah.. tinggal beberapa hari je.. takmo join ke

CuTeMiUt78 berkata...

~iqafi~
ok dah check dah.. dan memenuhi syarat... good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~tabib haji norjae~
eemmmm insyallah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~zek~
okies.. dah terjah dah.. dan memenuhi semua syarat.. mekacih ya.. good luck

eRiNsZ berkata...

hye dear: fink family juga mau join:

jom pegi rumah pink erin:

http://ehemsz.blogspot.com/2009/09/aksi-menarik-di-hari-raya.html

heharap dapat adiah rayer huhu....

Aleeya berkata...

rajinnye wat contest ehh...selamat berposa ehh..

olin berkata...

wah! nak join jugak!!! hehe.. nanti olin buat entry ok. sekarang ni olin tengah buat contest jugak. due date 7sept09. meh la join~

C!K N@N@ berkata...

Salam, na cuba ek... :)

http://warkahbuatbulan.blogspot.com/2009/09/contest-kenangan-suasana-di-hari-raya.html#links

CuTeMiUt78 berkata...

~erinz~
okies.. dah check check it out.. heh..heh..heh.. good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~
hik..hik..hik.. saja suka2.. selamat berpose

CuTeMiUt78 berkata...

~olin~
oh.. baru nak join ya.. emm cepat2 jom join :D

CuTeMiUt78 berkata...

~cik n@n@~
okies.. dah check dah.. good luck k

reen berkata...

SIS..
NK TANYA NI..
CONTEST LAST BILA??..JUMAAT NI 11HB BKN 1OHB...SILA SEMAK SMULA..

olin berkata...

ok akak, olin dah post entry contest akak kat blog olin.. bukan sticky mode entry.. hoho..

sila berlari-lari dengan laju ke sini,

http://olinsafura.blogspot.com/2009/09/jom-raya-entry-ini-adalah-entry.html


lalala.. malu saya~

olin berkata...

dan sila view entry olin dengan bergaya (ada nota tambahan di akhir entry olin tu ok? hehe)

mummy_ayu berkata...

salam rina...
entry contest dah siap..meh la jengah, tengok kalu kalu ada yang silap ke..
http://mummyayu.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html
ok..tq!

ateh... berkata...

baik kak...saye akan cube untuk join..saye tak mau join sebb saye tak tau nak wat.huhuhuhuhu.klu terus dapat adiah tak leh ke

Yan berkata...

yeahhhh

ni link entri saye kak

http://mayaqarmyla.blogspot.com/2009/08/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

10 sept..dan ke takdan ni..huhu

hang_lipur berkata...

ok nie last minute entry saya!!

http://acitnadey.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
a'ah la reen.. mekacih for infom

CuTeMiUt78 berkata...

~olin~
okies.. akak dah berlarian sambil berhemah dah.. good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
okies dah terjah dah.. good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~ateh~
wallla.. sgt senang je dik.. choose gambo yg agak menarik dihari raya.. dan buat n3 tu je..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
okies dah terjah dah... good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~yanadzul~
dan kan la.. sempat lagi..

CuTeMiUt78 berkata...

~hang lipur~
ok dah terjah dah.. good luck k

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

akhirnya.......he he hee

terimalah penyertaan dari zana yerk....

http://mezanna08.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

last minit nyer penyertaan....coz' baru terjumpa gambar menarik tu....

and thanks coz' anjurkan contest nie

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

Puan Penganjur..
nk tnye skit..ape sbnrnye tajuk contest ini??

-Aksi Menarik Di Hari Raya??
-Kenangan Suasana Di Hari Raya??

jawap2..ku tgh bikin entry neh.. huhu..

CuTeMiUt78 berkata...

~zana@mamabatrice~
okies dah terjah dah... mekacih sudi join... good luck k

CuTeMiUt78 berkata...

~ecar ibu eiyman~
emmm tak kisah nak letak tajuk apa.. janji ikut syarat dan peraturan.. dua2 tajuk blh diterima

kinsyakrn berkata...

Hai..Tuan Rumah, ni dia link saya..http://kinsyakrn.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html. Silalah masuk walaupun terlambat jemput. Tq.

CuTeMiUt78 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ZARA 札拉 berkata...

Salam Kak~

Zara dah join contest akak~ err, tak tau apa kena dengan layout, tak bleh masukkan kak dlm bloglist, tapi dah ganti dengan follow, harap diterima lah~

Ni link nya~

http://zara-the-enigma.blogspot.com/2009/09/its-cuteits-for-aidilfitri-contest.html

CuTeMiUt78 berkata...

~kinsyakrn~
okies.. akak dah terjah dah.. eemmm akak choose gambo yg second tu ya.. utk contest ni.. good luck

CuTeMiUt78 berkata...

~zara~
okies akak dah terjah dah.. eemmm memenuhi syarat.. good luck k

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

salam kak Rina..

neh pnyertaan last-minute dari ku:

http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya.html

demi kak Rina, ku gigih cari gmbq utk contest neh..silalah buat edisi terjahan hokeyy..hehe..

I'am berkata...

Alahai..bestnya. tq sudi jenguk. Nak tanya camana nk wat sticky mode tu. Boleh ajar??

kinsyakrn berkata...

sori2 lupa masuk nama..

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

wajib buat sticky mode kaa..??

CuTeMiUt78 berkata...

~e-car ibu eiyman~
okies dah terjah dah.. eemmmm tak yah buat pun takpe..

CuTeMiUt78 berkata...

~kinsyakrn~
emmm camne nak info ya.. tak blh nak tinggal komen la kat blog tu

Dilla Zaidi berkata...

amboi..

ramainye la yg join..tp dilla takde la gambar menarik time raye nih..

sume biase2 jek..baby pun tahun ni first year nk beraya..

btw, gud luck tuk sume yg join..

KINSYAKRN berkata...

Apa kata wat entry nanti follower lain dapat gak info tu.

HEMY berkata...

assalamualaikum...

hye mrs cutemiut...saya nk join contest ni..sempat lagi kan..lum pukul 12 tghri lg...

Ni link utk entry khas contest tu :
http://hasnulefendi.blogspot.com/2009/09/contest-aksi-menarik-di-hari-raya-by.html

sy mintk izin resize banner ye..sbb besar sgt..blog sy jd pelik.

Mekasih wat contest..

THε b∂3¥иesssεe berkata...

ala...da lepas