N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Dis 2009

Yeeeaaa !!! Menang Lagi

Salam Semua...

Slamat pagi Senin...
ceria2 tak korang...??
apa citer wikend.. menarik ; pack ; biasa2 je...
aahhhaakkss... sebelum aku nak story mory wikend aku kan..
ni nak publishkan satu hit contest yg aku dpt capture...

no hit capture yg tuan blog nak adalah 8888

makanya..masa aku duk singgah2 blog dia..
sekali aku adalah pengunjung yg ke 8888
tak ku sangka... so apalagi..terus di print screen kan la...
aahhhaakkss... rezeki2..syukur alhamdulilah..
korang nak tau dari blog sapa..
heh..heh..heh.. hajat dihati nak tgk tudung2 yg berkenan kononnya..
tapi bila dah dpt hit tu.. ala2 cam lupa niat yg sebenar...
dpt la hadiah misteri.. hadiah apa?? tak pasti la aku..
kita tunggu apakah hadiahnya...


p/s: citer pasal hadiah kan.. ada lagi tau hadiah2 yg aku menang dari contest2 yg aku join tak dpt lagi smpi la ni.. ada yg dah berkurun dah.. agak tuan yg nak beri hadiah tu.. lupa kot..
klu lupa takde rezeki aku la nampaknya...
(aku malas aaarr nak perbesarkan pasal hadiah ni.. klu org yg nak beri tu betul2 ikhlas.. sure dia takkan lupa janji kan.. tapi klu tak ikhlas.. tak beri pun tak pe.. )







http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


24 ulasan:

Mama-Danish & Sarah berkata...

tahniah rina....

berjaya lagi yea....

rezeki..rezeki...

mama tisya berkata...

tahniah..menang capture ...mayb penganjur tu bz kot...kita pn ada lg adiah lum dpt ..tgh tgu gk:-)

ezzati berkata...

hehe..congrats :)

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah rejeki ko menang lagi..hehe..

aah aku pn sama..xpe rina sabar je..yakin dgn rezeki Allah..asalkan kita xberhutang :)

ikiqzana berkata...

taniah rina.. rezeki mirul. klu dpt tdg mmg cantik agak nyer. ye la nak bagi pon dari butik d nur gak.

umminabilah berkata...

tahniah kak...akak thanks...gift tu dh dpt

umi_e berkata...

Tahniah!

Usaha tangga Jaya!

* kak e ada juga join give away atau contest tapi belum ada rezeki so sekarang ni cam malas je... ( berputus asa - tak baik kan... )

** memang ada yang janji nak kasi tapi tak kasi2 sebab anak kak e pernah berdapat tapi dia dok tunggu2 takde pun... budak2 mengharap tapi lama2 dia pun tak ingat :D

zai kulim berkata...

hadiahnyer ialah kupon diskaun rm5..zai pernah capture 6666

Tukang cerita berkata...

tahniah kak...
:)

Nana berkata...

wah beznye kita xpenah lg menang pape contest.hehe..tp still gak masuk

ada ek gitu dahjanji nk bg adiah diam jerk..org wat contest dia nk wat contest juga.

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Tahniah berjaya memenangi capture tuh!

**aku dah dpt dah small gift smiley kid ko tu. Dpt ari sabtu lepas...Terima kasih yek! nnt aku undi Mirul lagi.

klu ada masa kang aku wat N3 nye..klu ada masa la... hehehe!

i z z a berkata...

bkn sng nk dpt capture2 nih kn..rezeki akak..tahniah

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tisya~
agak la kan.. tapi klu berbulan.. rasa cam takde je

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
thanks

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemmm betul tu... tapi klu dah lama sgt.. cam hilang harapan plak..

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
eemmmm bukan tudung hadiahnya.. tapi voucher RM 5 dari pihak penganjur

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
oh.. dah dpt ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~umi_e~
eemmm gitu ke.. tapi tu la kan.. bila dah lama sgt.. smpi lupa dah..

CuTeMiUt78 berkata...

~zai kulim~
eeemmm betul..betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
macih..

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
emmm takpe.. usaha lagi.. insyallah satu hari berjaya..
eemmm memang ada

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
dah smpi dah.. cepat gak ya.. aku budget2 dlm 2 , 3 hari lagi baru smpi.,.ala takpe.. tak buat n3 pun aku tak kisah.. ala setakat small gift aje.. janji selamat smpi dah

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
kebetulan je tu..