N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Dis 2009

Mirul Tersenarai Top10

Salam Semua...

Wokey.. perut dah kenyang dah..
hari ni sarapan cepat gitu..
(ate selalunya.. klu hari2 biasa.. pantry tu penuh ngan dak2 cino kan..malas la nak masuk sarapan situ.. )
okies.. semalam kan masa dah nak blk..baru blh baca beberapa blog tau..
semalam dari kul 11 pagi smpi dkt kul 4 ptg takde karen tau kat office aku ni..
tu nanti aku story mory ya...
ni nak story mory pasal ni dulu...
Mirul tersenarai as a top 10 di contest umminabilah
semalam masa aku baca kat blog dia.. tgk senarai top10 tu..
mulanya aku cam tak la rasa Mirul akan tersenarai..
sebab perserta2 lain tidak kurang hebat gak..
skali bila aku scroll kebawah.. tgk..
waaaalllaa weeeiiii gambo Mirul ada as a top 10 tu..
ahhaaksss.. tersengih2 aku tau...



eemmm see gambo Mirul dlm petak merah tu..
syukur alhamdulilah.. tersenarai gak Mirul ya..
pas ni tunggu plak keputusan top 5
eemmmm harap2 Mirul tersenarai gak la..
tapi klu tak dpt.. tak pe la kan.. at least Mirul dah tersenarai kat top 10
syukur alhamdulilah...
terima kasih kepada juri2 yg fening memilih.. dan telah memilih gambo Mirul..
nak tau lebih lanjut.. klik sini


p/s: eemmmm dlm banyak2 contest yg Mirul join..
memang belum ada Mirul menang grand prize..
aku tak rasa kecik hati pun klu Mirul tak menang..
tu adat contest la kan...
tapi aku berpuas hati..
at least dia tersenarai as a top 20 la.. top 25 la...top 10 la.. dan yg paling tinggi pun.. top 5..
klu sagu hati tu.. byk gak la.. sekurang2nya dia terpilih gak dlm pada ramai2 tu kan..
dan sekurang2nya dpt membuktikan yg anak aku pun tersenarai dlm katergori comel
juri2 pun masih nak memandang anak aku...
(ni adalah kenyataan utk org2 yg rasa anak aku ni tak comel..
korang mesti ingat kes apa kan.. sekurang2nya aku buktikan tau.. )






15 ulasan:

Mrs. Adz berkata...

tahniah ye mirul..aksi ganas tu..

ikiqzana berkata...

taniah wat mirul.. mmg pun mirul comel.. geram.

Ena Qalinsya berkata...

takyah dulik kata org cute, asaikan kita bersyukur atas pe Allah anugerahkan dh mencukupi..

i z z a berkata...

tahniah mirul..harap menang lagi..
mntau rezeki dpt grand prize..

umminabilah berkata...

hehehe...kak, pic mirul tu mmg comel pasal tu juri pilih top 10...utk top 5...tungguuu...

Nurhayati berkata...

woweee congrats mirul!
adat la menang ke tak..
lagi pun contest kat blog ni best.. sbb tak perlu $$ nak masuk entry hihihi

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs adz~
aahhaakkss..memang ganas

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
aaahhaaksss.. thanks ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
memang pun.. tapi tu la.. terasa gak kan bila org cakap

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
insyallah.. dah dpt top 10 ni pun rasa bersyukur sgt

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
aahhaakss.. ya ke.. mekacih la sesangat

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
aahaaakkss.. betul..betul..betul..

zh-ena berkata...

tahniah kak rina..

cha yok cha yok

pedulikkan kata org..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

tahniah mirul...hai..sib baik tak patah pinggang keta tu....mirul nanti suh mama bli keta besaq lagi tau...baru best naik....ganaih tul aksi dia....

[-suziey-] berkata...

congrates mirul..ala rina ..mata org lain2..agknya mata org yg dengki tu rabun kot..tu yg dia xnmpk kecomelan ank org..