N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Dis 2009

Exercise di Pagi Jumaat !!

Salam Semua...
Jumaat yg indah....
eemmmm Jumaat dah dtg lagi kan...
ahhaaakkkss... rasanya baru je lepas Jumaat dah Jumaat lagi dah..
cepat kan masa berlalu...
sok minggu aku keja...
dan esok gak minggu yg penuh ngan segala jemputan..
biasa la kan coti2 sekolah ni...
eemmm ok la korang..
tuk pagi ni.. meh kita warming up ngan exercise

video

ahhaaakksss... so cute kan...
terror betul budak2 tomey tu ikut bersenam kan...
hik..hik..hik..hik...
ni klu suruh Mirul buat gak camni...
blh kurus tak badan dia... ahaakksss....


5 ulasan:

cHeRyNa PiReS berkata...

cuba try...tapi sha tak taulah. budak2 lelaki nieh ada masanya kecik je tembam, dah besar cute.

tp mmg nak suruh mirul kurus ke nieh?

kak anie berkata...

Cutemiut...hahahhaa....comel sungguh video tu...

Pepagi dah buat akak gelak tau...

CuTeMiUt78 berkata...

~cheryna~
ahhhaakkss... tak la suruh mirul kurus.. sedangkan sekarang ni pun dia dah hover aktif.. still badan camtu gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak anie~
heh...heh..heh..

nza berkata...

ha, suruh mirul cuba.......sure kurus nnti...hi