N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Ogo 2009

E-kad Ucapan Selamat Berpuasa

Salam Semua..


Slamat pagi Jumaat.
Penghulu utk semua hari..
Hari yg Mulia..
eemmmm esok kita semua umat Islam dah mula berpuasa kan..
rasanya macam tak sabar2 nak memulakan ibadah puasa ni..
maklum la bulan ramadhan ni la
bonus utk kita mengumpul pahala kan..
so korang semua..
mari la sama2 kita menjalani ibadah puasa dan mencari keredhan yg maha Esa...
Sempena nak berpuasa ni.. aku ada gak terima kad ucapan utk puasa..
bukan raya je ada kad tau.. nak puasa pun ada gak..
walaupun sekadar kad dialam maya..
tapi bagi aku.. aku amat menghargai setiap pemberian kawan2

ok ni e-kad pertama yg aku terima dari kty

dan ini e-kad yg kedua aku terima dari miemiey

terima kasih pada kty & miemiey
diatas pemberian kad ucapan selamat berpuasa yg cantik tu..

selamat berpuasa kepada semua !!!


jom buat duit raya... dpt pulangan yg lumayan..


22 ulasan:

moMmY miMiL berkata...

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak..

smoga kite seme mendapat keberkatan di bulan yg mulia ini, insyaAllah..

liwaniel berkata...

salam ramadhan dan selamat berpuasa

Mama-Danish & Sarah berkata...

selamat berpuasa cutemiut sekeluarga...

mae berkata...

salam Ramadhan buat cutemiut jgak dan keluarga..

Nurhayati berkata...

creative betul mereka2 ni yer wat kad ucapan lagi..

selamat berpuasa ye!

Dee berkata...

selamat berpuasa..

atty's berkata...

Salam Ramadhan
pohon ampun dan maaf
andai terkilan kata tersilap bicara
moga Ramadhan ini membawa keberkatan kepada kita sekeluarga.

ikiqzana berkata...

selamat berpusa dari zana sekeluarga....

mudah2an amalan kita diberkati.. AMIN

neezareef berkata...

slmt berpuasa maaf zahir dan batin spjg berblogging.

Mamamanja berkata...

selamat berpuasa buat ko sekeluarga

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
selamat berpuasa.. insyallah :D

CuTeMiUt78 berkata...

~liwaniel~
salam ramadhan dan selamat berpuasa

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah ~
selamat berpuasa utk ain sekeluarga

CuTeMiUt78 berkata...

~mae~
selamat berpuasa gak utk mae sekeluarga

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
ha'ah kan.. selamat perpuasa k

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
selamat berpuasa dee

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
selamat berpuasa kty,
sama la kita.. ampun dan maaf andai ada tersalah bahasa..
semoga ramadhan ni membawa berkat..insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
selamat berpuasa utk zana sekeluarga gak.. semoga ibadah puasa kita diberkati.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
slamat berpuasa utk ko sekeluarga.. ampun dan maaf gak dari aku..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
selamat berpuasa tuk ko gak n keluarga.. :D

ummuabdullahsyaakir berkata...

Utk akk sefamily...Selamt mnyambut Ramadhan.

miemiey berkata...

selamat berpuasa...ye...