N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Dis 2009

Uiiittsss.. Jalan yg Lengang!!!

Salam Semua...


Wahh.,... pagi Jumaat dah ya...
eemmm hari ni ramai yg bercoti2 kan..
ate Krismas la katakan..
aku gak yg keja... :(
pagi tadi kabus punya la tebal...
masa aku nak keluar umah pagi tadi..
tgk cocer... waallaaa... ni klu sambung tido best ni..
aaahhhaaksss... dasar malas nak g keja kan..
nak tak nak.. kena gak g keja dlm keadaan kabus tebal tu...





see 2 gambo atas tu.. perjalanan masa kat kg aku..
gambo yg last tu.. tgk jln lengang yg amat...
eeemm memang best gitu.. tgk jln lengang je..
lampu isyarat pun.. ijao je...
sssskkeee... terus bersemangat nak g keja...
aahhaaakksss...
eemmmm sure hari ni ramai yg bercoti2 bersama keluarga kan..
best gitu dpt 3 hari terus...
so selamat bersantai2 la utk korang semua ya... ;)
ddddaaaaaaa!!!!!!











16 ulasan:

izan ishak berkata...

alahai kak rina...tak coti pun ye...xpe2...
kalau sejuk2 gini mmg kalau sambung tido best nih!
**jgn jeles ek...hehe

Dj Epoi berkata...

Sian dia.....

Carik rezki kita semua berbeza2 kan?
Take Care

Nana berkata...

la keje ke?bukan public holiday ke

CatlinaFly berkata...

takpe...rezeki akak tu..overtime ye?kem slm pelok cium kat mirul bam2 tu ye..

umminabilah berkata...

oh akak x cuti ke? xpe...mashuk....hehehhe

zh-ena berkata...

dh kena keja kan..mcm suami ena la..kena gak keja hari nie

CuTeMiUt78 berkata...

~Izan ishak~
a'ah.. keja ni.. tu la kan.. jeles u

CuTeMiUt78 berkata...

~dj epoi~
eemmmm betul../betul.. betul

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
eemmm co ni.. krismas tak ambil utk public holiday.. still kena keja

CuTeMiUt78 berkata...

~catlina~
bukan overtime dik... memang office hour.. no public

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
tak coti..masuk apanya.. bukan ada kira double pun.. still keja cam biasa je..

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
eemmm memang office hour bukan kata kena keja ke apa... sebab co tak ambil public utk krismas

Ena Qalinsya berkata...

sempat lg ko snap ek.. mmg blogger yg tegar tol ihiks..

Tihara berkata...

wah..lengang selengang2 nye

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
sempat aje.. jalan lengan giler.. klu ko perasan.. aku snap tu.. masa aku kat line tgh tau.. tgh drive lagi..

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
aahaakss.. memang pun