N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Dis 2009

Pomen Mirul !!!

Salam Semua...

Aahhaaakkss... ni nak story mory pasal dak Mirul..
masa JB minggu lepas ni...
atuk Mirul duk sibuk la... betul kan moto dia..
ala.. bukan rosak apa pun.. just tayar belakangnya bocor je...
so ayah aku ngan adik aku pun duk betulkan la kan..
yg si cucu.. (Mirul aaarr) pun sama duk sibuk.. nak tolong gak betulkan..
tapi bukan tolong... menyibuk je...
meh tgk gambo yg aku snapkan ni...

see ni la gambo moto ayah aku tu..
tayar belakang yg dah ditanggalkan dari body..
dan see budak botak Mirul tgh sibuk konon nak tolong gak la..
aahhhaaaksss.... eksen je..
cam tau nak buat...
hik..hik..hik..hik.. tu la gelagat dia...
biasa la kan.. budak lelaki camtu la..
memang skee bab pomen2 ni kan...





http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


28 ulasan:

que_zul berkata...

semangatnyuer anak awak..berapa kilo tu?...

Nurhayati berkata...

masa ni la Mirul nak tunjukkan skill terpendam dia ni ;)

[-suziey-] berkata...

umangaih..ade bakat nih..ekeke:p boys are always like tht..creative thinking..

atty's berkata...

dah besau nanti leh jadik pomen yg berjaya ..

mumy berkata...

betul2..budak lelaki mmg suke keje pomen2 ni....

umminabilah berkata...

wahh...rajinnye mirul....bagus2...kecik2 dh pdai baiki ye...nati besar leh tolong mama...hehe

sweetfiza berkata...

bab2 camni mmg rajin la tu kan ...tolong2 sambil main ...he he he ...

CuTeMiUt78 berkata...

~que-zul~
aahhhaakkss... mirul now dah 22kg

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
yolah tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yup.. betul..betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
insyallah...

CuTeMiUt78 berkata...

~mumy~
yup..memang kan

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
ooppss.. tolong ayah...

CuTeMiUt78 berkata...

~sweetfiza~
yup..betul tu..

Yan berkata...

laaa... mirul dah motak?????!! heheheheh

new year haircut yer...

chugie berkata...

emm budak lelaki memang suke bende2 camni kn?? xpe, pasni akak kene beli kan 1 moto khas tuk mirul, tengok die bleh jd pomen x kat moto die nanti. hehe

Mrs. Adz berkata...

amboi mirul..leh jadi mekanik ni..ade je keletah mirul ni ye..cute tul

neezareef berkata...

klu minat bab2 kemahiran ni pn bagus...

mummy_ayu berkata...

pandainya..macam ye ye je dia nak repair..!rajin sungguh nak menolong yer mirul...

i z z a berkata...

waa mirul..sejak bl jadi pomen nih ar..rajin la mirul nih isi masa yg terluang..ekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
ha'ah.. rambut baru.. gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~chugie~
aaahhaakksss.. kena belikan moto erk..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs adz~
eemmmm tu la.. ada je idea dia

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
yup.. betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
a'ah.. tolong sibuk..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
baru je jd pomen ni...

nza berkata...

Mirul bkata: saya budak baru belajar la mama.....hi.

zh-ena berkata...

mmg kan klu ader basikal sendiri pun nak di pomennya basikal tu :D