N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Dis 2009

Sapa Blogger tu.. ??

Salam Semua...
AAAhhhaaakksss... ni sambungan story mory wikend kami..
as yg aku beritahu pada n3 yg lepas kan..
aku ada jumpa ngan sorang blogger ni..
ala.. blogger ni korang sure kenal punya...
aku pun selalu gak jumpa dia klu aku blk JB..
kami dah kira rapat gak la...
actually pertemuan tak dirancang.. dan aku pun tak prepare nak jumpa aahhaakss..
Masa aku smpi umah mak aku hari Sabtu tu.. aku terima msg dari dia..
tanya aku blk Jb ke tak minggu lepas ni..
so aku balas la kan.. a'ah blk JB..
memang tak planning la nak berjumpa...
mlm tu plak dia msg aku lagi tanya.. aku ada kat umah tak..
disebabkan memang mlm tu.. kami mls nak keluar kemana2..
memandangkan dak Mirul tu.. dah agak layu2 je matanya..
ate siangnya seharian tak tido kan..
tu yg malas nak keluar g jenjalan...
aku bls aarr msg dia mengatakan aku ada kat umah..
dan dia pun decide nak dtg umah mak aku jap
dah alang2 dia ada hal kat area2 umah mak aku...
tujuan nak dtg berjumpa2 tu.. adalah kerana ini..

eemmm see aku dpt hadiah tau..
hadiah ni sempena aku as a top komentar dari blog dia pada bulan berapa aku tak ingat..
lupa dah...aahhaakkss...
heh..heh..heh.. korang nak tau tak.. sapa blogger tu...
klu korang tgk gambo ni agak2 korang kenal tak sapa...

emmm gambo encik2 somi ngan anak2 je la ya.,.
gambo kaum ibu2 tak dpt nak snap.. ate aku ala2 biasa2 je .. ate kat umah kan..
malu u... ahhaakss...
emmm tak tau sapa lagi blogger tu.. ya...
ni ha org nya...

(sorry la ct.. akak tak malu aar nak bergambo bagai.. makanya akak publish je gambo kita masa jumpa dulu.. )
heh..heh..heh.. suspen je kan..
eemmm ct ada gak ajak kami jenjalan ronda2 JB..
ate cik abg akak pun ala2 kemalasan gitu..
so sorry la ct.. tak dpt nak menjoin g ronda2
mekacih gak diatas hadiah yg sgt cute tu.. skeee gitu...
Mirul pun sibuk gak nak tau...
dan juga mekacih sebab tlg printkan gambo Mirul yg very the nice gitu...
akan akak framekan nanti...


emmm ni la hadiah yg aku dpt dari Ct..
mekacih sekali lagi...
lain kali kita jenjalan sesama ya... ahhhaakkss...






20 ulasan:

Tukang cerita berkata...

salam kak...
wahhhhhh...dapat hadiah lagi....
:)

mummy_ayu berkata...

wah seronoknya dapat hadiah self delivery lagi..best!!

Nana berkata...

wah beznye dpt jumpe kawan blogger ek dapat diah lagi tu

Mama-Danish & Sarah berkata...

cantiknya hadiah.....

murah rezeki rina...

[-suziey-] berkata...

waaa soo sweet la jam n frame itu/...cute..

nasazfrog... berkata...

kito ni tah bilo nak jumpo agak eh.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
syukur alhamdulilah

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
aahhaakss...

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
memang seronok + enjoy

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sarah~
alhamdulilah... aahhhaakkss

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
yup.. memang pun..

CuTeMiUt78 berkata...

~nasazfrog~
aahhaakkss.. tu la kan.. nanti kita set kan masa utk gather2 ya..

Mak Su berkata...

sedihnyer, berkali2 maksu cuba letak komen... huhuhu (dah terlupa dah apa nak komen), huhuhu, hari ni ternet terlebih moisturiser.

kim salam kat ct rahani :)

ikiqzana berkata...

cantik gift tu.. seronok kan dpt jmpe kengkawan blogger.. kita bila plak rina? ahaakkss

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
lor ya ke.. sian mak su ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
hik..hik..insyallah.. satu masa kita berjumpa gak

ct rahani berkata...

sori kak dah lama peram adiah tuh.. arap akak sudi terima k.. len kali kiter leh ar plan gi jenjalan sesama ek.. hehehe..

i z z a berkata...

dpt hadiah lagi..comel frame n jam tuh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ala tak kisah punya.. sorry la ya.. klu layanan kurreennggg skit.. eemmm nanti kita planning k

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
memang very the cute gitu