N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Dis 2009

Nama ???

Salam Semua...


Heh..heh..heh.. n3 berderet dari email yg aku terima...
kali ni kan.. aku ada terima email berkenaan nama tau...
bila baca cam lawak pun ada..
cam tak sesuai pun ada..
meh tgk apa kena mengena pasal nama ni...
ni aku copy dan pastekan dari email yg aku terima


Takde apa yang pelik sangat.
Cumanya memang lawak gila kot mak bapak diorang ni kasi nama anak. Agak-agaklah.
Dah besar sikit lagi budak tu, sah-sah dia tukar nama baru.
Macam-macam hal. Tahulah Sabah dan Sarawak memang selalu sangat kita jumpa nama yang pelik-pelik.
Tapi yang ini lain macam sikit kesengalannya.


Ini dah besar confirm jadi raja untuk orang-orang jawa. Jowo pun jowo lah, janji rowk!

Ada la sikit iras Julia Robert tang bahagian warna rambut

OK! Sah peminat lagu-lagu Ajai ni. Wohha! Ajai mesti bangga ni.



Ini peminat Ning Baizura la ni. Takut kena bayar Royalti punya pasal ubah sikit jadilah.
aahhaaakksss..... maaf la ya org2 Sabah ; Sarawak...
macam2 nama kan...
tapi kan org dulu2 pun cenggitu gak kan..
letak nama anak ikut sedap je...
takde maksud langsung...
apapun... nama tu dah tetap jd nama mereka...
nak kata apa kan.. glamor gak tu..






14 ulasan:

honeylanz berkata...

ms study kuching dulu pernah jumpa kwn nama joseph a/k kuda.. tiap kali lecturer tanya nama..dia sebut pelan je father's name tu..cian pulak dgr..

Mawar_berduri berkata...

huhu....kesian gak kan ..
mak ayah diorang tak kesian ke kat anak die? takot kengkawan ejek plak ...

pernah dengar nama orang Asli

tupai a/l labis

huhu...kesian...

i z z a berkata...

ha..tu la kn nama pelik2..
bl anak dh besar malu pulak jdnyer

[-suziey-] berkata...

hahahha..rina..aku pn ade dpt emel ni..mmg lawak tahap gaban..paling best ning baijura..ekekeke;p

T.u.Y.a berkata...

hehehehehe..
glemer sungguh nama2 tu kak..

suka je nak nyebut tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
alahai sian kan.. bila nak sebut..

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
ish..ish.. nama camtu pun ada kan

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
eemmmm dulu2 letak nama kan sebarang je kan

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. tu la pasal.. ning baijura lagi tu.. glamer kan

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
aahhhaakkkss... yg kelakor tu.. jawa king.. aahaaakkss..

nasazfrog... berkata...

aduhh gelak sorang2 den kek sini ha,,, mcm2 la namo dorang tu,,,

nza berkata...

walah.....canggihnya nama2 depa nih...time blajar kt kolej dulu pn kak nza byk jupe nama kwn yg pelik. mmg kebykkn dr sabah n srwk....

CuTeMiUt78 berkata...

~nasazfrog~
aahhaakkss... lawak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
ha'ah.. kebanyakkan nama yg pelik2 ni.. dari sabah sarawak kan