N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Dis 2009

Contest : Most Cutest With Smile Baby

Salam Semua...
(n3 Autopublish)


Ahhhaakksss.. n3 bercontest2 lagi...
jgn jemu jelak ya korang.. aku tgh mengilos menjoin contest..
actually kan.. aku dpt invited dari ita & maternity utk join contest ni..


rasanya ramai gak yg join..
almaklum la.. masing2 punyai anak2 anugerah tuhan yg tomey2
so aku pun adalah salah sorang ibu yg ingin menyertai
khas utk Mirul yg tomey..
(eemmm kan ada gak yg tak puas hati klu aku join bab baby tomey2 ni.. sebab katanya anak aku tak tomey.. dulik la kan.. )
so ni pesanan penaja

As a token of appreciation to my friends and customer, &ita Maternity would like to having a giveaway.I've been thinking, these are what I'm going to offer:-

Long Sleeve cardigan with your own choice of color
+
Set of 2 Combimini slip socks

To participate, you just need to do the followings :
Add &ita maternity banner & links to your blog lists
Copy this code to your website to display this banner!

'Create

Please attach your most cutest with smile baby photo in your blog
And lastly, email me your participation at anidanitakanapi@yahoo.com.
Don't forget to leave your blog name/email.
The contest will run for one month until
23 December 2009 .

The winner will be selected based on the most cutest smile.
I will announce the lucky winners on 25 December 2009.

hah.. tu dia.. berminat tgk hadiah2nya..
okies.. utk contest ni..aku akan ulang tayang gambo Mirul yg hover cutest
walaupun gambo2 ni dah byk kali tersiar utk contest ke.. utk apa ke..
tapi aku rasa tu la yg paling cute dimata ku..
(aku rasa la..karang ada plak yg duk kutuk2 kan..
kata anak aku tak tomey so jgn perasan nak masuk contest yg melibatkan anak tomey ni)
sila muntah ijo tgk gambo cutest Mirul yg berjela2 ni....dah tu je gambo Mirul yg duk ada kat pc ni..









so tu dia.. 10 keping gambo yg kupertaruhkan..
mana tau kan.. rezeki Mirul lagi..
salah satu dari gambo2 ni terpilih tuk menang dlm contest kali ni plak..
just wait n see :D

so mari2 la ramai2 ibu2 sekalian yg mempunyai anak yg tomey2..
meh kita memeriah kan contest ni..
utk maklumat lanjut klik sini

p/s: actually kan n3 ni adalah n3 schedule,disebabkan tuan umah tgh bzios so tak perasan updated dari penganjur yg minta publishkan satu keping je gambo.. maaf ya puan penganjur..



18 ulasan:

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

CuteMiut mmg RAJIN join Contest yer... BEST OF LUCK!!

Amirul nye senyuman mmg CUTE!!!

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

nanti menang jgn lupa tunjuk adiah nyer tauuu....sori lame x tinggal komen....

honeylanz berkata...

all the besh!

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
hik..hik..hik.. thanks ya mama

CuTeMiUt78 berkata...

~rafflesia merah~
aahhhakkss.. insyallah klu menang yo..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
insyallah

Mak Su berkata...

join jer... ni semua rezeki, tak usaha tak tahu,... kan.

good luck for amirul and mama nya :)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

rambang betul aku masok rmh ko nih..penuh dgn kontes sesajo!

mana 1 n3...mana 1 kontes pon aku dah blur!

i z z a berkata...

b'deret2 contest..hehe..join kak selagi leh join..lantak la ape org nk ckp..ade rezeki menang lagi..
gud luck!!

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam...suka tengok dia senyum...

[-suziey-] berkata...

hahaa..pening la penganjur nk plh..ekke:p

kalu menang ni bole la bg mirul adik..br sesuai utk melaram ngn hadiah tu..heheh:p

Ena Qalinsya berkata...

rajin giler ko sertai contest ek.. tak rugi bloggers dpt kawan cm ko yg ske menyokong contest drang.. wat plak si amirul tu ade byk aksi..
moga berjaya!

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
yup.. betul tu maksu... insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemmmm tak yah confuse2.. n3 still lagi di bawah.. kat atas tu.. just contest2 ajork..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
emmm insyallah.. tu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
aahhaakkss..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
waalllaa.. takpe.. takde adik pun blh melaram gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
insyallah.. selagi termampu nak join.. aku join.. skeee memeriahkan contest2 yg sedia ada