N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Dis 2009

Sabtu..

Salam Semua...

Pagi Sabtu yg mendung (kat sini la)
eemmmm camne nak g rewang ni..
eemmm hari ni.. minggu aku coti... so tak keja lorr..
tapi ada rewang kat kg ni..
kena la g kan.. karang kata tak campur masyarakat plak.. ahhaakkss..
mungkin malam karang.. nak ke felda Redong plak..
kakak ipar aku nak buat kenduri potong jambul cucu dia..
esok ptg.. tgk la camne nanti..
klu cik abg aku kata nak g mlm ni.. g la..
klu tak.. esok pagi je la kot.. eemmm tak blh nak plan awal2...
ok la korang.. ni yg bebenornya bersiaran jap dari rumah..
(streamxy la ni.. jap ok.. kejap tak.. menci tau.. )

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU DAN SELAMAT BERSANTAI
BERSAMA KELUARGA TERSAYANG...


http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277


6 ulasan:

cheqna berkata...

selamat berhujung minggu=)

Ijan berkata...

hai..lawat2 lah blog sy
http://blogijan.blogspot.com/

umminabilah berkata...

selamat berehat kak...kt cni hujan jek...

CuTeMiUt78 berkata...

~cheqna~
selamat... heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~ijan~
oh.. baru ya.. insyallah nanti will jengah k

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
emmm sama je la dik.. kat sini pun lebih kurang je