N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Jul 2009

Tag : Perapi Diriku !!

Salam Semua..

Eeeemmmm hari ni kan keja aku mengoogle je tau. Keja dah tak berapa byk.. makanya free la skit kan. Aku gigih mengoogle tu sebab apa tau.. sebab nak jawab segala tag2 yg ada dlm draft tu ha..eemmmm napa ntah mood nak mengoogle je hari ni.. macam2 benda yg aku jumpa.
Okies la, ni klu blh nak selesaikan segala tag2 yg duk terperap tu.
So tag kali ni tag tentang perapi diri..
tag dari tihara
Senaraikan barang2 perapi diri yg digunakan..
eemmm okies ni barang2 perapi diri yg aku guna

1- untuk rambut

aku guna syampoo sunsilk yg ijao tu..

2- Untuk badan

aku guna dettol shower ni dan kadang2 aku guna baby johson tu gak.. tgk situasi lor..
3- Untuk cucian wanita..


aku guna produk sireh emas ni..
4- untuk muka


aku guna pencuci muka produk syahirah ni.. (baru mencuba sebenarnya.. sebelum ni aku guna pencuci muka royal jelly CNI)

5- untuk pelembab muka

aku guna produk syahirah ni gak.. gambo ni krim pencerah, aku guna gak krim pelembab + krim kecantikan yg ada SPF15 tu.. tgk cam berkesan je kan..

6- Untuk compact powder

aku guna silkygirl

7- Untuk Bibir


aku guna lipstik maybeline yg moisture punya..
8- Untuk wangian

aku guna produk avon.. aku skkee bau wangian butterfly ni.. sedap je..


9- Untuk lain2
eemmm lain2 tu maksud ada gak skali skala aku guna mascara dari Avon gak.. blusher + eye shadow pun dari avon.. tapi barang2 ni tak selalu aku pakai..aku g ofc just tempek bedak n lipstick je.. tak dan nak bermakeup2 semua..
eemmm so tu je la barang2 perapi aku.. heh..heh..heh.. aku ni pakai mana yg aku rasa sesuai ngan diri ku je.. tak kisah la murah ke mahal.. aku hentam saja.. :D
So harap Tihara berpuas hati ngan segala jawapan aku tu ya..
Emmm aku nak tag sapa ya...
Rasanya takde nak tag sesapa kot.. maka terselamat la korang.. tapi klu ada sesapa rasa nak buat.. dipersilakan ya..
Tiada paksaan.. yg penting kita enjoy... !!! :D

12 ulasan:

ct rahani berkata...

ok x kak product sireh emas tuh.. dgr ramai yg bitau product nih bagus..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

okey...
TAG nie aku amek ye...

hehehhe

**saje nak update blog sebenarnye....takde idea..

moMmY miMiL berkata...

menarik la tag2 uols kali nih..
hehe..

p/s : feminin wash tu mmg weols pn pakai shahirah..elok sgt!

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
ok gak la.. bagus utk wanita yg byk keputihan..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik..hik..hik..hik.. ambil.. jgn tak ambil..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
hik..hik..hik.. kita guna sireh emas tu.. bukan shahirah.. :D

reen berkata...

jnama lipstik&barangn avon samalh..he..
klu x de pe idea nk gak wt tag ni..:D

Yan berkata...

yan takde perapi sangat..
sabun ngan syampu jek

Tihara berkata...

thanx cute! semakin meriah lagi tag ni..mmg puas hati..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hik..hik..hik.. sama yo.. :D eemmm buat la..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
tak kisah la kan.. kira perapi la tu.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
hik..hik..hik.. ya ke.. skkkeee :D