N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Dis 2009

Contest : GIVEAWAY IRFANKU SAYANG

Salam Semua...


Ahhaaakkss.. n3 contest lagi..
(eemmm ayat contest last yg aku join tu.. tak blh pakai la.. ada je contest yg rasa nak join lagi..)
actually kan korang.. aku telah dipujuk rayu oleh tuan penganjur contest ni..
aku rasa aku ni cepat cair kot ngan pujuk rayu..
cceehhh pujuk rayu konon.. cakap je la memang nak join kan..
aaahhhhaakksss....
so demi memberi sokongan pada puan penganjur contest ni..
makanya aku telah menjoin kan diri utk contest ni..





Contest ni bersempena 1st besday Irfan

SELAMAT ULANG TAHUN YG PERTAMA UTK IRFAN TOMEY..
SEMOGA MENJADI ANAK YG SOLEH YA..

Syarat2 yg amat senang utk menjoin..

1) mesti join follower nurshahfamily & dnurboutique & nur-jusmate5 -DONE
2) buat satu n3 khas bertajuk " GIVEAWAY IRFANKU SAYANG" - DONE
3) letakkan banner kt sidebar & link - DONE
4) Teka adiah ape yg akan ayah irfan bagi & bagi pendapat you all hadiah ape yang sesuai tuk muhammad irfan hazim
5) add link nurshahfamily & dnurboutique & nur-jusmate5 dlm blog list you all -dah ada kat cute-miut78link.blogspot.com
6) tinggalkan jejak you all di ruang komen nie yer ...
7) penyertaan diterima dr 3 dec to 26 dec 09 kul 12tgh ....

PEMENANG AKAN DIPILIH OLEH AYAH IRFAN SENDIRI ... HEHEHEHE
HAdiah ditaja oleh
dnurboutique
&
nur-jusmate5
MEH LA BERAMAI - RAMAI JOIN GIVEAWAY IRFANKU SAYANG NIE ....
TQ TUK YG MERIAHKAN MAJLIS..

hah.. tu dia segala syarat2 wweeeiii...
okies ni cadangan aku la kan...
hadiah2 yg bakal Irfan dpt utk besday dia nanti..
mesti la yg bersesuaian ngan umur dia kan..
(ni berdasarkan pengalaman apa yg Mirul dpt masa 1st Besday dia la..tapi tak semua.. la dlm gambo tu Mirul ada..)
so mungkin Irfan bakal dpt hadiah ni
Mainan yg masukkan bentuk2 ni.. tuk suai kenal bentuk..




tak pun yg ni.. pun sesuai utk budak umur cam Irfan..


meja yg tomey lengkap ngan segala bunyi2..



ahhaahh... tak pun motor ni yg guna kuasa bateri ni..



atau pun ni.. disebabkan irfan skeee panjat2 kan.. mungkin ni bersesuaian

tak pun play house ni.. pun ok gak tuk budak sebaya Irfan


ataupun beskal... tak kira la yg camni ke.. atau pun lain.. janji beskal

tak pun keta2 camni...

dan cadangan aku yg terakhir
buku2 permulaan mengenal huruf
aku cadangkan.. buku ni...

buku mengenal huruf versi BM & BI

memang sesuai sgt utk budak seusia Irfan..
(Mirul masa umur setahun pun aku hadiah kan buku ni lengkap ngan CD.. memang bagus la..)
so harap puan penganjur berpuas hati ya...


http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



14 ulasan:

NurShahFamily berkata...

salam cute miut.....

tq cz join giveaway nur....
banyaknyer yg cute pertaruhkan hehehehe ... mana yg nak nur upload nie hikhikhik ...

kalu bo masukkan link nur-jusmate5 & dnurboutique dlm list bisnes cute bo?

CuTeMiUt78 berkata...

~nurshahfamily~
emmmm pening nak upload yg mana ya.. eemmm cadangan blh uploadkan yg last skali.. buku dari adik bijak tu.. sebab yg lain2 mungkin dah ada buat kan..

dah add dah kat cute-miut78link.blogspot.com

umminabilah berkata...

wahh kak...kta serender dh...hehe...ijan xleh join lg ni..cbuk plih pemenang contest ijan tu...uhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
a'ah.. tu la.. ingatkan blh la nak surender kan.. rupanya tak gak.. aahhakkkss..

Tukang cerita berkata...

Gudlak ye kak cutemiut....

syok tgk menan budak yg pelbagai tu... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
thanks ya.. insyallah..
eemm best kan tgk..

Kakak berkata...

wah, contest lagi!

cadangan hadiah tu memang boleh buat kakak rambang mata...hahaha, semuanya cute-cute. Rasa nak beli pulak untuk si kecil kakak.

Semoga berjaya.

CuTeMiUt78 berkata...

~kakak~
ahhhhaakkss.. rambang mata ya.. hik.hik..hik.. memang kan tgk kan menan budak2 ni.. rasa geram je nak beli..

i z z a berkata...

wow byknyer cdgan hadiah tuh..
buku pn bagus jgk..

miemiey berkata...

banyaknya adiah..agaknya apa laa adiah yg terpilih...gud luck akak rina yee.....

ct rahani berkata...

gud luck kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
heh..heh..heh.. memang byk gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
ntah la.. tak pasti apa.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
insyallah