N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Dis 2009

Rabu yg Biasa2 je..

Salam Semua...

Slamat pagi Rabu..
Rabu yg biasa2 je.. cocer pun ala2 tak berapa panas gitu..
hari ni cik abg aku coti2..
saja menghabis kan coti yg berbaki lagi 3 hari..
jadinya pergi kerja tadi aku jd mem besar..
heh...heh..heh.. sgt skeee sebab tak yah nak rushing2 drive kan..
Mirul pun sgt skee gak.. sebabnya dia blh bersantai2 ngan ayahnya..
ate anak ayah kan...
aku je la yg keja... sebabnya coti pun dah habis...
klu tak... mau gak aku coti sama...
ahhhaakkss....
emm apa nak story mory hari ni ya..
biasa la kan pagi2 ni.. idea beku lagi..
okies la dulu.. nanti sambung lagi...

p/s: pasni nantikan n3 contest yg berderet2 kami join .....yg akan di auto publish.. ahhaakkkss...





http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277




22 ulasan:

Mawar_berduri berkata...

Salam...
Selamat Pagi akak...
lame tak jenjalan kat cni ..
5 hari bercuti raye
rindu plak rasenya...hihi :)

mummy_ayu berkata...

selamat pagi rabu...kat cini..panas..cuaca baik jer...

Nana berkata...

kita pun banyak lagi cuti nk diabeskan ni ada lagi 3 ari.

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar_berduri~
selamat pagi.. oh coti2 ya... selamat kembali..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
oh.. kat sini tak berapa panas.. redup je

CuTeMiUt78 berkata...

~nana~
lecehnya cuti tak blh di fwdkan ke thn depan kan.. kena habiskan gak.. klu tak rugi

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam.....bestnya mirul leh bermanja2 dengan abah dia....mesti mama dia jeles kan...hehehehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
harus la menjeleskan.. aahhaakkss..

[-suziey-] berkata...

waaaa cik abe mu cuti..mirul sonot ler bole main2 ngn ayah,,hehe...biorkanler deme..mcm aQeel gk..anak ayah..hehehe..
abooih berderet contest tu..smga menang la sumenye..kayo hadiah ko:p

honeylanz berkata...

KL awal pg aja hujan jap. now mcm terang benderang gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
aahhhaakkss... idok ler blh menang semua.. nasib2 la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
oh ya ke..

e_ja berkata...

cocer redup idea pun redup kan..huhu

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
ha'ah.. memang pun

zh-ena berkata...

wah bestnya klu ader cuti lg kan..blh abiskan masa ngan anak2

ikiqzana berkata...

selamat gak hari rabu..

Ena Qalinsya berkata...

nanti coti la kat kuantan plak hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~zh-ena~
tu sudah semestinya kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ikiqzana~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~ena Qalinsya~
emmm belum ada perancangan lagi tu

miemiey berkata...

ahakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....best coti leh ayah n mirul tdo lebeyyyyyyyyyyy..ujan plak ni mkn tebal selimut tuh.....

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
ha'ah.. memang pun