N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Dis 2009

Citer2 Menarik di Cutemiut Sepanjang Thn 2009

Salam Semua..

Ahhhakksss.. memandangkan hari ni last for 2009
so tadi ni aku duk la buka blk kisah2 kat blog ni sepanjang thn 2009 ni
memandangkan blog aku ni pun dah mencecah ke setahun 4 bulan usia nya..
(aahhaaakkss.. blh plak aku duk terlupa wish for my anniversary blog tau.. )
tak sangka.. byk gak story mory aku sepanjang thn 2009 ni
ni tgh giler rajin ni.. buka semula all story mory
mostly citer our life.. lebih byk story mory pasal Mirul lor..
dan juga byk story mory pasal contest2 yg aku join..
suka ; gembira ; bahagia ; sedih ; duka ; surprise semua ada..
emmmm memang berblogging ni blh menambah kenalan..
sepanjang aku jd blogger ni ramai gak kenalan blogger yg aku dah jumpa tau..
so meh tgh summary story mory dari blog cutemiut sepanjang thn 2009
:: JANUARY 2009 ::

- Jumlah n3 utk bulan Jan adalah sebanyak 40 n3
N3 yg agak menarik tuk January
1- Pertama kali blog cutemiut ni mengadakan contest iaitu "Contest Header Kreatif"
yg dimenangi oleh E-yya
2- Perjumpaan pertama kalinya dengan blogger iaitu " NeezaReef "
***************************************
:: FEBUARY 2009 ::

- Jumlah n3 utk bulan Feb adalah sebanyak 34 n3
N3 yg menarik tuk Febuary
1- Blog cutemiut bertukar wajah diatas pertolongan sahabat blogger.. kty
***********************************
:: MARCH 2009 ::

- Jumlah n3 utk bulan March adalah sebanyak 50 n3
N3 yg menarik di bulan March
1- Perjumpaan ke 2 dengan blogger dari KL
iaitu " Masviona & PrebetSabu "
***********************************
:: APRIL 2009 ::

- Jumlah n3 utk bulan April adalah sebanyak 62 n3
N3 paling menarik
1- N3 khas berkenaan majlis sambutan Besday Mirul yg ke 2 thn
2- Perjumpaan ke 3 & 4 dengan blogger
iaitu " Ct Rahani & Yan "
*************************************

:: MAY 2009 ::

- Jumlah n3 utk bulan Mei adalah sebanyak 45 n3
N3 paling menarik
1- Bermulanya menjoinkan diri dgn contest2
2- N3 berkenaan Mirul tersenarai as a TOP 6 dlm contest Toodlers Supermodel
anjuran Mama Aqish
**********************************
:: JUNE 2009 ::

- Jumlah n3 utk bulan Jun adalah sebanyak 49 n3
N3 paling menarik
1- Perjalanan ke Kelantan menghantar rombongan pertunangan anak sedara
2- Perjumpaan yg ke 5 dengan blogger dari Kelantan iaitu "KV & CO "
****************************************
:: JULY 2009 ::

- Jumlah n3 utk bulan July adalah sebanyak 72 n3
N3 paling menarik
1- N3 berkaitan my 3rd anniversary
2- N3 menang capture no 7678 dari blog Honeylanz
3- N3 menang capture no 55555 dari blog Ktyfir
4- Kebanyakkan n3 utk bulan ni lebih kepada tag & award
**************************************
:: AUGUST 2009 ::

- Jumlah n3 utk bulan Ogos ni adalah sebanyak 57 n3
N3 paling menarik
1- N3 ulangtahun kelahiran ku yg ke 31 thn
2- N3 menang capture no 26679 dari blog MamaManja
3- N3 menang caputer no dari Blog NeezaReef
4- N3 Doa2 di bulan puasa
5- Kali kedua mengadakan contest " Kenangan Dihari Raya"
6- Sepatutnya ada n3 utk 1 year my blog anniversary.. tapi terlupa nak wish..
****************************************
:: SEPTEMBER 2009 ::

- Jumlah n3 utk bulan Sept ni adalah sebanyak 56 n3
N3 paling menarik
1- Byk n3 berkenaan contest2 yg dijoin dan story mory hari raya..
2- N3 pengumuman contest Kenangan Dihari Raya yg dimenangi oleh " Erinsz "
***********************************
:: OCTOBER 2009 ::

- Jumlah n3 utk bulan OCt ni adalah sebanyak 70 n3
N3 paling menarik
1- Perjumpaan yg ke 6 & 7 blogger Batu Pahat iaitu " Izan Ishak " & " J@j@ bini The rock "
di mini open house rumah aku
2- Perjumpaan yg ke 8 & 9 blogger Batu Pahat iaitu " Ieza " & " Lina "
3- N3 Kemenangan Giveaway dari blog Mama Tisya. Memenangi RM 15
4- N3 kemenangan contest " My 1st Baby bash" dari blog Zh-ena. Memenangi hadiah anak tudung hallo neno
5- N3 kemenangan contest " Teka Umur HubbY Miera" dari blog Mama Miera
(hadiah smpi la ni masih belum terima)
6- N3 surprise tuk besday my cik abg

**********************************************

:: NOVEMBER 2009 ::

- Jumlah n3 utk bulan Nov ni adalah sebanyak 57 n3
N3 paling menarik
1- N3 kemenangan contest " Busday Girl Baik Hati " dari blog ayucollection
dan memenangi sehelai shawl yg amat cantik..
2- N3 kemenangan yg tak dijangka contest " 1st Moment Giveaway "
dari blog Mummy_Ayu.. hadiah yg sungguh comel walaupun setakat sagu hati..
3- N3 Mirul tersenarai as TOP 20 dlm contest " SMILEYKIDZ"
dan memenangi hadiah saguhati gak iaitu 10% voucher utk produk dari SMILEYKIDZ

*******************************************

:: DISEMBER 2009 ::

- Jumlah n3 setakat n3 ni dibuat adalah sebanyak 74 n3
N3 paling menarik
1- N3 menang capture no 8888 dari blog D'Nur Boutique
(tapi tuan umah cam tak endah kan kemengan tu.. so malu la kan.. nak tuntut hadiah..even hanya setakat voucher RM 5 tuk produk D'Nur Boutique )
2- N3 Mirul tersenarai as TOP 25 dlm contest "Si Manja Berkaca Mata " dari blog UmmuMishkah
3- N3 Mirul Tersenarai as TOP 10 & TOP 5 dlm contest "Baby With Transport"
dari blog Ummi Nabilah
4- N3 My cik abg tersenarai as a finalist dlm contest "I'M yours" dari blog LyanaFrina..
still belum tau keputusan..

eemmmm so tu la skit2 n3 yg menarik tuk blog cutemiut sepanjang tahun 2009
actually n3 yg menarik tu ada byk.. tak tersenarai oleh ku..
nak tau.. gi baca sendrii kat blog archive ku itu k..
ni kira aku just ambil mana2 yg aku rasa hover menarik gitu..
semua2 n3 yg tercatat sepanjang tahun 2009 akan menjadi kenangan kami
Mungkin satu hari nanti.. ia akan jadi satu kenangan yg paling indah...
Tuk tahun baru nanti.. akan bermula la episod story mory yg baru gak..


http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



16 ulasan:

oya@mamahamzah berkata...

salam kak kiut...

akak ni memang hebat la... salute betul.. rajin mengupdate blog dan memang best la....
cayalah...
muah..

happy new year...

atty's berkata...

macam sedih lah nak tinggaikan 2009 .yg banyak kenangan kan .
semoga tahun 2010 menjanjikan yg terbaik buat kita semua amin..
selamat tahun baru na..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

selamat tahun baru..

Dee berkata...

wow..recap semua balik dr awal tahun smpi ujung tahun..cayalah..

HAPPY NEW YEAR!!

ZIANA ♥ FARREL berkata...

akak mmg rajin update blog!!!
Happy 2010 kak..
esok sy cuti..yahoo!!!

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

n3 yang menarik sepanjang tahun...kita jumpa lagi tahun depan...

i z z a berkata...

akak mmg rajin hapdet blog,n3 best2..x jemu baca tau..ikhlas sy bgtau nih..

Ena Qalinsya berkata...

n3 yg kiter gurau2 ganeh lg manja tu, tak masuk ke dlm tu hehehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~oya~
aaahaaaksss.. mekacih ya.. sudi gak dtg membaca

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
eemmmm memang betul tu kty.. selamat thn baru kty

CuTeMiUt78 berkata...

~cik gadis~
selamat thn baru

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
aaahaaaksss.. saja je kan.. kenangan.. happy new year

CuTeMiUt78 berkata...

~ziana~
hik..hik..hik.. slamat thn baru..

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
aaahhaakksss... k jumpa dithn baru

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
aahaaakkss.. ye ke.. mekacih ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena qalinsya~
aaahhaakkss.. gurau ganeh2 manja tu.. biar la menjadi kenangan antara kita berdua je k