N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Dis 2009

Hadiah Dah di Pos.. !!

Salam Semua...


Tghari tadi.. keluar sendrian lagi..
cik abg aku ada keja...
so memangnya.. hari ni nak g settle kan beberapa perkara..
nak tak nak.. kena la aku keluar gak..
eemmm jammed giler jalan hari ni..
agak sebab Senin kot.. so ramai org yg nak settlekan perkara masing2..
lenguh kaki aku ni hah.. asyik duk tekan clutch je..
(keta aku adalah manual ya.. klu Auto idak ler asyik nak tekan clucth time jammed2 ni.. )
sebab tu.., klu nak g bandar BP ni.. kami lebih skee merempit..
aahhakkkss.. bukan merempit.. skee naik moto je.. senang nak cilok..
tapi disebabkan cik abg aku tak dpt nak keluar sama..
tu yg aku drive sorang2.. menempuh segala jammed2 tu..
salah satu perkara yg dah settlekan masa aku keluar tadi
adalah kerana ni..



eemm hadiah utk 2 org pemenang capture yg dah lama duk tersimpan kat tmpt aku ni.. (nak pos secepat mungkin.. ada je aral melintangnya..)


dah siap bungkus elok2 dah.. tunggu masa nak dipos..


dan tadi selesai sudah misi mengepos hadiah2 ni
(maaf pada tuan punya hadiah.. sebab lama duk menunggu)
bukti pos laju yg dah kubuat
so kepada Cik Min dan Mama Tisya
hadiah dah dipos... harap skeee la ngan hadiah yg tak seberapa dari cutemiut..

nak tau.. apa hadiahnya.. kita tunggu diaorg terima hadiah tu.. dan buat n3..
tu pun kalau tuan punya hadiah nak buat.. tiada paksaan k..


p/s: kepada cik Unggu Violet...harap maklum..
akak rasa hadiah awak hilang di pertengahan jalan..
sebab akak dah pos hadiah tu.. lama dah...
tapi tiada khabar berita yg akak terima dari awak..
klu betul la andaian akak ni..
Maaf ya dik.. nanti akak ganti kan ngan hadiah lain..


p/s: kepada bakal penerima hadiah2 undi gambo Mirul utk contest SMILEYKIDZ tu..
harap dpt bersabar ya..
sebab pos menggunakan pos biasa2 saja...


p/s: lega tau.. bab hadiah ni dah settle...
takut gak kena bang ngan tuan penerima hadiah..
karang tak pasal2 jadi perang blog..



http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277



23 ulasan:

ezzati berkata...

byk gile contest kan..1 pn I tak terjoin..huhu

♥ QaseH ♥ berkata...

yg teka gbr mirul tu akk da pos ker hadiah bru nk impom kat akk sy tukar alamat lak dah,,,cz da nk blik 15 hb nieyh....

[-suziey-] berkata...

hohho mmg pengajaran wei..tkt jadi perang blog..hehe

honeylanz berkata...

yg pasti..if senin je bank mesti ramai org... hehehe... pasal perang blog tu.. x nak la kan.. x besh kan

i z z a berkata...

perang blog??
tu yg x best kn..
penerima hadiah kna la sabar sket kn..

atty's berkata...

takpe..pasti yg menerimanya happy ..dan faham kalo diah lambat sikit.hehehe..

illa berkata...

teringin jugk nk join contest...tp banyak yg contest yg melibatkan anak..yg xder ank cam sy xdpt ler join..yg ada contest tu lak cam xsesuai jerk sy nk join..huhu

cHeRyNa PiReS berkata...

bagusnyaaa...sha masih lagi tak siap2 nieh. tgh dok pulun lagi! kena kumpul address betul2 dulu:)

umminabilah berkata...

oh hadiah utk undi mirul tu akak dh pos ke...wahh...x sabar rasenyer...hikhik

Mama-Danish & Sarah berkata...

mesti penerimanya teruja kan....hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~ezzati~
eemmmm akak pun saja suka suki memeriahkan contest yg sedia ada..

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
eemmm belum pos lagi.. tapi dlm proses nak di pos dah.. cepat2 infom akak add baru ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemmmm tu la.. takut gak

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
ha'ah.. memang pun.. bukan bank je.. pej. pos pun sama... eemmm tul tu.. tak best la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~izza~
eemmm klu setakat 2, 3 hari lewat mungkin penerima hadiah blh bersabar kot.. tapi klu dah mengambil masa berbulan2.. ada gak penerima hadiah yg tak blh bersabar..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
yup betul tu kty

CuTeMiUt78 berkata...

~illa~
takpe.. nanti klu ada yg sesuai.. meh join memeriah kan contest..

CuTeMiUt78 berkata...

~cheryna~
hik..hik..pulun jgn tak pulun ya

CuTeMiUt78 berkata...

~umminabilah~
belum pos lagi.. tgh dlm proses nak mengepos la ni

CuTeMiUt78 berkata...

~mama danish & sara~
harap camtu la..

mai a.k.a ibu leya berkata...

hehehe.. ni yg x sabor nie, apela yg kak rina bagi ek.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~mai a.k.a ibu leya~
ala hadiah yg biasa2 je.. nak tau.. tunggguuu

Ena Qalinsya berkata...

hahahaha
ramai tol lunaskan 'utang' ek..
takut gak kot2 kita salah sorang yg kena muahahah